Gość: bierka IP: *.e-wro.net.pl 14.09.07, 18:39 Ja mogę zagrać w pucharze bierek podwodnych ale potrzebuję pieniędzy. Czy miasto też mi dopłaci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bierka Re: Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.e-wro.net.pl 14.09.07, 18:49 Co to jest Gran Canaria? Jakaś drużyna szkolna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:34 Jakbyś skończył 4 klasy podstawówki, to byś wiedział, że to drużyna z Wysp Kanaryjskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierka Z naszych podatków zafundowano wycieczkę na kanary IP: *.e-wro.net.pl 14.09.07, 22:47 No to ładnie. Z naszych podatków Siemińskiemu i kolegom zafundowano wycieczkę na kanary! Odpowiedz Link Zgłoś
esmap Re: Z naszych podatków zafundowano wycieczkę na k 14.09.07, 23:47 Ty a może Ty nie jesteś z Wrocławia albo masz 13 lat albo nie wiesz co to jest marketing, co??? Wkurzają mnie tacy debile!!!, powiedz jeszcze, że głosowałeś za PIS albo za LPR i moje przypuszczenia młotku się sprawdzą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierka Re: Z naszych podatków zafundowano wycieczkę na k IP: *.e-wro.net.pl 15.09.07, 08:44 esmap napisał: > Ty a może Ty nie jesteś z Wrocławia albo masz 13 lat albo nie > wiesz co to jest marketing, co??? Czy marketing jest wtady gdy grupa ludzi jedzie sobie na kanary za publiczne pieniądze? Wkurzają mnie tacy debile!!!, powiedz > jeszcze, że głosowałeś za PIS albo za LPR i moje przypuszczenia > młotku się sprawdzą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tylko kibic Co za bzdury ! IP: *.os3.kn.pl 15.09.07, 07:21 Gość portalu: bierka napisał(a): > No to ładnie. Z naszych podatków Siemińskiemu i kolegom zafundowano > wycieczkę na kanary! Krew się w człowieku gotuje, jak czyta takie debilne "wywody"... Nie na czym polega promocja miasta? Promocję, która niewątpliwie pozytywnie wpłynie na miasto, sprawi, że Wrocław stanie się jeszcze bardziej rozpoznawalny w Europie? (napływ nowych osób, kapitału) A może po prostu komentujesz bezwiednie artykuły nie poprzedzając tego ich dokładną lekturą ? Najważniejsze jest to, że Śląsk Wrocław pokaże się w Europie - i to pomimo ujadania takich ignorantów(-ek?) jak Ty... ps. z teorii podatków - jest to świadczenie m.in. BEZZWROTNE i NIEODPŁATNE - jeśli nie wiesz co te pojęcia oznaczają spytaj się kogoś kto ma o daninach publicznych podstawowe chociażby pojęcie, skoro odwołujesz się do takich "argumentów"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bierka Re: Co za bzdury ! IP: *.e-wro.net.pl 15.09.07, 08:51 > na czym polega promocja miasta? Promocję, która niewątpliwie > pozytywnie wpłynie na miasto, sprawi, że Wrocław stanie się > jeszcze bardziej rozpoznawalny w Europie? I to wszystko spowoduje wycieczka grupy ludzi na kanary? To ja też już zbieram kolegów i zgłosimy się do miasta aby zafundowali nam wakacje na Wyspach Kanaryjskich w ramach promocji miasta > ps. z teorii podatków - jest to świadczenie m.in. BEZZWROTNE i > NIEODPŁATNE Czy ja też otrzymam takie świadczenie czy też może otrzymują je po znajomości tylko wybrańcy na zasadzie ja tobie dam publiczne pieniądze na wakacje na Wyspach Kanaryjskich a ty dorzucisz się do kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yago Zapewne dostaniesz, jeśli nie pojedziesz IP: *.core.lanet.net.pl 15.09.07, 17:36 na Kanary na wakacje, lecz po to, by stworzyć widowisko, które kilka tysięcy ludzi obejrzy na żywo, a wielokrotnie więcej w telewizji. Nie musi to być mecz, możesz wymyślić coś innego, nawet teatrzyk kukiełkowy, oczywiście jeśli zagwarantujesz odpowiednio liczną widownię, która obejrzy Twoje widowisko wraz z reklamą. Otóż puchar koszykarski spełnia wszystkie te warunki, co więcej, zapewnia powtarzalność wyniku - przecież to nie jeden mecz, tylko cały cykl rozgrywek. A miasto tylko dorzuciło się do wpisowego, wszystkie inne koszty i tak ponosi klub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Zapewne dostaniesz, jeśli nie pojedziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:08 jakie dorzucilo do wpisowego?? porownaj sobie obie kwoty i nie pisz klamstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voivod Re: Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.media4.pl 16.09.07, 19:09 Gran Canaria - info dla oszołomów krzykaczy - to duzyna z takiej smiesznej ligi ACB,co jest najmocniejsza w Europie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.07, 21:32 a nie mówiłem ,że to zagrywka P.Siemińskiego.Brawo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tylko kibic Re: Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.os3.kn.pl 15.09.07, 07:22 Niektóre posunięcia "zbawcy" Śląska są, co najmniej, kontrowersyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.nat.tvk.wroc.pl 15.09.07, 08:48 hm... jakie kontrowersyjne...? nie można tylko wykładac kase w ten klub... pozatym dzięki temu miasto będzie Euro 2009 w koszu i Euro 2012 w noge promowało na koszulkach... Śląska na wyjazdach... więc nie wiem czemu miasto nie miało by wyłozyc kasy na to by promowac te imprezy w naszym miescie które sie odbędą... lepiej tak jak pompowac w noge kase gdzie żadne boże nie pomoże jak narazie... Brawa dla Dudkiewicza bo pokazał że miastu zależy na koszykówce na Europej"kim poziomie... bo wie że w przypadku zwycienstw z waszymi "kanarami: gdzie ten zespół jest jednym z czołowych zespołów ligi Hiszpańskiej...Więc sie nie wypowiadac na tematy wam nie znane nie poprate żadnymi rozsądnymi argumentami !!! jak na noge nie da sie patrzec tak to se chociaż pooglądam kosza w tym miescie... HEJ ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.media4.pl 16.09.07, 17:07 Brawo Prezydent Rafał !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary fan Miasto ratuje ASCO Śląsk! IP: *.cable.ubr03.cast.blueyonder.co.uk 16.09.07, 17:14 Zeby zatrzymac Macieja Zielinskiego wizytowke Wroclawia to pieniadze sie nie znalazly. A o wizytowka kibicow. Pan Sieminski zaszantazowal Wroclawska opinie publiczna. Takich biznesmenow ktorzy wyciagaja pieniadze z podatkow Wroclawian , to my dziekujemy. Reklama Wroclawia to zaslona dymna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary fan MIASTO IP: *.cable.ubr03.cast.blueyonder.co.uk 16.09.07, 17:32 A PROPOS ! Skoro miasto juz nieszczesliwie dofinansowuje WKS z naszych podatkow to wszycy kibice slaska powinni miec wejscie za darmo na mecze ULEB CUP !!! Odpowiedz Link Zgłoś