gosiarkar 17.09.07, 13:55 Witajcie :) Jaką restaurację polecacie aby zabrać rodziców i świadków po ślubie cywilnym ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: gdzie na obiad po cywilnym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:39 haha, myslalem ze chodzi ci o egzamin z cywila, ktory niedlugo sie odbedzie na wydziale prawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: gdzie na obiad po cywilnym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:08 Całkiem niedawno mieliśmy ślub cywilny i mieliśmy przyjęcie w karczmie młyńskiej na wyspie słodowej. było bardzo miło no i niedaleko. Tylko trzeba oczywiście wcześniej zarezerwować. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: gdzie na obiad po cywilnym ? 17.09.07, 21:16 Serce się kroi, gdy słyszę o młodych ludziach porzucających Chrystusa i kościoła jego sakramenty dla bezwartościowego ceremoniału przed grzesznym urzędnikiem! Anathema sit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: gdzie na obiad po cywilnym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:27 ożesz ku.., no to pojechałeś :D po całości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: gdzie na obiad po cywilnym ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:48 myślę, że jest to najbardziej merytoryczna odpowiedź oczywiście związana z pytaniem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ij Re: gdzie na obiad po cywilnym ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.07, 16:11 Restauracja Vincent, przy ul.Ruskiej.Organizowałam tam komunię córki.Kameralnie, smacznie, obsługa OK.Ceny do przyjęcia (o ile menu będzie ułożone z głową).Goście byli pod wrażeniem Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: gdzie na obiad po cywilnym ? 18.09.07, 17:21 Nie ufałbym tak ślepo gościom i głoszonym przez nich opiniom. Są bowiem oni zobligowani kurtuazją do głoszenia samych superlatyw. Zapewne nie zostawili na tobie suchej nitki, kiedy już spotkali się we własnym gronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Vincenta odradzam IP: 87.99.32.* 18.09.07, 18:50 Witam, odradzam Vincenta. Ceny ok, menu ciekawe, jedzenie smaczne.. Robiłam tam obiad po ślubie cywilnym. Goście mogli wybierać z określonego menu. Co z tego, kiedy na miesiąc wcześniej zamawianym obiedzie nie było żurku w chlebie, "bo bułki nie dojechały". Wina miały być otwierane "w miarę potrzeb". Ciekawie tę potrzebę określała obsługa: wino piło kilkanaście osób, co nie przeszkadzało obsłudze otworzyć około 10 butelek, z których większość była oczywiście tylko napoczęta. Drugie danie wjechało na stół inaczej niż było zamawiane: danie warzywne pływało w sosie mięsnym, mimo uprzedzania o wegetarianach wśród gości. Domówione dania bezmięsne sprytnie doliczono do rachunku, mimo że przyzwoitość kazałaby potraktować je jako reklamację. Menadżer, osoba szalenie miła przy przyjmowaniu zamówienia i błyskawicznie odpowiadająca na maile, nie była łaskawa nawet przeprosić za w/w, maila z przeprosinami do dzisiaj nie otrzymałam. Serdecznie odradzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9641 Re: gdzie na obiad po cywilnym ? 18.09.07, 20:42 ja polecam Oregano na Kuźniczej. moja koleżanka tam organizowała obiad po ślubie i było świetnie (wiem bo byłam świadkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość byłam w Lwowskiej - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 18:41 My zabraliśmy swoich rodziców i świadków na obiad do Lwowskiej w Rynku - ceny podobne do restauracji w okolicach Rynku i na Wyspie Słodowej. Jedzenie smaczne. A najbardziej mi się podobała obsługa - traktowali nas bardzo wyjątkowo! Wystrój (na górze) sympatyczny. Na prawdę z czystym sumieniem :) mogę polecić Lwowską! Odpowiedz Link Zgłoś