friege 21.09.07, 23:08 Cześć. Czy orientujecie sie może, czy we Wrocławiu znajdują się pola paintballowe nie tylko dla zorganizowanych grup, ewentualnie jakieś kluby paintballowe, .Posiadacie jakieś namiary ? Dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orzech Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 11:48 Polecam www.goodpaint.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:11 powstalo nowe pole do paintballa w dlugolece wiec blisko wrocka www.power-zone.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalon Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 23:47 jesli szukasz klubów zobacz na www.paintball.info.pl Jak chcesz pogra to polecam www.paintball.wroclaw.pl zajefajne pole i fajna obsługa. Ja korzystam z kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Re: Paintball we Wrocławiu IP: 78.8.138.* 02.06.08, 22:05 wpisz scout tour oni maja takie pole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 00:32 Witajcie, potrzebuje zorganizować "aktywny" wieczor kawalerski. Tzn. potrzebuje zeby znalazla sie firma z polem, miejscem na ognisko, miejscem na namioty lub najlepiej jakis domek. Może znacie jakeis takie firmy, takie pola, które moglyby odpowiadac moim wymaganiom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poolas Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 15:32 Jest pole we Wrocławiu na Zakrzowie - fajny ogrodzony teren, las i łąka, z przeszkodami w postaci domków, samochodu, wieżyczek itp. Poza tym jest tam profesjonalny grill, miejsce na ognisko, spory tor quadowy. Kontakt na ludzi prowadzących to pole - www.paintball.wroclaw.pl Organizują też imprezy firmowe, wieczory kawalerskie, urodziny i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beduin Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.08, 23:58 Odradzam zdecydowanie pole paintbolowe w Długołęce pod Wrocławiem.Bardzo biednie i mało profesjonalnie.Szczere pole i stary wóz-jedyny "budynek" w całym przybytku.Zobaczyłem to i bardzo negatywne wrażenia.Stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:21 zapraszam www.weeksport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 12:12 Zapraszam na www.weeksport.pl organizacja imprez na hali i na swierzym powietrzu. Atrakcyjne ceny dobra zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zodi Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 00:34 A może laser tag, można też w plenerze. We Wrocławiu polecam www.zona71.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paintball Re: Paintball we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 07.06.17, 22:20 Ja najlepiej wspominam www.paintballbros.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka889 Re: Paintball we Wrocławiu 02.09.17, 09:45 Ja wolę od paintballa strzelnicę sportową :) Co sądzicie o takiej formie rozrywki? Moim ulubionym miejscem jest ProGun Tac, można tam strzelać z najróżniejszych rodzajów broni. Odpowiedz Link Zgłoś