conti 14.07.03, 14:10 Forumowicze proszę o informacje gdzie we Wrocławiu sa sklepy z meblami sosnowymi? pozdrawiam, Conti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miranda3 Re: Meble Sosnowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.03, 19:15 Zobacz w haste na Kunickiego , nie maja rozbudowanej strony www ale jest mapka jak trafic www.haste.com.pl/pl/form_kontakt.php Co prawda robia glownie meble biurowe ale maja troche sosonowych mlebi , robia tez rzeczy dla IKEI , ktore u nich mozna kupic duuuzo taniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seledynowa Re: Meble Sosnowe IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 22:55 superśliczne i supertanie robia gdzies w Rawiczu, a widziałam próbki ich możliwości na jednej ze stacji beznzynowych gdzies na trasie Wrocław-Rawicz-Góra PS. urzekła mnie kołyska, ale tez łoża małżeńskie i komódki i rózne takie sel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: Meble Sosnowe IP: *.kogeneracja.com.pl 15.07.03, 09:58 Jedź do Manhatanu na Pl. 1 Maja Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_s Re: Meble Sosnowe 15.07.03, 10:52 na sw. antoniego, nad salonem >komfortu< kolo ul. sokolicznej dyskont IYSK - meble z danii w domarze na braniborskiej lub na brucknera Odpowiedz Link Zgłoś
oldzi Re: Meble Sosnowe 15.07.03, 22:22 ja znalazlam spory sklep przy ul. Krakowskiej (wjazd w podworze z jakimis halami - obskórnie to wyglada :) na przeciw wjazdu do SCONTO MEBLE i Praktikera, potem jednak doszłam do tego skąd je sprowadzają - taniej i szybciej - gdyby Cię interesowało zajrzyj na stronę www.ostroleka.com.pl/stoltrak/ podrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś