wrolo 28.09.07, 15:09 Mam nadzieję, że to auto należy do Leszka Czarneckiego. Obym się nie mylił... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: 87.105.182.* 28.09.07, 15:19 napewno nie, pan Czarnecki jezdzi tanszymi autami, bo jak chce szybciej to ma samolot. może X.Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:46 No prosze, to to cos co widzielismy kiedys w okolicach Bielan, a moja dziewczyna powiedziala, ze wyglada jak Batmobil (co jest komplementem). Powiedziala tez, ze nawet moglaby takim jezdzic.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gruby.grzesio A mój Trabant 28.09.07, 17:14 Mój Trabant też leci 407 km na godzinę ale z przepaści :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: A mój Trabant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 15:08 Nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) veyron is cool IP: 81.144.219.* 28.09.07, 17:34 Zastanawiam sie tylko czy da sie tym autem jezdzic po tych benzadziejncych, polskich drogach... widocznie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: veyron is cool IP: *.swk.vectranet.pl 10.12.08, 17:44 da sie tym sutem jeżdzic przynajmniej na mochi drogach Odpowiedz Link Zgłoś
flamewar.havoc Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 28.09.07, 18:28 Gratulacje dla właściciela! Szacunek dla gustu i zasobności portfela. Dobrze że w tym kraju są jeszcze ludzie ceniący oryginalność i klasę. Miły akcent wśród szarzyzny golfów, calibr, bmw, audi i innych padak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yago Efektowny, ale niepraktyczny. IP: *.core.lanet.net.pl 28.09.07, 19:03 Jeździ po Wrocku kilka Bentleyów Continental GT - gdybym był odpowiednio zamożny, to raczej skorzystałbym z tego wzoru. Chyba że właścicielowi chodzi wyłącznie o lans, ale do tego celu bardziej nadają się Lamborghini czy Ferrari. Bugatti (to współczesne) jest zbyt mało znaną marką dla dotkniętych manią wyróżniania się i zbyt mało komfortową dla sybarytów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Efektowny, ale niepraktyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 15:17 A ja , będac odpowiedni zamożny nie rozdrabniałbym się na jakieś Bentleye do wożenia Paris Hilton i jej pieska. Kupiłbym Koenigsegga i Bugatti a fakt, że jakiś ignorant motoryzacyjny nie doceniłby mojego samochodu naprawdę nie zaprzątałby mi głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Efektowny, ale niepraktyczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:17 ten co ma bugatti ma tez 2 bentleye, prawdopodobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1cw Re: Efektowny, ale niepraktyczny. IP: *.as.kn.pl 25.11.07, 18:06 Hehe :) Właściciel Veyrona jest też właścicielem Continentala, a jego wspólnik drugiego (po Wrocku jeżdżą dwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwmdresiarz Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.e-wro.net.pl 01.10.07, 08:56 Sam jestes PADAK...A skoro audi i bmw takimi dla ciebie sa to znaczy żeś stary dziadu i ostatnio co widziałes to te z lat 70 po lift tuningu w Kazachstanie ... dziaduwdaewoo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optymista Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 19:52 Super!!! W pełni się zgadzam z autorem. Świetnie, że polacy się bogacą i rezlizują własne plany. Żywy dowód na to, że w Polsce sukces moża osiągnąć, ciężką, konstruktywną pracą jezdzi po ulicach wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.range81-158.btcentralplus.com 29.09.07, 00:18 tego veyrona ma osoba wogole nie znana nikomu. wiec mozecie skonczyc spokulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek z sieradza Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.acn.waw.pl 29.09.07, 00:31 nie znana tobie..nie znaczy ze nie znana nikomu spozniles sie bo juz napisalem kto to jest pan AD jest osobą prawie ze publiczną...zarządza taką kasą, że jeżeli siedziszw nieruchomościach na większą skale to musiales o nim slyszec o ile nie zetknąć nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 18:18 AD właściciel Verity Dewelopment? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 12:31 No napewno nie...bo znam właściciela tego auta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 12:30 Ty nie znasz ja znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiemmmm a ja 100% wiem kto IP: *.chello.pl 10.10.07, 09:35 tym autem jeżdzi Leszek K., taki gość co wydawał pisemka dla dorosłych z płytą CD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: a ja 100% wiem kto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 12:32 To twoje 100% jest trefne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haft Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.as.kn.pl 28.09.07, 15:21 Ale jeszcze jeździ czy już tylko stoi? Bo po wrocławskich traktach, gdzie szybko wymiękają nawet najbardziej legendarne marki samochodów terenowych, to dłużej niż 2-3 miesiące przecież nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:48 Jakby pojechal Karmelkowa, to okazaloby sie pewnie, ze auto to niestety jednorazowka :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Media zrobily Wam wode z mozgow? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.07, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 28.09.07, 15:25 a co to kogo obchodzi jakie auto i za ile jeździ? dobrze ze jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.07, 15:35 Redaktorzy wyborczej zaczynają prześcigać się w "bezsensownych" materiałach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 28.09.07, 15:36 brakuje tematow....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca mediów agora pozwalniała mase ludzi IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 17:32 te dziennikarskie buble pisza automaty na podatwie for internetowych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Dajcie spokój PiS-iorki... IP: 91.104.134.* 28.09.07, 23:12 Nawet tutaj musicie pluć na GW? Co złego jest w takiej ciekawostce? Jak Wam przeszkadzają takie materiały, udajcie się w inne rejony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.eranet.pl 28.09.07, 15:41 Co za idiota pisał ten artykuł? FORBS?!FORBS?! FORBES, Panie lub Pani redaktorze/ko!! to pewnie Wysocki pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_tramwaj Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: 89.150.202.* 28.09.07, 16:11 Gazeta powołuje się na dyskusję z fotkapeel, buhahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 28.09.07, 16:15 a o czym majom pisac te scierwojady dziennikarzynami zwane? o tym co na forum toz po to fora istniejom zeby taki dziennikarzyny mogly poczytac jak potrafiom i mogly piosac farmazony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Zapraszamy tym autkiem do Trojmiasta ! IP: *.dsl.bell.ca 28.09.07, 15:56 I prosze od razu wykupic bilet powrotny do Wroclawia na pociag... Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Do parametrów należy dodać 15km/h po Ołtaszyńskiej 28.09.07, 16:39 bo właściciel boi się o zawieszenie. Może ktoś mu da pojeździć na dobrym torze, bo na razie spłaca kredyt za Veyrona więc sam sobie nie wybuduje. Ehh ci nowobogaccy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubatti Re: Do parametrów należy dodać 15km/h po Ołtaszyń IP: *.ghnet.pl 28.09.07, 18:17 Zapraszamy też do Krakowa. Nie wróci na własnych kołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do parametrów należy dodać 15km/h po Ołtaszyń IP: *.lanet.net.pl 28.09.07, 18:19 Nie wiem co w tym złego, że ktoś sobie kupił autko za 1.3mln. Może nowobogacki, może starobogacki, ale co za różnica? Chciał, było go stać, kupił. A teraz na każdym tankowaniu zapłaci podatek i będzie na np. dom dziecka. I fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikdc Re: Do parametrów należy dodać 15km/h po Ołtaszyń 28.09.07, 19:35 No a ile domów dziecka mógł wspomóc za te 1.3mln ;) Nie widzę nic złego w kupowaniu bardzo drogich rzeczy tyle, że kiedy Veyrona wyprzedza gazowane Seicento to wybacz ale widok jest żałosny i wzbudza litość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Re: Do parametrów należy dodać 15km/h po Ołtaszyń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.09, 01:07 widzę że nie rozumiesz istoty. To auto nie musi wyprzedzać każdego uczestnika ruchu, po to aby udowodnić swój sportowy charakter. To już zostało zrobione, to jest mistrz w swojej klasie. Tu się liczy prestiż i pozycja. To tak jak żelazny Mike, musiałby prac po gębie, każdego napotkaneg przechodnia, po to aby udowodnić, że to on jest jedynym, niekwestionym mistrzem. Wyrzuc na luz i przestan lać żółc zazdrości na forum, że to jest żałosne. Musisz się pogodzić z tym, że jednego stać na takie auto, a drugiego na rower marki ukraina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Do parametrów należy dodać 15km/h po Ołtaszyń IP: *.jmdi.pl 06.06.10, 11:38 ALE CIE KOLEŚ ZŻRZERA ZAZDROŚC .On spłaca kredyt jak piszesz ty nigdy w nim nie usiądziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getout Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: 62.111.218.* 28.09.07, 17:16 auto nalezy do bylego wspolzalozyciela CLA (ale nie Bernarda A) Zdziwilibyście się czym jeździ LC :) Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 28.09.07, 17:27 koleś! a co to kogo obchodzi? nic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.07, 18:36 L CZ jezdzi Clio - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek To lubię IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 17:29 Uwielbiam takie teksty rodem z przedszkola. Tyle, że o ile przedszkolakom to pasuje to dziennikarz wyrażający sie w taki sposób to wiocha i infantylizm. O co mi chodzi? O tekst "cały Wrocław podziwia...". Ja nie podziwiam więc juz nie cały Wrocław podziwia. Ja np. powiem, że "cały Wrocław nosi krawaty" bo dzisiaj zauważyłem kilkunastu facetów w krawatach. Albo "cały Wrocław chodzi do kina" choc wiem, że to nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cały wrocław dokładnie IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 17:34 "cały wrocław ma beke z redakturów GW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca mediów poza tym bugatti było nowością 2 lata temu IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 17:37 prosze spojrzeć na www.auto.mpp.pl/sekcje.htm? s=5&nrmag=a8e3b65792&strona=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salty cock Re: poza tym bugatti było nowością 2 lata temu IP: 89.100.188.* 28.09.07, 18:30 haha....czytam, ze place poszly w gore, ale ze az tak to sie nie spodziewalem....wracam do PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamli Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:28 oooooo kurde....Bugatti Veyron...we Wrocławiu...cały świat drży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:31 produkowany jest przez VW, w zyciu bym nie kupił niemieckiego auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Byc moze jezdzi jakis snobek - a kto potrafi? IP: 204.153.88.* 28.09.07, 18:32 Tak naprawde to przecietnemu kierowcy (nawet temu bogatemu) wydaje sie ze jak wsiadzie do takiego samochodu to bedzie jezdzil tak szybko... Potem sie okazuje ze dobry kierowca (np. wyscigowy) zleje mu tylek w duzo tanszym samochodzie o slabszych osiagach. By umiec pojechac lub przyspieszyc tak szybko to trzeba wiedziec gdzie sie koncza mozliwosci samochodu (czyli trakcja, przelozenie biegow, charaterystyka silnika i do jakiej predkosci na ktorym biegu warto przyspieszyc). Wydaje sie ze to tylko teoria, ale zaswiadczam ze tak jest z praktyki... na wyscigach roznego rodzaju. Ot to takie podstawy. Na zawodach przekonalem sie gdzie jest miejsce wielu bogatych kierowcow Ferrari i Porsche ktorym sie wydaje.... bo maja samochody. Wielu z tych mniej cierpliwych snobkow nie pojawia sie drugi raz bo czuja sie osmieszeni (i to tez blad bo niczego sie tak naprawde nie naucza za kierownica). Natomiast samochod jest unikalny i spektakularny. Kawalek niesamowitej inzynierii, o ktorej fascynaci pewno moga gadac bez konca. Do kogo nalezy to juz mnie mniej obchodzi bo samochod o wlascicielu tak naprade nie swiadczy (wbrew powszechnej opinii). Chcialbym by nalezal do znanaego kierowcy, ale watpie bo ci wyscigowi wiedza ze Veyron nie jest samochodem "realistycznym" i raczej wola Ferrari, Porsche, BMW, Corvette, Mustang, EVO i.t.p i to oczywiscie jak sie nie czuja zmeczeni codziennoscia zawodu. Co potrafi zrobic przecietny ale bogaty kierowca z szybkim samochodem o to mozna zobaczyc tutaj: bestofyt.com/video/eddie-griffin-ferrari-enzo-crash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poo Re: Byc moze jezdzi jakis snobek - a kto potrafi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:11 No myśle że akurat Veyron nie będzie miał problemu z wieśtuningami www.youtube.com/watch?v=CWKRg4oIgZk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit To jest właśnie "postęp" w motoryzacji. IP: *.dialog.net.pl 29.09.07, 16:17 Jaka inżynieria? Chłopie, opamiętaj się. Cały postęp w motoryzacji to obecnie zmiana kształtu nadwozia i (może) lamp/kierunkowskazów :) Samochód jako taki od 100 lat się nie zmienił. Teraz żmudnie tłumek konstruktorów biedzi się nad jedną tulejką 3 lata, by poprawić jej żywot o 0,001% Znacznie bardziej by mnie ucieszyła wiadomość o naprawdę jeżdżących autach z zupełnie innym napędem - np. 100% elektrycznym, a nie takim potworkiem robionym na zasadzie: - ile wyciągamy? - 200 - to za mało, dorzućmy jeszcze ze 2 litry do pojemności - ile teraz wyciągamy? - 250 - to za mało, itp itd... Zajebisty postęp, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krd Re: To jest właśnie "postęp" w motoryzacji. IP: *.chello.pl 29.09.07, 16:48 jestes wyjatkowym ignorantem... zeby wyciagnac 1000 km z 8L to jest niebywale, zeby dostarczyc powietrze do takiego cuda trzeba chyba z 8 turbosprezarek. no i jeszcze zmiescic to w jednym samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Powodzenia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:05 Powodzenia wlascicielowi/ kierowcy w rozwijaniui predkosci do 100 w 2s na wroclawskich drogach... no i powodzenia z zawieszeniem po takiej jezdzie... pewnie jest fantastyczne jak sie ma gdzie nim pojezdzic ale nie po Wrocławiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x po co to komu? IP: 80.51.132.* 28.09.07, 19:17 wlasciciel musi miec mega malego... juz nie chodzi o szpan ale bardziej jak takie cos oddzialywuje na srodowisko naturalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 19:46 szacunek za zwykłą rejestrację DW, a nie wieśniacką w stylu D400KM/H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasou Auto parkuje przy Grabiszyńskiej 87. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
scorp0001 Amoże jakiegoś biznesmena o WSI-owym rodowodzie;-) 28.09.07, 21:25 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:59 autem jezdzi koles sprowadzajacy auta ze stanów. jezdzil wczesniej audi s3 z rejestracja VOLKI i mieszka w oleśnicy. widze ze wiekszosc ludzi pisze tutaj pierdoly z zazdrosci i z jakiejs Polskiej nienawisci do drugiego czlowieka. kupil jezdzi i ma i jest okej przeciez nikt nikogo nie krytykuje ze jezdzi mercedesem albo ma tv za 20 tysiecy, kazdy ma prawo do wszystkiego na co o stac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 22:12 Chyba nie załapałeś o co tu ludziskom chodzi. Dorobił sie koleś? I nie ma na zdrowie. Daj mu Panie Boże szczęście. Ale redaktorzyna z wyborczej robi z tego sensację i niusa jakby się co najmniej do Polski królowa Anglii wybrała. Druga sprawa to tytuł obligatoryjnie twierdzący, że cały Wrocław podziwia Bugatti. Ja nie interesuje sie motoryzacją i g... mnie obchodzi co kto kupił więc chocby tylko ze względu na mnie już nie cały Wrocław onanizuje się na widok tej bryki tak jak redaktorzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.07, 22:11 znam przypadek kolesia który na forum podał nazwisko własciciela porzadnej bryczki. za niedlugo faceta okradli. Koleś miał poteżne klopoty z policja i jakis nieprzyjemny proces o odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.e-wro.net.pl 28.09.07, 22:13 Nie przesadzaj. Gazety np. Forbes podaja listy najbogatszych ludzi w Polsce i na świecie, często tez piszą ze szczegółami co kto kupił i gdzie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.07, 22:29 Forbes robi to w uagodnieniu z zainteresowanymi lub pisze o akcjonariuszach firm notowanych na giełdzie, a te dane i tak muszą być publikowane. Byle kto rzucając nazwiskami na forum naraża się na proces. W tym przypadku własnie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozek Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.07, 22:18 widziałem go na ulicy Zwycięskiej, ale za kierownicą na pewno nie siedział Czarnecki... ale może pożyczył komuś ;) Ciekawe, ze autko ma "zwykłą" tablice rejestracyjna, a nie żadna na zamówienie, ale w sumie mając takie auto specjalną tablica się i tak już dużo więcej nie wyróżnisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Cala Polska to zascianek? IP: *.proxy.aol.com 28.09.07, 22:25 Wg. dziennikarzy Wyborczej "caly Wroclaw podziwia ... itd.". U nas w USA nawet w malej miescinie nie zainteresowaloby to polowy mieszkancow. A w Polsce? Wszyscy mieszkancy polmilionowego miasta dostaja polucji ... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Cala Polska to zascianek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.07, 22:34 Rzeczywiście Wyborcza się nie popisała! Zniża się do poziomu brukowców.Jakoś miałem o niej dobrą opinię. Trochę żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Cala Polska to zascianek? IP: *.lanet.net.pl 28.09.07, 23:05 Widocznie autor tekstu jest zapalonym fanem motoryzacji :) Uznał, że musi o tym napisać i napisał. Ten samochód jest na prawdę rzadko spotykany i w ameryce i nawet Bawarii wzbudziłby zainteresowanie przechodniów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grand rapids U Was w USA ludzie myślą tylko jak się objeść ... IP: *.ekspres.net.pl 29.09.07, 00:08 , opić i ... To widać słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Cala Polska to zascianek? IP: *.e-wro.net.pl 29.09.07, 00:34 Jestes pewien, ze WSZYSCY mieszkancy Wroclawia sa tym zainteresowani? Powiem ci, ze wiekszosc wroclawian ma to gleboko w d...pie co kto i za ile kupil. Wiec nie znizaj sie do poziomu marnego dziennikarzyny z wyborczej i nie uzywaj slowa WSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Cala Polska to zascianek? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.07, 10:49 Oj kiepski poziom ma to forum! Chłopaki przenieście sie na kobiecego PUDELKA lub inne LUX LUX. Tam gospodynie domowe podniecają się tym kto co kupił, ile to kosztowało, itp. Jak lubicie ploteczki to może pod tamtymi adresami będziecie się lepiej czuli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoliszAmierikanz Re: Cala Polska to zascianek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:40 Uwielbiam takich jak ty, którzy po nocnej zmianie na service mogą zasiąść przed kompjuter i udowodnić rodakom, że takie z nas frajery, bo MY tutaj w Amierice to dopiero mamy life. Przepraszam, lajf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.toya.net.pl 28.09.07, 23:35 jA MAM MILION RAZY LEPSZE I DROŻSZE AUTO. JEST CAŁE ZE ZŁOTA I DIAMENTÓW A Z TYŁU WISI OBRAZ VAN GOGA ZA 100 MLN DOLARÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.toya.net.pl 28.09.07, 23:39 I CZASEM JEŹDZI ZE MNĄ PAPIEŻ KTÓRY ZABAWIA MNIE ROZMOWĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Cały Wrocław podziwia bugatti veyron 16.4 IP: *.lanet.net.pl 28.09.07, 23:42 Psychika ci siadła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebnac boicie sie uszkodzic? IP: *.hsd1.or.comcast.net 28.09.07, 23:53 po co to straszenie sadami? jebnac w zderzak! Odpowiedz Link Zgłoś