Gość: ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 02:12 wstydźcie się !! nie macie za grosz odwagi! patrz - ego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: KOMUNIŚCI - CZERWONE ŚWINIE !! IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 15.12.01, 02:31 Swinie prosze zostawic w spokoju.Tym bardziej przed swietami.Wiele z nich zginie. W przeciwienstwie do komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: KOMUNIŚCI - CZERWONE ŚWINIE !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 21:20 Gość portalu: ja napisał(a): > wstydźcie się !! > nie macie za grosz odwagi! > > patrz - ego Ego sum. A gdzie jest alter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: KOMUNIŚCI - CZERWONE ŚWINIE !! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 23:46 Gość portalu: Janek napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > wstydźcie się !! > > nie macie za grosz odwagi! > > > > patrz - ego > > Ego sum. > A gdzie jest alter. I patrz w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Sus Minerwam docet. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 23:51 Alter ego nie w lustrze się widzi niestety. Odpowiedz Link Zgłoś