Dodaj do ulubionych

koszulka "Wroclove"

IP: ebal:* / 10.2.12.* 18.07.03, 16:11
czy ktoś z Was wie gdzie można kupić koszulkę z takim własnie
napisem"WROCLOVE"..widziałam kilka osóbz takiej koszulce- jest świetna, a ja
kocham Wrocek!!!!:o)
Obserwuj wątek
    • Gość: James Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.03, 19:00
      Ja tez chce, ja tez chce!!!
      • Gość: kermitzaba Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 17:04
        Gość portalu: James napisał(a):

> Ja tez chce, ja tez chce!!!

koniecznie! moze ktos wie?...
        k
        • Gość: ceg Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.03, 20:42
          ja tez bym chcial....
    • Gość: waldkophiliophobia Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.gen.twtelecom.net 19.07.03, 21:05
      Kto mi zrobi koszulke "Wadeclove"?
    • nelka Re: koszulka 'Wroclove' 20.07.03, 17:46
      Moge wam zrobić takich koszulek ile chcecie, ale tej o której mowa nie
      widziałam. Tak więc napis musiałby być wg mojego projektu.
      • Gość: tangerines Re: koszulka 'Wroclove' IP: 213.199.227.* 20.07.03, 18:20
        Wejdź na stronę www.dejna.com i zaprojektuj sobie napis. Zamawiałam tam
        koszulki, są dobrej jakości.
    • Gość: PM Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 18:34
      Te koszulki były rozdawane w ramach kampanii prezydenckiej Władka Frasyniuka,
      może kolegom z Młodego Centrum jeszcze kilka się ostało, więc sugeruję nawiązać
      kontakt z Unią Wolności... póki jeszcze istnieje ;-)
      Adres: Zelwerowicza 16

Gość portalu: martha napisał(a):

> czy ktoś z Was wie gdzie można kupić koszulkę z takim własnie
      > napisem"WROCLOVE"..widziałam kilka osóbz takiej koszulce- jest świetna, a ja
      > kocham Wrocek!!!!:o)
    • Gość: martha Dzięki tangerines.. IP: ebal:* / 10.2.12.* 20.07.03, 18:37
      ..ale koszulka której szukam jest specyficzna..to nie tylko sam
      napis "Wroclove", ale również otoczka tego napisu -niezłe bohomazy:o), trudne
      do opisania...całość jest świetna, a koszulka czarna. Widziałam kilka osób w
      takiej koszulce po Wrocku, miał ją też Eric z "Baru"...
      • gotwald Martha... 21.07.03, 13:23
        Gość portalu: martha napisał(a):
        > Widziałam kilka osób w takiej koszulce po Wrocku, miał ją też Eric z "Baru"...

Martha dalej chodzi Ci o koszulkę z kampanii Frasyniuka, Eric w Barze miał ją
        na sobie gdyż podarował mu ją Robert Leszczyński (znali się gdyż Robert był
        wcześniej gościem w barze), Leszczyński prowadził imprezę w Radiobarze właśnie
        pod tyt. Wroclove Party, na której Frasyniuk rozdał ok. 2 tys. szt. takich
        koszulek z Leszczem.
        • Gość: martha DZIĘKI!! Jesteście kochani:o)))) IP: ebal:* / 10.2.12.* 21.07.03, 14:07
          dzięki!!!
          • Gość: roles Re: uwaga:o)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:31
            Przestrzegam was przed uzywaniem nazwy wroclove na jakichkolwiek gadzetach typu
            koszulki etc. zaraz po kampanii samorzadowej zachecony swietnym pomyslem Unii i
            nazwy wroclove chcialem zrobic podobne koszulki, okazalo sie ze
            nazwa "wroclove" zostala zastrzezona znakiem patentowym i obawiam sie ze
            chlopaki z UW moga terza robic te koszulki i nikt inny.
            nomen omen zajebisty pomysl mieli
            • Gość: peem Re: uwaga:o)))) IP: *.um.wroc.pl 22.07.03, 12:40
              Ja też ten pomysł uważam za świetny i prywatnie mi się wydaje, że Urząd Miejski
              powinien dogadać się z właścicielami tego patentu celem
              wykorzystania "Wroclove" na gadżetach promocyjnych miasta. Ale czy to możliwe w
              tak pięknych okolicznościach przyrody? Ano zobaczymy...

Gość portalu: roles napisał(a):

> Przestrzegam was przed uzywaniem nazwy wroclove na jakichkolwiek gadzetach
              typu
              >
              > koszulki etc. zaraz po kampanii samorzadowej zachecony swietnym pomyslem Unii
              i
              >
              > nazwy wroclove chcialem zrobic podobne koszulki, okazalo sie ze
              > nazwa "wroclove" zostala zastrzezona znakiem patentowym i obawiam sie ze
              > chlopaki z UW moga terza robic te koszulki i nikt inny.
              > nomen omen zajebisty pomysl mieli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka