Gość: martha IP: ebal:* / 10.2.12.* 18.07.03, 16:11 czy ktoś z Was wie gdzie można kupić koszulkę z takim własnie napisem"WROCLOVE"..widziałam kilka osóbz takiej koszulce- jest świetna, a ja kocham Wrocek!!!!:o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: James Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.03, 19:00 Ja tez chce, ja tez chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitzaba Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 17:04 Gość portalu: James napisał(a): > Ja tez chce, ja tez chce!!! koniecznie! moze ktos wie?... k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceg Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.03, 20:42 ja tez bym chcial.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldkophiliophobia Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.gen.twtelecom.net 19.07.03, 21:05 Kto mi zrobi koszulke "Wadeclove"? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: koszulka 'Wroclove' 20.07.03, 17:46 Moge wam zrobić takich koszulek ile chcecie, ale tej o której mowa nie widziałam. Tak więc napis musiałby być wg mojego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tangerines Re: koszulka 'Wroclove' IP: 213.199.227.* 20.07.03, 18:20 Wejdź na stronę www.dejna.com i zaprojektuj sobie napis. Zamawiałam tam koszulki, są dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: koszulka 'Wroclove' IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 18:34 Te koszulki były rozdawane w ramach kampanii prezydenckiej Władka Frasyniuka, może kolegom z Młodego Centrum jeszcze kilka się ostało, więc sugeruję nawiązać kontakt z Unią Wolności... póki jeszcze istnieje ;-) Adres: Zelwerowicza 16 Gość portalu: martha napisał(a): > czy ktoś z Was wie gdzie można kupić koszulkę z takim własnie > napisem"WROCLOVE"..widziałam kilka osóbz takiej koszulce- jest świetna, a ja > kocham Wrocek!!!!:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Dzięki tangerines.. IP: ebal:* / 10.2.12.* 20.07.03, 18:37 ..ale koszulka której szukam jest specyficzna..to nie tylko sam napis "Wroclove", ale również otoczka tego napisu -niezłe bohomazy:o), trudne do opisania...całość jest świetna, a koszulka czarna. Widziałam kilka osób w takiej koszulce po Wrocku, miał ją też Eric z "Baru"... Odpowiedz Link Zgłoś
gotwald Martha... 21.07.03, 13:23 Gość portalu: martha napisał(a): > Widziałam kilka osób w takiej koszulce po Wrocku, miał ją też Eric z "Baru"... Martha dalej chodzi Ci o koszulkę z kampanii Frasyniuka, Eric w Barze miał ją na sobie gdyż podarował mu ją Robert Leszczyński (znali się gdyż Robert był wcześniej gościem w barze), Leszczyński prowadził imprezę w Radiobarze właśnie pod tyt. Wroclove Party, na której Frasyniuk rozdał ok. 2 tys. szt. takich koszulek z Leszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha DZIĘKI!! Jesteście kochani:o)))) IP: ebal:* / 10.2.12.* 21.07.03, 14:07 dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roles Re: uwaga:o)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 09:31 Przestrzegam was przed uzywaniem nazwy wroclove na jakichkolwiek gadzetach typu koszulki etc. zaraz po kampanii samorzadowej zachecony swietnym pomyslem Unii i nazwy wroclove chcialem zrobic podobne koszulki, okazalo sie ze nazwa "wroclove" zostala zastrzezona znakiem patentowym i obawiam sie ze chlopaki z UW moga terza robic te koszulki i nikt inny. nomen omen zajebisty pomysl mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peem Re: uwaga:o)))) IP: *.um.wroc.pl 22.07.03, 12:40 Ja też ten pomysł uważam za świetny i prywatnie mi się wydaje, że Urząd Miejski powinien dogadać się z właścicielami tego patentu celem wykorzystania "Wroclove" na gadżetach promocyjnych miasta. Ale czy to możliwe w tak pięknych okolicznościach przyrody? Ano zobaczymy... Gość portalu: roles napisał(a): > Przestrzegam was przed uzywaniem nazwy wroclove na jakichkolwiek gadzetach typu > > koszulki etc. zaraz po kampanii samorzadowej zachecony swietnym pomyslem Unii i > > nazwy wroclove chcialem zrobic podobne koszulki, okazalo sie ze > nazwa "wroclove" zostala zastrzezona znakiem patentowym i obawiam sie ze > chlopaki z UW moga terza robic te koszulki i nikt inny. > nomen omen zajebisty pomysl mieli Odpowiedz Link Zgłoś