mannak 14.10.07, 09:49 chciałem zapytać na ile terapia pomogła. Jestem w absolutnie krawędziowej sytuacji, chcę ratować związek, druga strona nie ma żadnych, jak się wydaje, wątpliwości. Dwanaście lat małżeństwa, dwoje dzieci. Rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: demiurg Re: terapia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.07, 12:05 Jak nie ma wątpliwości, to co chcesz ratować Człowieku? Coś, czego nie ma? Dzieci to żaden argument. Puść Ją wolno, może wtedy nabierze wątpliwości, a jeśli nie - to lepiej rozlecieć się po 12 niż po 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: terapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 14:53 Terapia może pomóc, jeśli oboje tego chcecie. Na pewno warto spróbować. My pracujemy nad sobą przy pomocy terapeuty od roku, z doskonałym skutkiem. Też mamy dwoje dzieci i baaaardzo poważny kryzys za sobą. Polecam i trzymam kciuki za powodzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Re: terapia IP: 194.73.99.* 17.10.07, 11:43 Zalezy tez od terapeuty. Ja mam bardzo zle doswiadczenia z osoba z ul. Jaracza a wizytta kosztowala 200 zl. Tylko zaszkodziel. Pewnie wiadomo o kogo chodzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: terapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:49 Czy możecie podać namiary na sprawdzonego terapeutę? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: terapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:12 Dorota Dyjakon, 0601389475. Zdecydowanie polecam z własnego doświadczenia, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś