Gość: Ewa IP: *.chicago-n.navipath.net 24.04.01, 14:54 Czy prawda jest,ze powstala szarfa z nazwiskami wszystkich bylych i obecnych mieszkancow Wroclawia?Jesli tak,to jak dowiedziec sie o tym blizej?Z gory dziekuje,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarosz Re: 1000 lat Wroclawia IP: 195.116.104.* 24.04.01, 15:28 Tak,powstała. Była jednym z elementów milenijnej wystawy w Wytwórni Filmów Fabularnych. Co się z nią (tzn. szarfą) stało, nie wiem, ale podobno ma zostać wydrukowana w powystawowym katalogu. Nie wiem też, kiedy ma się on ukazać, ale skoro już od ponad pół roku nie ma wystawy, to pewnie niedługo. Nawiasem mówiąc, co za genialny marketingowy pomysł! Wydawać katalog wystawy, gdy o niej mało kto już pamięta... Pewnie chcą go rozprzedać jak świeże bułeczki... Ja go z lokalnopatriotycznych względów kupię, ale czy zrobią to inni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: 1000 lat Wroclawia IP: 156.24.231.* 24.04.01, 16:01 Gość portalu: Jarosz napisał(a): > Tak,powstała. Była jednym z elementów milenijnej wystawy w Wytwórni Filmów > Fabularnych. Co się z nią (tzn. szarfą) stało, nie wiem, ale podobno ma zostać > wydrukowana w powystawowym katalogu. Nie wiem też, kiedy ma się on ukazać, ale > skoro już od ponad pół roku nie ma wystawy, to pewnie niedługo. > > Nawiasem mówiąc, co za genialny marketingowy pomysł! Wydawać katalog wystawy, > gdy o niej mało kto już pamięta... Pewnie chcą go rozprzedać jak świeże > bułeczki... Ja go z lokalnopatriotycznych względów kupię, ale czy zrobią to > inni? Rzeczywiscie, sam sprawdzalem, bylem na tej szarfie i ja i moja rodzina i moi znajomi! To bylo fantastyczne! :) Pamietam ze zabralem taki folderek z wystawy na ktorym tez jest masa nazwisk, ale tu chyba tylko pionierow Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: 1000 lat Wroclawia IP: 195.116.104.* 23.05.01, 14:46 Katalogu jak nie było, tak do dziś nie ma. Ktoś może wie, co się z nim dzieje? Ukaże się on w końcu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 1000 lat Wroclawia IP: *.chicago-n.navipath.net 23.05.01, 17:06 Dzieki ogromne za informacje.Dobrze byloby,gdyby to kiedys bylo ogolnie dostepne.....Ale moze kiedys sie doczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: 1000 lat Wroclawia IP: 195.116.104.* 24.05.01, 11:28 Gość portalu: ewa napisał(a): > Dzieki ogromne za informacje.Dobrze byloby,gdyby to kiedys bylo ogolnie > dostepne.....Ale moze kiedys sie doczekamy. Ewo, Wybacz moje gapiostwo - dopiero teraz zauważyłem, że piszesz z Chicago. W uzupełnieniu mogę dodać, iż jeszcze niedawno wystawa ta obecna była w Internecie pod adresem www.wystawa2000.wroc.pl - teraz jakoś wejść tam nie sposób. Pojawia się jeden z moich bardziej ulubionych komunikatów: "Nie można znaleźć serwera"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 1000 lat Wroclawia IP: *.chicago-n.navipath.net 24.05.01, 20:56 Jaroszu! Probowalam,ale i ja nie moge otworzyc tej strony. bardzo dziekuje i pozdrawiam,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś