Dodaj do ulubionych

ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 22:12
Niektóre źródła podają, że we Wrocławiu mieszka 650.000 mieszkańców, inne, że
700.000 a może jest nas już prawie milion?
Obserwuj wątek
    • Gość: lofix Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 22:15
      całego 1000000 to chyba jeszcze nie ma ale 800000 to chyba na pewno
    • Gość: amar Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 22:15
      800 tys chyba z przyjezdnymi)))))))
    • Gość: tola Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 22:16
      sądząc po tłoku w tramwajach to chyba jest nas już
      milion
    • Gość: miro Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.01, 22:17
      nie wiem ile mieszka ale wiem że o połowę za dużo
    • Gość: Semela Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 27.04.01, 00:10
      dobry wieczor !
      z dobrych zrodel (GUS) wiem, ze jest nas:

Ludność na podstawie spisów 6,12,1998 to 639,0 tys
      Ludność na podstawie szacunków stan na 31,12,1999 ogółem 636,8 tys.

Pozdrowienia nocne:-))

• kaluz Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? 24.05.01, 10:24
        JEST NAS CORAZ MNIEJ
        • Gość: choco Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.01, 10:39
          Zostają najlepsi :)
    • Gość: KIBIC Nie pamiętam aby mnie ktoś liczył! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 24.05.01, 10:28
      :)
    • Gość: cegla Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 11:36
      ok 643 tys- oczywiscie to ludzie zameldowani. notowany jest ciagly spadek
      liczebnosci wroclawian. Ludzie !!!! Brac sie do roboty bo jak tak dalej pojdzie
      to wyginiemy!!!!!
      • Gość: yenot Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.elbacsb.com.pl 25.05.01, 09:27
        spoko, masa luda poszła po rozum do głowy i emigruje z miejskiego smrodu pod
        Wrocław. Między innymi ja też. I moi znajomi. I znajomi znajomych.
        • Gość: Piast Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: 62.67.11.* 25.05.01, 21:38
          Nie wiem ile ale ma najpiekniejsze dziewczyny
          • Gość: hrabia Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.05.01, 21:46
            Oby ilość "szła" w jakość.
        • Gość: Kuba_Wr Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 11:41
          Gość portalu: yenot napisał(a):

> spoko, masa luda poszła po rozum do głowy i emigruje z miejskiego smrodu pod
          > Wrocław. Między innymi ja też. I moi znajomi. I znajomi znajomych.

Ale jest też spora grupka, która po studiach tu zostaje, i mieszka bez
          zameldowania. Niby są, a formalnie ich nie ma.

• Gość: karbol Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 12:30
      Gość portalu: toga napisał(a):

> Niektóre źródła podają, że we Wrocławiu mieszka 650.000 mieszkańców, inne, że
      > 700.000 a może jest nas już prawie milion?

Mieszka za dużo. Bardziej istotne jest, ile ludzi we Wrocławiu płaci podatki, a
      ile z tych podatków żyje.
      • Gość: Klon Re: ILE LUDZI MIESZKA WE WROCŁAWIU? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:37
        Gość portalu: karbol napisał(a):

> Gość portalu: toga napisał(a):
        >
        > > Niektóre źródła podają, że we Wrocławiu mieszka 650.000 mieszkańców, inne,
        > że
        > > 700.000 a może jest nas już prawie milion?
        >
        > Mieszka za dużo. Bardziej istotne jest, ile ludzi we Wrocławiu płaci podatki, a
        >
        > ile z tych podatków żyje.

Szanowny Panie Administrator!
        Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
        wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
        eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
        przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
        pracy do oślej. Dobra!
        Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
        Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
        dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
        skończyły się bezpowrotnie podpaski.
        A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
        dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
        a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
        obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
        Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
        niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka