Dodaj do ulubionych

stawiam piwo

IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 21:36
Obserwuj wątek
    • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 29.04.01, 21:40
      gdzie, komu , jakie ... kiedy ?
      ;))
      • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 21:55
        1. Gdzie chcesz
        2. Jakie chcesz
        3. Ile chcesz
        4. Temu, kto nadeśle odpowiedź jako pierwszy.
        5. Jedno ekstra dla Ciebie, gdy przyjdziesz z ładną dziewczyną, lub nią jesteś.
        • Gość: wroclawi Re: stawiam piwo IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 29.04.01, 23:00
          JESTEM PIERWSZY ?
          ja to mam szczescie

> 1. Gdzie chcesz

dowolna knajpa we Wroclawiu blisko centrum (ale nie koniecznie rynek)

> 2. Jakie chcesz

Piast

> 3. Ile chcesz

tak by sie porzadnie nawalic samemu

> 4. Temu, kto nadeśle odpowiedź jako pierwszy.
          > 5. Jedno ekstra dla Ciebie, gdy przyjdziesz z ładną dziewczyną, lub nią jesteś.

• Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 23:06
            Masz, jak w banku. Jak się robi te trójkąty? Inni też chcą zobaczyć.
            Szkoda,że to nie MKK...
            • Gość: wroclawi Re: stawiam piwo IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 29.04.01, 23:34
              jakie trojkaty ?
              >

?
              odpowiadam cytujac...

a co do piwa to moze przy jakims spotkaniu na realu - slyszalem, ze tu takowe
              sie odbywaja
              • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: 212.160.40.* 30.04.01, 00:30
                No to jeszcze raz: jak zrobić dwa trójkąty z trzech zapałek, nie łamąc ich i
                nie rozszczepiając, nie dzieląc na cztery (jak podobno przed wojną -
                próbowałem, tylko jedna z części zapalała).
                Dla ułatwienia podam, że można zrobić cztery trójkąty z sześciu zapałek.
                Piwo masz jak w banku, nawet, jeśli nie zgadniesz.
                A ten z Gdańska, niech się nie wyraża. Też mu postawię, gdy będzie okazja.

Haj.
    • Gość: beast Re: stawiam piwo IP: *.nsm.pl 30.04.01, 00:04
      O kurwa spóżniłem się ,ale i tak mieszkam w Gdańsku.pozdr
    • Gość: Semelka Re: stawiam piwo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 30.04.01, 01:57
      ....mnie zastanawia jedno....co Ty
      jestes taki chetny stawiania Karbol?

czyżby to była taka podpucha by wywołać dyskusje?

Całuski
      S.
      • Gość: marsha Re: stawiam piwo IP: 213.25.48.* 30.04.01, 19:13
        na chwilkę wyjechałam,a tu się piwo pije beze mnie...?! :)
        kiedy i gdzie?

• Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 20:51
          Karbol przeżywa trudne chwile. Rozumiem.
          Karbol ! Jeśli chodzi o stawianie piwa, to idę z Tobą.
        • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:29
          Zagrzałem klawiaturę i lepi mi się jakiś klawisz. Przepraszam, o tej porze nie
          zdobędę innej - stąd te dziwne posty bez treści.
          powtarzam, nie będzie piwa bez Marshy. haj.
      • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:12
        Gość portalu: Semelka napisał(a):

> ....mnie zastanawia jedno....co Ty
        > jestes taki chetny stawiania Karbol?
        >
        > czyżby to była taka podpucha by wywołać dyskusje?
        >
        > Całuski
        Precyzyjne rozpoznanie. Tak.
        p.s. Jak te trójkąty zrobić?
        > S.

• Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 21:16
          Karbol ! Czy nie czas położyć spać Twego sześciolatka ?
    • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 22:55
      Dużo w tym wątku się leje ale wody. Żądam konkretów.
      Po drugim zaczynam śpiewać, po 3-cim wchodzę na stół.
      • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.64.* 30.04.01, 22:58
        Jakim trzecim ???
        Proszę Cię nie rób tego. Będziemy pić bezalkoholowe, no ... i zabierzemy stół.
        • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:05
          Co to znaczy "zabierzemy stół"? Skąd ? masz na myśli myniesienie go z knajpy?
          Przecież jak się knajpiarze dowiedzą, że kompostownicy znów się spotykają,
          gotowi zaryglować drzwi na wszystkie spusty.

A bezalkoholowe ... to demoralizacja piwa. Dobra - mogę prosić wodę niegazowaną.
          • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:08
            To z chęci dbania o Ciebie,gdyż kiedyś miałem dziewczynę na Sanitarce.
            • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:17
              OK - czuję się bezpieczna.
          • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:09
            Kategorycznie domagam się zgodnej decyzji:
            1. Kiedy.
            2. Gdzie
            3. Jak się znajdziemy?
            Stół zostaje.
            haj.
            • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:11
              Bałem się,że Karbol przyciął komara usypiając swego
              sześciolatka. To miłe, że jest wśród nas.
              • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:22
                Jak dzieci, jak dzieci... Czas mija i nic nie wiadomo. Jestem (niestety) po dwóch, ale może
                trzecie też bym wypił w miłym gronie. No to co? Spotykacie się gdzies? Dzisiaj? Jutro? Może nigdy?
            • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:20
              Gość portalu: karbol napisał(a):

> Kategorycznie domagam się zgodnej decyzji:
              > 1. Kiedy.
              Jutro nie, dobrze?.

> 2. Gdzie
              Zdaję się na mądrzejszych ode mnie.

> 3. Jak się znajdziemy?
              Jak zwykle, z Gazetą pod pachą.

> Stół zostaje.
              Nie stawiam przeszkód.

> haj.
              bye.
              • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:23
                Spóźniłem się, jak widać. Dopuscicie Staruszka?
                • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:38
                  Po przedstawieniu:
                  zezwolenia od babci,
                  zezwolenia od kardiologa i geriatry.
                • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 30.04.01, 23:39
                  Tu, na Forum nie ma staruszków. Może są - za przeproszeniem - szurnięci. Wiek
                  to jedno, poglądy drugie, a chęć podyskutowania to takie ludzkie.

PS : teraz mówię DOBRANOC. Jutro zobaczę, co starszyzna zadecydowała.
                  • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:45
                    Jo tyż Wam rzikam dobrounoc.
                  • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:48
                    To prawda, że jestem nowy, ale i stary jednoczesnie. Może mnie wprowadziecie w obyczaje
                    obowiązujące na Forum. Mam podać adres? Numer telefonu? Imię i nazwisko? Nie wiem.
                    Z innej beczki: W lutym skończyłem 40 lat. Dyskwalifikacja?
                    • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 23:50
                      Będziesz w grupie przedszkolnej. Za młodyś.
                      • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: 217.30.130.* 30.04.01, 23:52
                        O.K. I co?
                        • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:56
                          Dobranoc.
                        • Gość: efka Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 23:59
                          Gość portalu: stary napisał(a):

> O.K. I co?

Teraz musisz wybrać sobie obrazek na "kapciowym woreczku" - masz do wyboru;
                          biedronka, grzybek, żabka.
                      • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:59
                        Gdzie my taką wielką knajpę znajdziemy?
                        Grupa przedszkolna też ma prawo do szkolenia;. Tam
                        bywają młodzi, zdolni, elokwentni.
              • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 23:56
                Gość portalu: MKK napisał(a):

> Gość portalu: karbol napisał(a):
                >
                > > Kategorycznie domagam się zgodnej decyzji:
                > > 1. Kiedy.
                > Jutro nie, dobrze?.
                > to kiedy?
                > > 2. Gdzie
                > Zdaję się na mądrzejszych ode mnie.
                gdzie takich znajdziesz?
                >
                > > 3. Jak się znajdziemy?
                > Jak zwykle, z Gazetą pod pachą.
                >
                > > Stół zostaje.
                > Nie stawiam przeszkód.
                > Spróbuj tylko
                > > haj.
                > bye.

w górę nosy!
                • Gość: p@w Re: stawiam piwo IP: 156.17.52.* 01.05.01, 11:01
                  Ja sie juz pogubilem kto komu, gdzie i przy ktorym stole to piwo stawia ale
                  jesli jest ktos chetny aby mnie uszczesliwic to poslusznie informuje: lubie
                  dobrze schlodzonego Piasta z sokiem. Stol przyniose!
                  • Gość: hen Re: stawiam piwo IP: 156.17.85.* 01.05.01, 12:57
                    Okrutna pogoda dzisiaj. Jedno już zapodałem, ale czuję, że na jednym się dziś
                    nie skończy. Czego i wam drodzy internauci życzę.
                    • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.64.* 01.05.01, 13:45
                      Zaczynam o 18.00 od 3 wściekłych psów, potem szklanka "polskiego białego wina"
                      • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 19:56
                        Pleciemy i pleciemy a mnie się ostatki forsy z niecierpliwości pocą.
                        Zmówmy się wreszcie, może na sobotę 5 maja (imieniny miesiąca)?
                        Przygotujcie 3 zapałki.
                        • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.05.01, 20:26
                          Karbol! Z draską, czy bez?
                          • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:34
                            Może być nawet bez łebka.
                            Przy okazji do MKK: 4-go może być, 18:00 - 19:00. Tylko jestem taki bezradny,
                            gdzie?
                            W porządnej knajpie byłem ostatnio za komuny (Kwant), innych nie znam. Radźcie
                        • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 02.05.01, 11:18
                          Czy można 4-go ? Sobotę mam pod znakiem ryb. A toast jakiś wymyślimy na
                          miejscu. Tylko jakim ?
                          PS. proszę o godziny popołudniowe - np. ok.18.00-19.00
                          • Gość: FraMauro Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 01:38
                            a moze by tak w jakims ogrodeczku na swiezym wozduchu ?
                            Byle w miare kameralnie aby nie trzeba bylo wrzeszczec!
                            • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 10:48
                              Hm... Karbol, hrabia, MKK i Marsho droga!
                              Wyrazy współczucia. My - starzy - bierzemy woreczki z kapciami (wybieram grzybka) i idziemy na piwo!
                              A Wy, bidulki, tydzień już prawie zmarnowałyscie i nie udało się nawet terminu uzgodnić....? Co się z tą
                              młodzieżą dzieje?
                              • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 15:21
                                Gość portalu: stary napisał(a):

> Hm... Karbol, hrabia, MKK i Marsho droga!
                                > Wyrazy współczucia. My - starzy - bierzemy woreczki z kapciami (wybieram grzybk
                                > a) i idziemy na piwo!
                                > A Wy, bidulki, tydzień już prawie zmarnowałyscie i nie udało się nawet terminu
                                > uzgodnić....? Co się z tą
                                > młodzieżą dzieje?

Wy, jak tacy starzy, to pewnie nie pamiętacie, co to gra wstępna.
                                Co to jest tydzień?

• Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 15:37
                                  Gość portalu: karbol napisał(a):

> Gość portalu: stary napisał(a):
                                  >
                                  > > Hm... Karbol, hrabia, MKK i Marsho droga!
                                  > > Wyrazy współczucia. My - starzy - bierzemy woreczki z kapciami (wybieram g
                                  > rzybk
                                  > > a) i idziemy na piwo!
                                  > > A Wy, bidulki, tydzień już prawie zmarnowałyscie i nie udało się nawet ter
                                  > minu
                                  > > uzgodnić....? Co się z tą
                                  > > młodzieżą dzieje?
                                  >
                                  > Wy, jak tacy starzy, to pewnie nie pamiętacie, co to gra wstępna.

Myslę, że pamiętamy, my staerzy, a nawet wiemy!!!! Choć muszę mówić tylko za siebie. Poza tym gra
                                  wstępna? Przy umawianiu się na piwo? Są takie chwile... Inne.
                                  > Co to jest tydzień?
                                  >
                                  Za tydzień? Znów jest dzień.
                                  • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 21:29
                                    Do licha! Mam za sobą :
                                    1. podróż na Osówkę
                                    2. rybobranie (ryby nie brały, tylko słońce)

a Wy co starzy i młodzi? Tyle czasu, a Wy nic?
                                    Proponowałam spotkanie na jutro... i co? Dobra, niech
                                    będzie sobota ... słuchajcie - a może by tak ZOO? Ma
                                    to jednak wadę: pogonią nas po 18.00.
                                    • Gość: efka Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 22:33
                                      A może spotkajmy się pod pręgierzem i metodą losowania
                                      z kapelusza wybierzmy któryś z ogródków przyrynkowych
                                      czy przysolnych - innej szansy nie widzę!!! Jak
                                      rozumiem ustalony jest już termin: SOBOTA, godz. 18 -
                                      czy tak? Uwaga o grze wstępnej daje do myślenia -
                                      czasem można przesadzić, jesteśmy od tego o krok...Czy
                                      ten grzybek na worku to muchomorek s.?
                                      • Gość: stary Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.01, 23:11
                                        Muchomorek, Efciu? Bardzo to możliwe. W sobotę nie mogę. O - przyczepiło się g. tramwaju i krzyczy:
                                        jedziemy! Błagam o litosć, czyli bez komentarzy! Proszę. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
                                        • Gość: marsha Re: stawiam piwo IP: *.kask.net.pl 03.05.01, 23:25
                                          ja w sobotę także nie przybędę
                                          ale obiecuję,że następnym razem nie zawiodę-do trzech
                                          razy sztuka :)
                                          a poza tym "wędzonka" gdzieś zaginął,
                                          i Piotr wyjechał...
                                      • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 06:03
                                        będę w piątek i w sobotę o 18:00 pod pręgierzem. Nie mam kapelusza.
                                        • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 10:55
                                          Co jest z Wami ? Na jednym poście dyskusja o miejscu spotkania, na drugim,
                                          inni tworzą nowe propozycje. A, może jedni to staruchy, drudzy małolaty ?
                                          Załóżmy więc jeden Klub Samotnych Serc Sierżanta Posta.
                                          • Gość: efka Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.01, 16:29
                                            Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Co jest z Wami ? Na jednym poście dyskusja o miejscu spotkania, na drugim,
                                            > inni tworzą nowe propozycje. A, może jedni to staruchy, drudzy małolaty ?
                                            > Załóżmy więc jeden Klub Samotnych Serc Sierżanta Posta.

A to Polska właśnie... dowód oczywisty, że Wrocław to nie Breslau. Zaczyna mi to
                                            przypominać (pardon) AWS. Hrabio - popieram spotkanie Klubowe - TYLKO GDZIE I
                                            KIEDY ?!?!?! GDZIE I KIEDY !!!! Patrz mi na usta GDZIEEE I KIEDYYY ????? -
                                            zupełnie zdezorientowana i wściekła Efka.
                                            • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 17:26
                                              to z powodu poważnej burzy zacznijmy w przyszłym tygodniu. Pred chwilą nalało
                                              mi się deszczu przez okno. Przepraszam. Raptem dwa pioruny i tyle wody.
                                              • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.64.* 04.05.01, 20:39
                                                Karbol ! Nie marnuj czasu na posty, weź się jeno za uszczelnianie. Zapowiadają
                                                zmianę pogody.
                                                Pisałem, efka pewnikiem to czytała, że dobrym rozwiązaniem byłaby wizyta w
                                                Koronie na kręgielni, zafundowana przez GD. Oni nam (karnety) - my im (pościki)
                                            • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 23:35
                                              Pomysł na pręgierz o godz. 18.00 wydaje mi się być dobry. Tylko, gdyby padało
                                              to gdzie?
                                              • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 19:02
                                                Niestety, nie wyrobię się. Zagadka tajemnicy hrabiego pozostaje nierozwiązana.
                                                • Gość: efka Re: stawiam piwo-do MKK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.01, 19:22
                                                  Ja wiedziałam, że tak będzie - od początku coś wisiało w powietrzu, jakaś smuga
                                                  niemoglica na horyzoncie. Twoje ryby, hrabiego niewiadomo co, moje konkretne
                                                  zawodowe. Mam przed sobą zielony talerz, na nim chleb ze smalcem i ogórek
                                                  kiszony and piwo. Za oknem chmury jak ściery, obok stos papierów na cito.
                                                  Szkoda gadać... ciekawe kto jeszcze na Forum jest z V-tki.
                                                  • Gość: A Re: stawiam piwo-do MKK IP: *.UNI-MUENSTER.DE 05.05.01, 20:16
                                                    A co to takiego ?
                                                    Co do papirow to wspolczuje. Ja tez w robocie. Ale nie mam ogorka... :(
                                                    A
                                                  • Gość: hrabia Re: stawiam piwo-do MKK IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.05.01, 21:07
                                                    Efcou ! Co się stało ? Miało być good pod pręgierzem. Oczywiście, nie byłaś. Ja
                                                    też nie.
                                                    Będzie okazja poprawić to nasze życie. Niech, no tylko zakwitną ...kasztany.
                                                  • Gość: MKK Re: stawiam piwo-do MKK IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:25
                                                    O 18.00 pod pręgierzem łeb mi się kręcił dookoła głowy. Wypatrywałam osób z
                                                    gazetą pod pachą. Nawet upatrzyłam sobie przystojnego, młodego faceta, który
                                                    przyglądał się nam w sposób osobliwy. Informuję wszystkich zainteresowanych, że
                                                    spotkanie nr 2 kompostowników odbyło się. Skład osobowy :
                                                    1. ...
                                                    2. ...
                                                    3. ja

Redakcja nie dopisała.
                                                    Tematy poruszane : te z Forum i nie tylko ...

• Gość: MKK Re: stawiam piwo-do MKK IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:18
                                                    Żałość, ale co się odwlecze nie uciecze ...
                                        • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:15
                                          I co z Tobą? Czy ja to Ty? Czy ja się umówiłam sama z
                                          sobą nie wiedząc o tym? Schizofrenia jakaś...
                                          • Gość: wędzonka Re: stawiam piwo IP: 156.24.231.* 05.05.01, 23:22

> I co z Tobą? Czy ja to Ty? Czy ja się umówiłam sama z
                                            > sobą nie wiedząc o tym? Schizofrenia jakaś...

MKK, balem ze sie obrazisz jak nikt nie przyjdzie...
                                            • Gość: MKK Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: 213.76.92.* 05.05.01, 23:31
                                              Musisz wiedzieć, że nawet gdyby nikt nie przyszedł, nie uznałabym tego czasu za
                                              zmarnowany. Po prostu muszę to jasno powiedzieć: mnie ze sobą źle nie jest. Ale
                                              sama nie byłam szanowny wirtualny panie wędzonko, a w towarzystwie nader mi
                                              przyjemnym.
                                              • Gość: marsha Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: *.kask.net.pl 06.05.01, 00:13
                                                ja uprzedzałam,że nie przybędę...
                                                znajomi dzisiaj urodziny mi wyprawili i pod pręgież nie puścili...
                                                ale kiedyś w końcu się spotkamy...!,nieprawdaż?
                                                • Gość: wędzonka Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 01:04
                                                  Gość portalu: marsha napisał(a):

> ja uprzedzałam,że nie przybędę...
                                                  > znajomi dzisiaj urodziny mi wyprawili i pod pręgież nie puścili...
                                                  > ale kiedyś w końcu się spotkamy...!,nieprawdaż?

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od pierwszego teatromana Twojego
                                                  chowu! :)
                                                  Z tej okazji to cos jeszcze wypije na dobranoc!
                                                • Gość: efka Re: stawiam piwo - do wędzonki-do marshy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.01, 13:13
                                                  Gość portalu: marsha napisał(a):

> ja uprzedzałam,że nie przybędę...
                                                  > znajomi dzisiaj urodziny mi wyprawili i pod pręgież nie puścili...
                                                  > ale kiedyś w końcu się spotkamy...!,nieprawdaż?

Serdeczności urodzinowe dla Byka - od Byka.
                                                  Między nami Bykami: bardzo to aborbujący znak, daje tyle pary, że czasem można
                                                  się zagotować na twardo. Ale nie zamieniłabym na inny - tym bardziej, że w domu
                                                  mam same Skorpiony! Do zobaczenia :)).
                                                  • Gość: marsha Re: stawiam piwo - do wędzonki-do marshy IP: *.kask.net.pl 06.05.01, 19:13
                                                    dziekuję za życzenia!!!
                                                    i do zobaczenia "kiedyś"!
                                              • Gość: wędzonka Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 00:22

> Musisz wiedzieć, że nawet gdyby nikt nie przyszedł, nie uznałabym tego czasu za
                                                >
                                                > zmarnowany. Po prostu muszę to jasno powiedzieć: mnie ze sobą źle nie jest. Ale
                                                >
                                                > sama nie byłam szanowny wirtualny panie wędzonko, a w towarzystwie nader mi
                                                > przyjemnym.

Pozdrawiam Ciebie i towarzystwo! Czy zapadly jakies ustalenia co do knajp i ew.
                                                kolejnych spotkan?
                                                • Gość: MKK Re: stawiam piwo - do wędzonki IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 12:53
                                                  Nie, nie zapadły ... choć jest prawie pewne, że spotkamy się w Dzień Dziecka
                                                  pod duchem zegara na Świdnickiej.
                                                  I ja Ciebie wędzonko również pozdrawiam. Ale zanim to zrobię do końca ,
                                                  odśpiewam naszej Solenizantce :

STO LAT, STO LAT
                                                  NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM :))))

(moja córka, kiedy była malutka śpiewała :"to lat, to lat, niech żyje, żyje
                                                  mniam ...)

Od pewnego czasu ludzie obcy Forum pytają : czy już ujawnił się ten wędzonka ?
                                                  Za niedługo odpowiem im, aby pooglądali sobie Matrixa ...
                                                  Pozdrawiam jeszcze raz.
                                                  • Gość: redaktor Re: stawiam piwo IP: *.wroc.gazeta.pl 06.05.01, 13:36
                                                    Redakcja nie dopisala, bo zajrzala dopiero na forum o 18.40 w sobote. Strasznie
                                                    pozalowalam, ze nie zorientowalam sie w piatek, bo pogonilabym towarzystwo,
                                                    zeby przyszlo przynajmniej w liczbie kilku sztuk. Poza tym pomyslalam, ze juz
                                                    pewnie o tej porze siedzicie gdzies w knajpie. A na mysl o bieganiu po
                                                    wszystkich wroclawskich lokalach w to zimno zrezygnowalam.
                                                    I tym sposobem jedna MKK marzla pod pregierzem. Nastepnym razem musi byc lepiej.
                                                    Redaktorka
                                                  • Gość: MKK Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 13:39
                                                    Nie ja jedna ... i chyba nie marzłam. Kochana redakcjo ... szykujcie ciepłe
                                                    skarpety i sweterki na 1-go czerwca (w razie czego, gdyby było zimno :))) )
                                                  • Gość: redaktor Re: stawiam piwo IP: *.wroc.gazeta.pl 07.05.01, 13:38

> Nie ja jedna ... i chyba nie marzłam. Kochana redakcjo ... szykujcie ciepłe
                                                    > skarpety i sweterki na 1-go czerwca (w razie czego, gdyby było zimno :))) )

Tym razem na pewno sie zjawimy.
                                                    Redaktorka

• Gość: FraMauro Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 13:42
                                                    a nieprawda, ze byla tylko MKK.Bylo nas w sumie osob sztuk 3 + 1 nieletni,
                                                    najmlodszy kompostowik lat 6. Jesli chcecie-zdamy relacje !
                                                  • Gość: wędzonka Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 19:02
                                                    Gość portalu: FraMauro napisał(a):

> a nieprawda, ze byla tylko MKK.Bylo nas w sumie osob sztuk 3 + 1 nieletni,
                                                    > najmlodszy kompostowik lat 6. Jesli chcecie-zdamy relacje !

Pewnie ze chcemy relacje! Co za pytanie?
                                                    Przeciez GW tym razem zawalila! :)
                                                    Wlasnie czytalem pelne "szlachetnych obaw" i szczerego bolu posty na
                                                    forum "pierwszym z brzegu" dotyczace wlasnie niniejszego watku. Chyba jestesmy
                                                    przestepcami. Ale zeby do tego mieszac nieletnich? Chyba, FraMauro, troche
                                                    przesadzilas... ;)
                                                  • Gość: hrabia Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.05.01, 19:11
                                                    Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski.
                                                    Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony na
                                                    kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją.
                                                  • Gość: wędzonka Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: 156.24.231.* 06.05.01, 19:22

> Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski.
                                                    > Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony na
                                                    > kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją.

Z drugiej strony prawdziwemu compostownikowi nie powinna byc potrzebna sztuczna
                                                    marchewka. Ci co nie byli pewnie po prostu nie mogli.
                                                    A na darmowe kregle to by sie nam tu zwalili nawet przyjaciele z warszawki. A my
                                                    tu przeciez mamy 6 letnia mlodziez!
                                                  • Gość: MKK Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 23:33
                                                    Nikt nie musi martwić się o 6-letniego faceta - naszego małego kompostowniczka.
                                                    Wyczuł powagę sytuacji i był wyjątkowo grzeczny. Jasiu pozdrawiam Cię!
                                                  • Gość: Rung Re: stawiam piwo -odp dla Redaktorki IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 06.05.01, 23:43
                                                    Wnoszę wniosek o zakończenie tego wątku i usunięcie go przez admina. Powód jest
                                                    ważny - wątek ten nie przypadł do gustu internautom w (na kolana!) Warszawie
                                                    (można wstać). Wnioskuję również o zwrócenie się do (na kolana!) warszawskich
                                                    (można wstać) internautów z prośbą o wskazanie nam, które wątki możemy
                                                    kontynuować, a które zasługują na potępienie. Nie piszcie też tyle, bo cała (na
                                                    kolana!) Warszawa (można wstać) się z nas śmieje, że nabijamy liczbę postów.
                                                    Cmok!
                                                    Rung
                                                  • Gość: efka Re: stawiam piwo -do hrabiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.01, 23:42

> Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski.
                                                    > Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony na
                                                    > kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją.

Tylko nie Korona i nie kręgle, to nie te sfery (Wędzonka ma rację). Ja się wśród
                                                    dresiarzy nie pojawię - wybieram emigrację wewnętrzną.
                                                  • Gość: marsha Re: stawiam piwo -do hrabiego IP: *.kask.net.pl 06.05.01, 23:46
                                                    Gość portalu: efka napisał(a):

> Gość portalu: hrabia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Coś nie wychodzą spotkania. Trza by zmienić twarde dyski.
                                                    > > Twierdzę, że redakcja winna zafundować klubowiczom stałe karty do Korony n
                                                    > a
                                                    > > kręgle. Wówczas spotkania cieszyłyby się przyzwoitą frekwencją.
                                                    >
                                                    > Tylko nie Korona i nie kręgle, to nie te sfery (Wędzonka ma rację). Ja się wśró
                                                    > d
                                                    > dresiarzy nie pojawię - wybieram emigrację wewnętrzną.

dobrze prawisz...:)
                                                    bałabym się,że kula palce mi urwie i jak ja bym wtedy w klawiaturę stukała...?
                                                  • wrocadi Miejsce 07.05.01, 14:45
                                                    Zdecydowanie najlepszym rozwiazaniem jest ustalenie jednego miejsca w ktorym
                                                    mozna by na sa spotkac. Nie trzeba by robic specjalnych zlotow bo zawswze w
                                                    danej knajpie znalazlby sie jeden z nas. wydaje mi sie ze Gumowa roza to jest
                                                    to. Dlaczego? Po pierwsze tam odbylo sie pierwwsze spotkanie o ktorym sie
                                                    dowiedzialem dopiero z GD. teraz forumowicze juz kojarza mi sie z elitarnym
                                                    towarzystwem zwiazanym nieodlacznie z ta knajpa. Ale ta elitarnosc nie polega
                                                    na izolacji. Ogolnie to msui byc rowniez lokal z charakterem...a rozna taka
                                                    jest...na dodatek prowadzona prez osobe zwiazana z wrockiem, znana i lubiana.
                                                    Co wy na to?
                                                  • Gość: FraMauro Re: Miejsce IP: 157.25.196.* 07.05.01, 15:26
                                                    niech bedzie GR, byleby zaczeli w koncu przychodzic
                                                    postownicy!!!
                                                    A sa tu tacy , ktorzy duzo rozprawiaja lecz ani mysla
                                                    przyjsc. Mam nawet swoje typy !
                                                  • wrocadi Re: Miejsce 07.05.01, 15:34
                                                    powiem szczerze ze nie lubie chodzic do pubow sam. Dlatego jakbym kogos
                                                    wczesniej poznal....gazeta to nie problem...
                                                  • Gość: hrabia Re: Miejsce IP: 213.77.236.* 08.05.01, 07:30
                                                    FraMauro ma swoje typy. Chciałbym znać tę listę.
                                                    Nic tak nie zgromadzi forumowców, jak kartki na piwo od redakcji.
                                                  • Gość: karbol Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 22:07
                                                    Gość portalu: redaktor napisał(a):

> Redakcja nie dopisala, bo zajrzala dopiero na forum o 18.40 w sobote. Strasznie
                                                    >
                                                    > pozalowalam, ze nie zorientowalam sie w piatek, bo pogonilabym towarzystwo,
                                                    > zeby przyszlo przynajmniej w liczbie kilku sztuk. Poza tym pomyslalam, ze juz
                                                    > pewnie o tej porze siedzicie gdzies w knajpie. A na mysl o bieganiu po
                                                    > wszystkich wroclawskich lokalach w to zimno zrezygnowalam.
                                                    > I tym sposobem jedna MKK marzla pod pregierzem. Nastepnym razem musi byc lepiej
                                                    > .
                                                    > Redaktorka
                                                    Nie o to chodzi, by złapać króliczka
                                                    ale by gonić go... go, go, go...
                                                    Wielka buzia!
                      • Gość: Bea Re: stawiam piwo IP: 195.205.145.* 08.05.01, 15:58
                        Wściekłe psy kojarzą mi się tylko z Huggisem na Świdnickiej....

To tam bywasz, Hrabio?
                        • Gość: hrabia Re: stawiam piwo IP: 213.77.236.* 09.05.01, 07:48
                          Nie wiem gdzie jest Świdnicka.
                          Tylko dla Bei: Wściekły Pies - 40 g wódki+ 3 krople tabasco + 10 g soku
                          wiśniowego.
                          • Gość: Tchor Re: stawiam piwo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 01:39
                            Ja może jednak wrócę do tych zapałek i trójkątów. Moim zdaniem rozwiązania są dwa:
                            1. Robimy z trzech zapałek jedne trójkąt i zbliżamy go do dowolnego źródła
                            światła, jego cień uformuje trójkąt drugi.
                            2. Patrz wyżej, tylko tym razem układamy trójkącik obok lusterka.

Czy któraś z powyższych metod uprawnia do odbioru nagrody? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka