Gość: Łukasz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.01, 22:03 Proponuję utworzyć koalicję anty-warszawską, czyli WIELKĄ TRÓJKĘ ~ Wrocław - Poznań - Kraków . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: Przeciw Warszawie IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.04.01, 22:07 A, po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: Przeciw Warszawie IP: 212.160.26.* 30.04.01, 22:13 A pamiętacie, jak chcieli nam przysolić na tablicach rejestracyjnych literę "A" ? Z czym to kojarzyć ? Do głowy tylko przychodzą Aroganckie zagrania "warszawki" !Na szczęście wybronilismy się i spadło na "D" (wcale się nie kojarzy !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przeciw Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 22:30 Po prostu nie mogę już wytrzymać ze śmiechu, jak czytam o jakiś paktach, przymierzach i tym podobnych bzdetach. Panowie, może podczepcie się pod NATO:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Przeciw Warszawie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 22:07 Tylko przyklasnac!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Przeciw Warszawie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.01, 12:14 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Proponuję utworzyć koalicję anty-warszawską, czyli WIELKĄ TRÓJKĘ ~ Wrocław - > Poznań - Kraków . A później pakt przeciw Żydom, później przeciw Cyklistom, później przeciw Masonom, później przeciw pryszczycy, reklamie, TV, ...................... A na koniec przeciw PRZECIWNIKOM ;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Przeciw Warszawie 01.05.01, 18:06 Co za glupota. Jezeli ciagle na forum beda sie pojawialy takie posty to...zaczne watpic w wyjatkowaosc naszego miasta. Chcecie walczyc? PO co? Az tak bardzo wam ptrzeszkadza wawa? Mi tez ale nie oznacza to ze najlepszym rozwiazaniem jest podrzeganie i wyzywanie. Najlepiej ignorowac. To samo tyczy sie takich postow jak pierwszy. Postanowilem sie odezwac aby zaapelowac o takie podejscie do sprawy. Niech moc bedzie z wami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@wi Re: Przeciw Warszawie IP: 156.17.52.* 01.05.01, 18:18 Jest taka dobra zasada: jezeli cos Ci nie odpowiada nie zawracaj sobie tym glowy. Czesto stosuja te regule agencje reklamowe. Ich haslo brzmi troche inaczej: nie wazne czy mowi sie o czyms dobrze czy zle - wazne, ze sie mowi! NajlepszyM przykladem jest film Ksiadz, ktory wszedlby nie zauwazony na ekrany kin i pewnie rownie szybko je opuscil gdyby nie grupa fanatycznych babc, ktore w fantastyczny sposob, godny najlepszej agencji reklamowej, rozreklamowaly obraz o ksiedzu homoseksualiscie. Wydaje mi sie, ze najlepiej jest zamilknac i dalej nie kontynuowac tego watku.... GOSCIU STRUDZONY ZASTANOW SIE DOBRZE CZY CHCESZ ZAWRACAC SOBIE GLOWE TAKIM PRZYZIEMNYM PROBLEMEM I KONTYNUOWAC TEN TEMAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Przeciw Warszawie IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.05.01, 19:02 Wrocadi ! Więcej optymizmu. Forum jest takim miejscem, w którym spotykają się różne osobowości. Wrocławskie Forum jest wyjątkowe. Spojrzyj na inne. Sam chłam. Nie stresuj się, żyj wiosną i młodością. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi Re: Przeciw Warszawie 01.05.01, 19:15 Hrabia: wielkie dzieki. staram sie zyc wiosna i czerpac z niej jak najwiecej. porzednia wypowiedz byla tylko przeciwko debilom. rzeczywiscie mozna by uporzadkowac forum. Nasze forum jest wyjatkowe bo jest duzo wpisow ale poszukiwanie ciekawych informacji pochlania sporo czasu ( zmieniajac temat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacksun Re: Przeciw Warszawie IP: 213.77.115.* 02.05.01, 00:45 no, zrobmy sobie jeszcze wiecej granic. na pewno bedzie lepiej ... i tak juz wystarcza te w ludzkich glowach ... bs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Przeciw Warszawie IP: 64.124.150.* 02.05.01, 12:22 A moze by tak zakopac ten topor wojenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Przeciw Warszawie IP: 212.244.100.* 02.05.01, 13:34 Gość portalu: dudek napisał(a): > A moze by tak zakopac ten topor wojenny. Ja i kilka innych osób proponowaliśmy to już ze dwa tygodnie temu. Nawet był odzew...Do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Re: Przeciw Warszawie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.01, 13:48 Oj Wrocławianie! Jesteście tacy sami jak warszawiacy!niestety!Pozatym to się bardzo lubicie(kto się lubi....)Narzekacie na swoje miasto, że nic się nie dzieje a należycie przecież do 'świętej trójcy"Wawa, Kraków, Wrocław to o tych miastach najwięcej się mówi w TV, to u was jest najwięcej imprez kulturalny, jak ktoś przyjeżdża do Polski to tylko W-wa Kraków i Wrocław. Co my mieszkańcy Gdańska mamy powiedzieć? Dotąd byłem częstym gościem Wrocławskiego forum ale koniec z tym (niestety) Pozdrawiam i żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: Przeciw Warszawie IP: 216.104.228.* 02.05.01, 16:41 Gość portalu: gda napisał(a): Oj Wrocławianie! Jesteście tacy sami jak warszawiacy!niestety!Narzekacie na swoje miasto, że nic się nie dzieje a należycie przecież do 'świętej trójcy"Wawa, Kraków, Wrocław to o tych miastach najwięcej się mówi w TV, to u was jest najwięcej imprez kulturalny. Co my mieszkańcy Gdańska mamy powiedzieć? Dotąd byłem częstym gościem Wrocławskiego forum ale koniec z tym (niestety) Pozdrawiam i żałuję gda - nie zostawiaj nas, prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Przeciw Warszawie IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.05.01, 21:51 Gość portalu: dudek napisał(a): > Gość portalu: gda napisał(a): > > Oj Wrocławianie! Jesteście tacy sami jak warszawiacy!niestety!Narzekacie na swo > je > miasto, że nic się nie dzieje a należycie przecież do 'świętej trójcy"Wawa, > Kraków, Wrocław to o tych miastach najwięcej się mówi w TV, to u was jest > najwięcej imprez kulturalny. Co my mieszkańcy Gdańska mamy powiedzieć? Dotąd > byłem częstym gościem Wrocławskiego forum ale koniec z tym (niestety) Pozdrawi > am > i żałuję > > gda - nie zostawiaj nas, prosimy Od nas dla gda: Morze, nasze morze Będziem Ciebie wiernie strzec... Odpowiedz Link Zgłoś
sraluch Re: Przeciw Warszawie 05.05.02, 03:19 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Proponuję utworzyć koalicję anty-warszawską, czyli WIELKĄ TRÓJKĘ ~ Wrocław - > Poznań - Kraków . Odpowiedz Link Zgłoś