Gość: Marcin IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 13:15 Chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze opinie na temat Wrocławskich dróg. Czy na tle Polskich wypadają dobrze czy źle.Czy dużo się przy nich robi czy mało.Itp.Napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nuno Re: Wrocławskie drogi. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 16:06 krzywe i dziurawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holyfido Re: Wrocławskie drogi. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 16:17 Nie ma czegoś takiego jak wrocławskie drogi. Jest trasa W-Z, którą od Leśnicy poprzez kostkę na pilczycach i koło Creatora dalej 1 Maja do Domińikańskiego dalej most grunwaldzki przez plac grunwaldzki i dalej na Warszawę Sobieskiego można przejechać po w miarę równej drodze (opróch kilku miejsc w tym kostka i kilka skrzyżowań). Jest też ulica Jedności Narodowej, dla mnie wertepy nie do przebycia. Jest Piłsudskiego z równą nawierzchnią. Myślę, że nasze drogi nie wyróżniają się pod względem nierówności. Szczególnie, że w ostatnim 10 leciu dużo nadrobiliśmy w tym względzie( remonty, budowy nowych dróg) Chociaż niedawno rozmawiałem z kolegą ze Śląska i powiedział mi, że to co wyróżnia Wrocław to duże ilości kostki na drogach... Odpowiedz Link Zgłoś