Dodaj do ulubionych

solidny wykonawca mebli kuchennych

12.11.07, 22:35
Poszukuję solidną firmę,która robi meble na wymiar,chodzi mi o
kuchnie.Proszę o namiary na firmy,które są solidni,terminowi,mają
dobrych projektantów.
Z gory dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kloster Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.as.kn.pl 13.11.07, 16:44
      Ostrzegam przed "fachowcami" z Twardogóry. Może są trochę tańsi niż
      Ci z Wrocławia, ale bardzo trudno się z nimi dogadać i wyegzekwować
      porządną robotę. Nie zwracają uwagi na ważne detale liczy się aby
      wziąc kasę i pocichutku pracować dalej.Jak człowiek płaci to
      chciałby aby wszystko było idealne a tu nie zawsze wychodzi.
      • Gość: marze_na Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 07:16
        I po co generalizujesz? Wszyscy "fachowcy" robili Ci meble? Każdy po jednej
        szafce? Przecież tam meble zamówisz w co drugim domu.
      • Gość: akcept Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 22:52
        potwierdzam fachowcy z Twardogóry,tragedia sami sobie zapracowali na
        taką opinie,OMIJAĆ Z DALEKA!!!!
    • Gość: albis Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.crowley.pl 13.11.07, 16:59
      Nam meble do kuchni robiła firma Jumapol (www.jumapol.wroc.pl) i
      jesteśmy bardzo zadowoleni.
    • Gość: agatta.d Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.187.240.9.ip.airbites.pl 15.11.07, 22:02
      dziękuję za odpowiedzi :)
      pozdrawiam
      • Gość: Magda Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.wroclaw.mm.pl 17.11.07, 12:34
        ja mam z arkadiusa, solidnie, jestem zadowolona
        • filomena0 Re: solidny wykonawca mebli kuchennych 05.09.14, 20:29
          questaform meble kuchenne. Nie polecam tego wykonawcy mebli. Gotowe mebelki pozostawiają wiele do życzenia. Solidna obsługa tylko przed wpłaceniem pieniążków.
          • Gość: alenak Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.14, 20:16
            polecam pana Darka (woj. wielkopolskie) 695-980-736 i pozdrawiam serdecznie... śliczne meble na wymiar
    • Gość: Mirekkkk firma Forum!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 23:11
      tu ma pan nr do dobrej firmy
      692 784 603
      podziiwam ta firme
      zachwalam,poprostu wspaniale meble kuchenne wszystko w idealnym
      porzadku
      niech pan sobie tam przedzwoni
      • Gość: Marta Re: firma Forum!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 21:05
        A ja mam meble wykonane i zamontowane przez firme LIDER 2 z
        Wrocławia.Naprawde bardzo jestem zadowolona,dobra cena,super
        jakość,ani dnia opóżnienia.www.lider2.com.pl kontakt z panem
        Andrzejem
        • Gość: Robson Re: firma Forum!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 09:34
          Miałem okazje poznać właściciela firmy LIDER p.Andrzeja
          Konkretny facet b.dobry fachowiec.Przyjechał na pomiary,zrobił
          projekt,póżniej meble i na końcu montaż.Jestem zadowolony-bardzo.
      • Gość: ciekawy Re: firma Forum!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 22:47
        a gdzie jest siedziba firmy?w garazu czy w piwnicy?
        • Gość: matrix Re: firma Forum!!!!!! IP: *.static.korbank.pl 01.02.08, 21:44
          dla ciebie meble z piwnicy będą za drogie,
    • Gość: aa Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.scansafe.net 28.12.07, 14:36
      Polecam firme RIK (kolo Tesco na Dlugiej)
      • Gość: WOJTEK Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 23:03
        A ja 15 lat temu kupilem meble w firmie Lider.
        Dlatego jak postawilem dom to bez wachania zamówilem ponownie.
        Wszystko bez problemów,polecam.
    • Gość: Maria Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 15:15
      od kilku dni mam meble kuchenne na wymiar skorzystalam z firmy Lider
      2 jest tam pan Andrzej sympatyczny, solidny zrobil pomiary i w
      przeciagu dwoch tygodni mialam beble mlodzi fachowcy montarzysci
      meble w mig mi zamontowali jestem zadowolona z firmy Lider 2 polecam.
    • Gość: basia Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 17:40
      firma z jeszkowic spod wrocławia, nie apmietam nazwy, numer 71 318
      04 70, robiłam u nich meble kuchenne, naprawde super i tanio!
      oczywiscie na wymiar, polecam
      • Gość: Kate Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.joanitow.finemedia.pl 28.06.08, 18:16
        Robiłaś meble klasyczne, czy nowoczesne? Pan wycenił mi meble, ale nie mogę
        zobaczyć nic co zrobił, bo nie ma sklepu ani zdjęć, dlatego zatsanawiam się nad
        taką decyzją. Czy ktoś z Was robił meble u p. Szkudlarka z Jeszkowic?
        • Gość: Rozczarowany Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: 90.156.115.* 04.09.08, 20:34
          Zdecydowanie odradzamy firme z Twardogory ktora wspolpracuje z salonem meblowym
          Cera-Gres z ul Szwedzkiej. Przed zakupem mebli prosze sie upwenic ze to nie ta
          firma bedzie je montowac . Niechlujnie , niedokladnie i nieterminowo .
          • Gość: zenek Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.magma-net.pl 04.09.08, 23:07
            Ja ma z Twardogóry i jestem zadowolony. Polecam firmę meblopolanka - prosić pana
            Józka. Bardzo dobry fachowiec :) Polecam
    • Gość: piko Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 22:48
      Zapraszam na www.questaform.pl
      Ekskluzywne Studio Kuchenne Questa Form we Wrocławiu.
      Zapraszam na stronę Zumi.pl ,szukaj Questa Form - pokaz panoramiczny
      salonu -już niebawem też na stronie www firmy.
      Pozdrawiam
    • Gość: Dorota Re: solidny wykonawca mebli kuchennych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 00:00
      Najlepsze meble kuchenne? IKEA!
    • Gość: a reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 00:26
      No to się meblarze poreklamowali . Przynajmniej wiadomo kogo omijać dobry wykonawca przechodzi z ręki do ręki a partacze muszą spamować forum aby swoją partaninę sprzedać.
      • buscio Re: reklama 27.09.14, 10:13
        no dokładnie tak :)
        ja polecam też gotowe rozwiązania np. łóżko w elementach do samodzielnego złożenia
        www.getinmeble.pl/lozka-ramy/464-lozko-pikowane-sama-rama-bez-materaca.html
    • agn-na TORUS Meble 18.04.13, 20:17
      polecam firmę TORUS Meble, tworzą piękne meble na wymiar z wykorzystaniem naturalnych materiałów. wystarczy zajrzeć do ich galerii zrealizowanych projektów, żeby przekonać się, że warto powierzyć im swoją kuchnię.
      • Gość: RED Re: TORUS Meble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.14, 16:36
        Ja polecam firmę Szafetex z Wrocławia. Stronę i kontakt znajdzie sobie każdy zainteresowany.
        Wszystko terminowo zrobili i sporo doradzili.
    • olga1_23 Re: solidny wykonawca mebli kuchennych 14.09.22, 09:57
      www.studio3form.pl/ Najlepszy producent mebli kuchennych. Piękne meble znakomitej jakości. Szybki czas realizacji i gwarancja ceny przez 6 miesięcy. Bardzo polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka