akazis 15.11.07, 18:21 hej! mam pytanie: do kiedy bedzie stalo tam wesole miasteczko? dzis je zauwazylem i chce sie tam wybrac pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Primex Re: wesole miasteczko na powstancow IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 19:21 Mam nadzieje, że jak najszybciej stamtąd zniknie i w końcu zacznie się budowa. Odpowiedz Link Zgłoś
akazis Re: wesole miasteczko na powstancow 15.11.07, 19:33 ładnie się pan przedstawił przed milionami słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25 figa Re: wesole miasteczko na powstancow IP: *.as.kn.pl 17.11.07, 12:16 denerwują mnie halasy i kakofonia różnych dzwięków, każda "artakcja" ma inną muzykę i to jest nie do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfefan Re: wesole miasteczko na powstancow IP: *.wroclaw.mm.pl 15.11.07, 23:55 nie pamiętam dokładnie ale do któregośtam grudnia, widziałem na słupie ogłoszeniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
akazis Re: wesole miasteczko na powstancow 16.11.07, 00:34 dzieki :) a jest juz ono czynne? bylem tam okolo 13 i ruch byl zerowy Odpowiedz Link Zgłoś
paulina20l Re: wesole miasteczko na powstancow 17.11.07, 10:55 czy to wesołe miateczko jest tym samym co stało latem obok poczty głównej.bo tamto było fajne i wybrałabym sie jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
paulina20l Re: wesole miasteczko na powstancow 17.11.07, 11:00 jezeli jeszcze stoi to bym z miłą chęcią sie z tobą wybrała bo ze mną nikt niechce isc. wszyscy się boją.w kilka osób zawsze raźniej :) Odpowiedz Link Zgłoś