Gość: Hesia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 23:16 wyobrazcie sobie ze tego napisu przy dworcu glownym nie ma... brrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 156.24.231.* 08.05.01, 23:22 Gość portalu: Hesia napisał(a): > wyobrazcie sobie ze tego napisu przy dworcu glownym nie ma... brrr Przesladuje mnie mysl ze to jeden z gorszych wieczorow we Wroclawiu :( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.vogel.pl 08.05.01, 23:24 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Przesladuje mnie mysl ze to jeden z gorszych wieczorow we Wroclawiu :( Nie do wiary! Idę natychmiast sprawdzić! Dobranoc we Wrocławiu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hesia Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 217.99.225.* 09.05.01, 10:28 a lyzka na to niemozliwe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Stadionu piłkarskiego też nie ma IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.05.01, 10:33 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 195.205.145.* 09.05.01, 10:48 Ale ciągle jeszcze (chyba - dawno tam nie byłam) jest neon "Ubezpiecz się w PZU" na pl. Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tod Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.01, 11:32 Jest, tyle, ze nie wszystko mu sie swieci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.vogel.pl 09.05.01, 17:13 Gość portalu: Tod napisał(a): > Jest, tyle, ze nie wszystko mu sie swieci... ;) Wczoraj wieczorem WIDZIAŁEM WYRAŹNIE: ...nie świeciło mu się NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
osiek Re: Dobry wieczor we Wroclawiu 09.05.01, 13:56 nie ma?????????????? hmm me dawno z dworca nie wychodzil wiec bede musial sie przejsc chyba i to sprawdzic... Pozdrawiam was P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hesia Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 15:47 ja tylko chcialam pomyslec co by bylo gdyby tego ludka bylo, ale on jest :) na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.ok.ae.wroc.pl 09.05.01, 16:55 a juz chcialem biec.. na szczescie jak mowisz panno M. jesli jest to dobrze przynajmnie jest ktos kto wita mnie jak wracam z podrozy.. to jeden z moich ukochanych widokow po podrozy Pozdrawiam was P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 19:40 To była pierwszarzecz, jaka ujrzałem, gdy przyjechałem pierwszy raz do Wrocka. Drugą była prostytutka pod dworcem. Pierwsza i ostatnia, jaką widziałem w tamtym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 10:16 Neon to już część wroclawskiej historii.Ja tez go pamietam "od zawsze" i robilo mi sie milo, gdy po dlugiej podrozy wital mnie ten wesoly, kolorowy napis i ludek z kwiatkiem. Ktore miasto ma podobnie sympatyczne powitanie dla powracajacych i przybyszow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.01, 17:15 Na pocieszenie: nie ma również informacji w tramwajach, że przy wysiadaniu należy się chwycić lewą ręką za lewy uchwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.kom-net.pl 13.05.01, 22:03 > Na pocieszenie: nie ma również informacji w tramwajach, że przy wysiadaniu > należy się chwycić lewą ręką za lewy uchwyt. W "6" widuję natomiast fajną vlepkę: "Panów w dresach uprasza się o zajmowanie miejsc na zewnątrz pojazdu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 195.116.104.* 14.05.01, 13:02 O w mordę, macie rację! Wczoraj po północy wróciłem do Wrocka, wychodzę ja przed dworzec, a tam... z neonów tylko korona nad hotelem. Odpowiedz Link Zgłoś