Dodaj do ulubionych

Dobry wieczor we Wroclawiu

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 23:16
wyobrazcie sobie ze tego napisu przy dworcu glownym nie ma... brrr
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 156.24.231.* 08.05.01, 23:22
      Gość portalu: Hesia napisał(a):

> wyobrazcie sobie ze tego napisu przy dworcu glownym nie ma... brrr

Przesladuje mnie mysl ze to jeden z gorszych wieczorow we Wroclawiu :(

Pozdrawiam.
      • Gość: Rob-35 Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.vogel.pl 08.05.01, 23:24
        Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Przesladuje mnie mysl ze to jeden z gorszych wieczorow we Wroclawiu :(

Nie do wiary!
        Idę natychmiast sprawdzić!

Dobranoc we Wrocławiu :-(
        • Gość: Hesia Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 217.99.225.* 09.05.01, 10:28
          a lyzka na to niemozliwe... ;)
    • Gość: KIBIC Stadionu piłkarskiego też nie ma IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 09.05.01, 10:33
      ;)
    • Gość: Bea Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 195.205.145.* 09.05.01, 10:48
      Ale ciągle jeszcze (chyba - dawno tam nie byłam) jest neon "Ubezpiecz się w
      PZU" na pl. Kościuszki
      • Gość: Tod Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.01, 11:32
        Jest, tyle, ze nie wszystko mu sie swieci... ;)
        • Gość: Rob-35 Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.vogel.pl 09.05.01, 17:13
          Gość portalu: Tod napisał(a):

> Jest, tyle, ze nie wszystko mu sie swieci... ;)

Wczoraj wieczorem WIDZIAŁEM WYRAŹNIE:
          ...nie świeciło mu się NIC!
    • osiek Re: Dobry wieczor we Wroclawiu 09.05.01, 13:56
      nie ma?????????????? hmm me dawno z dworca nie wychodzil wiec bede musial sie
      przejsc chyba i to sprawdzic...
      Pozdrawiam was
      P.
      • Gość: Hesia Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 15:47
        ja tylko chcialam pomyslec co by bylo gdyby tego ludka bylo, ale on jest :) na
        szczescie.
        • Gość: dino Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.ok.ae.wroc.pl 09.05.01, 16:55
          a juz chcialem biec.. na szczescie jak mowisz panno M. jesli jest to dobrze
          przynajmnie jest ktos kto wita mnie jak wracam z podrozy.. to jeden z moich
          ukochanych widokow po podrozy
          Pozdrawiam was
          P.
    • Gość: Kuba Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 19:40
      To była pierwszarzecz, jaka ujrzałem, gdy przyjechałem pierwszy raz do Wrocka.
      Drugą była prostytutka pod dworcem. Pierwsza i ostatnia, jaką widziałem w
      tamtym miejscu.
      • Gość: FraMauro Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 10:16
        Neon to już część wroclawskiej historii.Ja tez go pamietam "od zawsze" i robilo
        mi sie milo, gdy po dlugiej podrozy wital mnie ten wesoly, kolorowy napis i
        ludek z kwiatkiem. Ktore miasto ma podobnie sympatyczne powitanie dla
        powracajacych i przybyszow ?
        • Gość: hrabia Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.05.01, 17:15
          Na pocieszenie: nie ma również informacji w tramwajach, że przy wysiadaniu
          należy się chwycić lewą ręką za lewy uchwyt.
          • Gość: Pafik Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: *.kom-net.pl 13.05.01, 22:03
            > Na pocieszenie: nie ma również informacji w tramwajach, że przy wysiadaniu
            > należy się chwycić lewą ręką za lewy uchwyt.

W "6" widuję natomiast fajną vlepkę: "Panów w dresach uprasza się o zajmowanie
            miejsc na zewnątrz pojazdu" :-)
        • Gość: Jarosz Re: Dobry wieczor we Wroclawiu IP: 195.116.104.* 14.05.01, 13:02
          O w mordę, macie rację! Wczoraj po północy wróciłem do Wrocka, wychodzę ja
          przed dworzec, a tam... z neonów tylko korona nad hotelem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka