Dodaj do ulubionych

SLASK JESZCZE NIE SPADL

IP: 212.244.36.* 09.05.01, 19:38
Przyjdzmy w sobote na oporowska i pomozmy dopingiem Sląskowi. Pokazmy co
niektorym że jednak ww Wroclawiu jest potrzebna pierwszoligowa piłka nożna
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC PRZYJDŹMY WSZYSCY !!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 10.05.01, 08:04
      Zabierzmy rodziny, dziewczyny, znajomych i bawmy się dobrze!!!!!
      • wrocadi Re: PRZYJDŹMY WSZYSCY !!! 10.05.01, 08:56
        Rzucajac kamieniami i lejac sie nawzajem....nie powiem super pomysl. I tylko
        nie mowcie ze bedzie oki. Jezeli ja od najmlodszych lat kibicuje slaskowi a
        jego szalikowcow unikam jak ognia bo...( tu pozostawiam wam interpretacje) to
        chyba bez sensu? bac sie ludzi z ktorymi kibicuje sie jedej druzynie....jakis
        szacune i jednosc powinna byc wsrod kibicow...bo wsyzcy chcemy jednego dla
        naszej druzyny...mistrzostwa polski ...teraz walczymy o utrzymanie ale...na
        jedno wychodzi doping musi byc....
        • Gość: KIBIC Re: PRZYJDŹMY WSZYSCY !!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 10.05.01, 09:06
          Powiedz mi kiedy ostatni raz widziałeś jakąś zadymę na meczu Śląska? Nic się
          nie wydarzyło od kilku lat. Straszenie ludzi czymś czego nie ma jest bez sensu.
          Ja chodzę na mecze od kilkunastu lat. Nigdy mi się nic nie stało. Chodzi mój
          tato, moja dziewczyna i jakoś nie zauważyłem kogoś kto mógłby mi albo moim
          bliskim zrobić jakąś krzywdę.
          Jeśli się boisz chodzić po ulicy to wybierz się do psychologa.

Pozdrawiam normalnych kibiców piłki nożnej
    • Gość: Mikser Re: SLASK JESZCZE NIE SPADL, ALE Z TYM KIEROWNICTWEM... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 12:01
      I JEGO PSEUDODZIALACZAMI MA WIELKIE SZANSE - DRUGI BAYERN? CHYBA RACZEJ WIELKI
      BAJER!
      CYMANKA I JEGO KOLESIÓW JUZ DAWNO TRZEBA KOPNĄĆ W DUPE!
      OD KILKU SEZONÓW TEN SPEKTAKL TO ŻENADA!!
      • Gość: KIBIC Re: SLASK JESZCZE NIE SPADL, ALE Z TYM KIEROWNICTWEM... IP: 10.0.3.* / 213.25.69.* 10.05.01, 12:24
        Przecież to Cymanek stworzył to co teraz jest. On i jego koledzy ściągnęli do
        klubu wielu ludzi, wydawali swoje pieniądze a teraz ty chcesz ich kopać?
        Jeśli nie oni to kto??? Może Ty? Stać cię na taką zabawę? Nie zapomnij że to
        dzięki Cymankowi mamy 1 ligę.
        • Gość: wykrys Re: SLASK JESZCZE NIE SPADL, ALE Z TYM KIEROWNICTWEM... IP: 212.244.36.* 10.05.01, 14:06
          przyjdzmy nie dla dzialaczy, ale dla naszego klubu -
          Slaska. Pokazmy wszytskim ze jest jeszcze pare tysiecy
          ludzi we Wroclawiu ktorzy chce ogladac pierwszoligowa
          pilke nozna. Co do Cymanka - nie on jeden jest
          niekompetentny w tym co robi, dlatego brawa dla
          Wojcika ze nie bal sie powiedziec mu prawdy o naszych
          orlach.
          do wrocadi - co ci szalikowcy zlego zrobili? Kiedy po
          raz ostatni ktos rzucil kamieniem na meczu we
          Wroclawiu? Pasuje ci atmosfera na meczach Zeptera na
          ktore szalikowcy juz nie uczęszcaja? Widziales jak ci
          "obrzydliwi" szalkowcy pomogli piłakarzom recznym w
          pucharach i w konsekwencji w zdobyciu sponsorów?
          • wrocadi Re: SLASK JESZCZE NIE SPADL, ALE Z TYM KIEROWNICTWEM... 10.05.01, 15:57
            Nie przeceniaj mozliwosci szalikowcow co do przyciagania sponsorow....z wami
            sponsorzy sie nie licza...dlaczego bo macie zla opinie i tak na prawde
            interesuja ich szarzy ludzie. Co do cymanka? Widziales ile kosztujabilety na
            lige? Porownaj je z poziomem. Brak jakiegokolwiek zwiazku. POdales przyklad
            recznej? tam bilet kosztuje 5 zl. a poziom jest medalowy...wiec o co chodzi.
            Wspanaile jest bronic ludzi ktorym imponuje przemoc. Myslisz ze gnoje majace 13-
            17 a nawet 18 lat chodza by ogladac mecz? Nie wielu takich jest. Zanim zmieni
            sie mentalnosc kibicow to dlugo trzeba bedzie czekac. A czy sie boje chodzic po
            ulicach? Jasne. Boje sie ze ktorys debil uwazajacy sie za wielkiego fana slaska
            zleje drugiego fana(np.mnie)bo nie jestem ubrany w barwy i nie moze mnie
            rozpoznac. Przeciez lejac mnie i kradnac mi kase zabiera mi pieniadze na
            biklet...i co? Jak pozniej sie nie zrazic. Na stadionie mam kibicowac jednej
            druzynie jak to zrobic? A na mczach jest spokojnie bo nie ma przyjezdnych...bo
            nie mamy sektora...tak dziala cymanek...wspaniale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka