Gość: hrabiaa IP: *.eu.org 20.12.01, 19:23 ..a za pensje urzedasow i dyrektorów doposazyc szpitale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MKK Re: Zlicytowac Dolnoslaska Kase Chorych IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 21:12 Hrabio czy ktoś Ci nadepnął na odciski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Zlicytowac Dolnoslaska Kase Chorych IP: *.eu.org 21.12.01, 11:40 ...nadepnal, a Kasa nie chce zaplacic, ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Zlicytowac Dolnoslaska Kase Chorych IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 21:45 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > ...nadepnal, a Kasa nie chce zaplacic, ot co ! Mam nadzieję, że to nic poważnego, Hrabio! Niestety możesz nie zdążyć odebrać swego - ich czas policzony :( lub :) (zależy dla kogo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Zlicytowac Dolnoslaska Kase Chorych IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:01 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > > > ...nadepnal, a Kasa nie chce zaplacic, ot co ! > > Mam nadzieję, że to nic poważnego, Hrabio! > Niestety możesz nie zdążyć odebrać swego - ich czas policzony > :( lub :) (zależy dla kogo) o jestem dobrze poinformowana, tak szybko sie nie poddadza... A na licytacje pewnie wyslaliby jakiegos "swojego" czlowieka, wiec pewnie zmienilaby sie jedynie nazwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Zlicytowac Dolnoslaska Kase Chorych IP: *.eu.org 23.12.01, 17:11 Przy takiej kasie tez bym sie nie poddawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Zlicytowac Dolnoslaska Kase Chorych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.01, 18:56 A uroda to co? Odpowiedz Link Zgłoś