Dodaj do ulubionych

ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!.

IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.05.01, 12:58
PIERWSZA POŁOWA BYŁA NORMALNA,DRUGA JUŻ SPRZEDANA.ZAGŁĘBIE PIERWSZĄ POŁĄWĘ
WALCZYŁO BYLI LEPSI MIELI WIELE SYTŁACJI DO ZDOBYCIA BRAMEK ALE POCO STRZELAC A
POZNIEJ ODDAWAC TYLE BRAMEK.1-0 DO PRZERWY WYSTARCZY POTEM NAGLE ŚLĄSK SIE
PRZEBUDZIL?NIE ZAGŁĘBIE ODDAŁO INCJATYWE,TAK MIAŁO BYĆ.ALE NIE 3-1 TYLKO 2-1 TA
OSTATNIA BRAMKA MIAŁA NIEWPAŚĆ.TAKA WŁAŚNIE JEST SPÓŁDZIELNIA W
EKSTRAKLASIE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 21.05.01, 12:59
      Ten ktoś kto się podpisał KIBIC nie jest tym KIBICEM który pisał wcześniej na
      tym forum. (patrz adres)
    • Gość: stern Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 15:05
      oczywiście kochanie,
      a radcowie oszukują na egzaminach. :-))))))))))))
    • Gość: mrrisin Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.01, 15:51
      i to aż tak cię podnieciło? Przecież wszyscy kupuja i sprzedają mecze w
      polskiej "ekstra"klasie. Wystarczy przejrzeć odrzucone przez bukmacherów
      zakłady... Żadna firma nie chce ryzykować forsy, bo wyniki są nie do
      przewidzenia. Mam swietną propozycję - należy rozwiązać "ekstra"klasę. I po
      kłopocie.
      • Gość: Stary ki Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: *.ch.pwr.wroc.pl 22.05.01, 12:07
        • Gość: fred Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 21:35
          w www
    • Gość: ZAKS Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.id.pl 21.05.01, 17:28
      Mysle, ze pilkarze Zaglebia wykazali sie bardzo duza roztropnoscia.
      Gdyby np. w pierwszej polowie wygrali 3-0 lub 4-0 to po przerwie mieliby
      problem z odrobieniem strat. A tak to bez problemu udało im się przegrać.

Takie zagranie to majstersztyk.

Do trenera:

Mozesz ich zabrac na tajne zgrupowanie,
      mozesz zabrac komorki, by oszczedzic nerwy,
      ale to wszystko to marne szarpanie,
      bo w każdym meczu są przerwy."

Zawiedziony AntyKibic Slaska
      • Gość: roy Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 22:28
        Cholera, zawsze wszyscy sprzedają, aż się wierzyć nie chce, tyle bredni.
        Ciekawe skąd biedne kluby mają na to kasę, a Orlen niby najbogatszy klub w
        Polsce na ostatnm miejscu. Coś mało prawdopodobne, proszę o fakty. Zagłębie o
        ile pamięć mnie nie myli wygrało z Orlenem, kibice Anwilu też gadają, że
        Schetyna kupił sędziów w finałach i może całym sezonie. Wisła przegrała z
        Orlenem i ma już tylko 6 pkt. przewagi nad Ległą i grają jeszcze w Wawie. Może
        też sprzedali i ryzykowali stratę mistrza. No chyba, że kupili mecz u Legii.
        Tylko ciekawe czy to się kalkuluje. Może rzeczywiście Legia weźmie mniej niż
        dał Orlen i jest górka na wakacje. Przypominam Śląsk zremisował w ostatnich 2
        kolejkach z Wisłą i Legią może też kupili remisy. Patrzcie jak wpadały bramy
        niemożliwe. Z Wisłą musieliby dogadywać się od 70 min., a z Legią byłoby 0-0.
        Dajcie se siana, lepij pogadać o pogodzie.
        • Gość: roy Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 22:39
          I jeszcze jedno, nie byłoby taniej gdyby kupili jedno zwycięstwo, a jeden pkt.
          więcej w tabeli.
          No chyba, że wierzyć w spiskową teorię dziejów, Legia zgodziła się zremisować
          jak Śląsk kupi remis w Krakowie. HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHa. A Zagłębie to
          cieniasy w porównaniu z Krakowem i Legią (wiem wygrali z Legią). Któryś z
          Zagłębiaków powiedział, że trzęsły mu się i jego kolesiom nogi, jak Śląsk
          wyrównał po fenomenalnej bramce Włodarczyka (0 kąt i piłka nie powinna wpaść do
          siaty, ot co), zaczęli ich od razu wyzywać i speniali. Nie mówię, że Śląsk nie
          kupił tego meczu, ale podajcie fakty, kto, ile od kogo wziął, a nie pieprzycie
          farmazony. Ja też z fusów potrafię przewidywać przyszłość i pogaodę. Dzisiaj mi
          wyszło, że za miesiąc będzie grad ze śniegiem. pa
        • Gość: roy Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.01, 22:40
          sory, małe sprostowanie: Orlen przedostatni, Górnik jeden mecz zaległy
          • Gość: kiev Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: 216.104.228.* 22.05.01, 17:56
            Przepraszam, moj drogi, czy ty w ogole byles na jakims meczu Slaska w tym
            sezonie, czy ogladasz sobie bramki w TV i sie madrzysz. Bo gdybys zobaczyl
            ktorys z meczow na Oporowskiej wiosna (poza meczem z Pogonia)to wiedzialbys, ze
            Slask gra zenujaco slabo, a juz z druzynami, ktore o cos walcza (jak z Orlenem
            czy GKSem) po prostu nie daje sobie rady. Ile razy pilkarze WKS sa wysmiewani
            za nieporadnosc przez wlasnych kibicow!!!!! I co, mam wierzyc, po tym, co widze
            na Oporowskiej, ze nagle Slask przezywa wielka metamorfoze? Ze wychodzi z
            kryzysu? Jaki mial by byc powod takiego olsnienia? Ani im nie placa, ani Wojcik
            inaczej ich nie ustawia, nie graja tez wcale inaczej - mozna sie o tym
            przekonac co druga kolejke, gdy graja u siebie. Mecz z Legia wygladal tak,
            jakby Legia nie chciala go wygrac. A slabosc Slaska budzi rozpacz. NIe tylko
            moja, wiekszosci ludzi, ktorzy obok mnie siedza na trybunach. Z Legia Pisz
            oddal strzal tak slaby na pusta (!!!) bramke, ze obroncy Legii musieli ja
            wybic, zeby sie do reszty nie kompromitowac. Slask potrzebowal ogromnego
            zamieszania na polu karnym, zeby wreszcie moc wepchnac pilke do siatki
            Robakiewicza. I tak jest na kazdym meczu. Nie mozna sie dziwic kibicom i
            dziennikarzom, ze nie wierza w nagle odmiany. Ja tez nie chce posadzac o Slask
            po kupowanie meczy - nie maja za co, poza tym nie chce tak myslec o druzynie,
            ktorej kibicuje od czasu gdy mialem 6 lat i ojciec pierwszy raz zabral mnie na
            mecz. Ale pewne rzeczy sa zwyczajnie nieprawdopodobne. Jak jutro z Ruchem R.
            Slask zagra u siebie pierwszy dobry mecz od 2 miesiecy, to uwierze, ze druzyne
            na cos stac. Bo w koncu druzynie wybacza sie wszystko......
            • Gość: roy Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 23:20
              mam nadzieję, że Śląsk jutro wygra i będzie po sprawie. Ja też bardzo kocham
              Śląsk i tylko Śląsk.
              • Gość: greg Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 23.05.01, 04:36
                gdybyś widział mecz w Lubinie, inaczej wypowiadałbyś się. Gracze Sląska w
                pierwszej połowie przewracali się na piłce (i to dosłownie - Paszulewicz).
                Można ocenić to tak: pierwsza połowa - żałosna gra Śląska, druga połowa żałosna
                gra Zagłębia. Uwierz mi, że tak grającego Zagłebia w tym sezonie nie widziałem
                (już lepiej udawali grę z Groclinem). I dodam tu że chciałbym żeby dolnośląskie
                derby odbywały się co roku w I lidze, ale po takich meczach Śląsk dużo traci w
                moich oczach (do piłkarzy Zagłębia ostatecznie straciłem cierpliwość - o
                szacunku niewspominając). na koniec życzę ci żebyś w końcu doczekał chwili
                kiedy twoja ocena gry Śląska nie będzie wzbudzać ironicznego uśmiechu u
                czytelnika
                • Gość: Jerry Re: BRAWA DLA ZAGLEBIA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.01, 09:03
                  Gość portalu: greg napisał(a):

> gdybyś widział mecz w Lubinie, inaczej wypowiadałbyś się. Gracze Sląska w
                  > pierwszej połowie przewracali się na piłce (i to dosłownie - Paszulewicz).
                  > Można ocenić to tak: pierwsza połowa - żałosna gra Śląska, druga połowa żałosna
                  >
                  > gra Zagłębia. Uwierz mi, że tak grającego Zagłebia w tym sezonie nie widziałem
                  > (już lepiej udawali grę z Groclinem). I dodam tu że chciałbym żeby dolnośląskie
                  >
                  > derby odbywały się co roku w I lidze, ale po takich meczach Śląsk dużo traci w
                  > moich oczach (do piłkarzy Zagłębia ostatecznie straciłem cierpliwość - o
                  > szacunku niewspominając). na koniec życzę ci żebyś w końcu doczekał chwili
                  > kiedy twoja ocena gry Śląska nie będzie wzbudzać ironicznego uśmiechu u
                  > czytelnika
                  W latach 80-tych było akurat odwrotnie,ale wszyscy o tym już zapomnieli...

• Gość: STrup ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE? IP: *.chem.uni.wroc.pl 23.05.01, 10:17
      A moze po prostu zawodnicy Zaglebia nie mieli kondycji na caly mecz? Moze
      starczylo im ikry tylko na pierwsza polowe?
      A moze w 1. polowie po prostu mieli wiecej szczescia niz w drugiej?
      Poza tym nie jestem pewien, ktory klub jest bogatszy. Czy Zaglebie az tak
      potrzebuje kasy, zeby sprzedawac mecze?
      Czy podejrzenie o sprzedaniu meczu nie jest przypadkiem przejawem tzw.
      'spiskowej teorii dziejow'?
      Nie mowie, ze w sporcie nie ma przekretow, ale nie sadze, ze zawsze sa.
      A na koniec konstatacja ogolna: czy sport jest najwazniejsza rzecza w zyciu?
      Dlaczego az tak sie tym przejmujesz? Raz sie wygrywa, raz przegrywa.
      A jesli to rzeczywiscie byl przekret, to tylko dowod na to, ze w sporcie jest
      za duzo pieniedzy. Sportowcy powinni grac z przekonania i z przyjemnoscia, a
      nie dla szmalu.
      • apacz Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE? 24.05.01, 07:55
        mam nadzieje ze 28 kolejka rozwiala watpliwosci co niektorych co do slusznosci
        tytulu. kolejny "nie ustawiony" mecz slaska, ktorego nie potrafia wygrac. jak
        znam zycie to teraz nastapi metamorfoza i zwyciestwo z groclinem !!!
        coz, kazdy orze jak moze - kiepskie zakupy przed sezonem zmusily klub do
        zakupow w trakcie sezonu !!!!
        pozdrowienia !!!
        • Gość: kiev Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE? IP: 216.104.228.* 24.05.01, 18:51
          Tak wlasnie bedzie - jakies 1-2 dla nas z Groclinem. Ale ma to swoja zalete -
          ostatni mecz z Widzewem bedzie decydowal o wszystkim. Ani jedna ani druga
          druzyna go nie beda mogly odpuscic. Tylko, ze Slask takich meczow raczej nie
          wygrywa.... Najprawdopdobniej wiec bedzie 1-1 (my prowadzimy, oni wyrownuja -
          scenariusz z Oporowskiej z meczy z Amica, Groclinem, Radzionkowem, Legii nie
          licze, bo nie chciala wygrac), a potem maly horror w barazach. Mamy slaba,
          srednio uczciwa druzyne, ale przynajmniej emocje beda do konca..... Bo jak
          Slask spadnie, to moze sie juz ze swoimi dlugami nie podniesc. Obysmy tylko nie
          mieli konca pilki we Wroclawiu! Takiego jak w Czestochowie i Lublinie!!!
    • Gość: karbol Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 14:45
      Kupuje się prawo jazdy, nerkę, dyplom magistra.
      To o co tyle szumu? Jakiś mecz kupiony? Kibole więcej szkody powodują idąc na
      mecz, na meczu lub wracając.
      Obejrzyjcie dworce i pociągi. Sponsorzy rozgrywają swoje karty za pieniądze
      kiboli i z tajnych przelewów. Każdy mecz, to pralnia brudnych pieniędzy.
      Po co się podniecać. Sportu już dawno nie ma. Została brudna forsa.
      • Gość: Klon Re: ŚLĄSK KUPIŁ MECZ W LUBINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:39
        Gość portalu: karbol napisał(a):

> Kupuje się prawo jazdy, nerkę, dyplom magistra.
        > To o co tyle szumu? Jakiś mecz kupiony? Kibole więcej szkody powodują idąc na
        > mecz, na meczu lub wracając.
        > Obejrzyjcie dworce i pociągi. Sponsorzy rozgrywają swoje karty za pieniądze
        > kiboli i z tajnych przelewów. Każdy mecz, to pralnia brudnych pieniędzy.
        > Po co się podniecać. Sportu już dawno nie ma. Została brudna forsa.

Szanowny Panie Administrator!
        Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
        wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
        eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
        przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
        pracy do oślej. Dobra!
        Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
        Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
        dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
        skończyły się bezpowrotnie podpaski.
        A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
        dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
        a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
        obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
        Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
        niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka