pawelini 28.12.07, 10:42 jakoś mnie to nie śmieszy :/ jestem wielkim wielbicielem krasnali i nie podoba mi sie upolitycznianie ich :( dać spokój krasnalom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Krasnale 2007 przyznane IP: *.prw.pl 28.12.07, 11:24 Nie obrażajcie krasnali takimi osobnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:15 zamiast pozytywnie eksponować nowy nabytek Wrocławia, to szmacicie krasnale takimi rankingami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yan Krasnale 2007 przyznane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 11:30 Ten ranking to jeden wielki bzdet. Ktoś kogoś chciał na siłę uhonorować, a wiele z tych osób nie zasługuje nawet na wymienienie ich nazwiska. Przyznajcie sto krasnali, i tak co roku. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Krasnale 2007 przyznane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 11:34 Wrocławskie krasnale to najsympatyczniejsze symbole Wrocławia.Dlaczego tak ich obrażono.Przecież to profanacja dla tych sympatycznych ludzików by kojarzono ich z przedstawionymi postaciami.Kto wpadł na taki nierozsądny pomysł?Wcale mnie to nie śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
takale Krasnale 2007 przyznane 28.12.07, 11:55 A mnie się bardzo podobało. Szczególnie chlupotanie przy Czarneckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Krasnale 2007 przyznane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:43 Jakiś totalny niewypał i strasznie niesmaczny pomysł. Sprawia wrażenie że ktoś coś chciał zrobić nie bardzo wiedząc co i jak wyszła totalna kicha: postawiono w jednym szerego mordercę, nieudacznika, obłakańca cwaniaka ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neuro Krasnale 2007 przyznane IP: *.bermudy.net 28.12.07, 13:53 Powinno to działać w drugą stronę. Czyli krasnale - jako pozytywne postacie. Lista sympatii i antypatii "jury" wraz z czasem naciąganym uzasadnieniem. Dorzucę coś od siebie : Krasnal ogrodowy ( z przydrożnego straganu) dla całego "jury" za użycie wrocławskich krasnali do mało sympatycznych porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Krasnale 2007 przyznane IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.07, 14:27 A cóż to za pomysł by tak sympatycznym postaciom jak wrocławskie krasnale dodawać takie "kule" do nóg!? Doprawdy i idiodyczne i niesmaczne. Krasnal jako wyróżnienie? Jak najbardziej ale tylko w pozytywnym sensie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Krasnale 2007 przyznane IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.07, 14:29 Miało być "idiotyczne", rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo_bulero Sprawa Jackiewicza to jednak tragedia IP: *.generacja.pl 28.12.07, 14:57 i taki lekko zartobliwy i sarkastyczny ton do niej kompletnie nie pasuje. To temat na powazne artykuly o dzialaniu naszego wymiaru sprawiedliwosci i moze proba odpowiedzi, jak pomoc rodzinie tragicznie zmarlej ofiary Jackiewicza (nie jest to osobnik z mojej bajki, ale nie zasluzyl na smierc za molestowanie zony i dziecka posla). To w ogole szokujace, ze w naszym tak chrzescijanskim kraju, nikt, ALE TO NIKT, nie podejmuje refleksji na temat problemow rodziny tego zmarlego. GW w swoim poziomie refleksji spoleczno - moralnej siega poziomu paczek dla biednych ludzi na swieta... Odpowiedz Link Zgłoś
leo_bulero Sprawa Jackiewicza to jednak tragedia... 28.12.07, 14:57 i taki lekko zartobliwy i sarkastyczny ton do niej kompletnie nie pasuje. To temat na powazne artykuly o dzialaniu naszego wymiaru sprawiedliwosci i moze proba odpowiedzi, jak pomoc rodzinie tragicznie zmarlej ofiary Jackiewicza (nie jest to osobnik z mojej bajki, ale nie zasluzyl na smierc za molestowanie zony i dziecka posla). To w ogole szokujace, ze w naszym tak chrzescijanskim kraju, nikt, ALE TO NIKT, nie podejmuje refleksji na temat problemow rodziny tego zmarlego. GW w swoim poziomie refleksji spoleczno - moralnej siega poziomu paczek dla biednych ludzi na swieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HOLiC Krasnale 2007 przyznane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:38 totalnie poroniony pomysł!!! krasnale to coś pozytywnego, jak można w ogóle tak psuć im renomę??? krasnale powinny być APOLITYCZNE i ŚWIECKIE!!! nie wiem kto wpadł na taki debilny pomysł, ale zepsuł wizerunek wrocławskich krasnali! po co cały wysiłek włożony w ich promocję jak potem przez takie chore pomysły psuje się całą pracę? krasnale mają się kojarzyć z czymś dobrym a nie ludźmi takiego pokroju! jako fan wrocławskich krasnali jestem PRZECIWNY tego typu akcjom!!! nie po to wszyscy się męczą żeby potem ktoś tak wszystko paskudził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agry Krasnale 2007 przyznane IP: *.as.kn.pl 29.12.07, 18:17 Łapy precz od Krasnali !!!! Toż to naprawdę trzeba mieć tupet żeby wykorzystywać Niziołków do takich celów! Ropuchy sobie przyznawajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJR Krasnale 2007 przyznane IP: *.as.kn.pl 29.12.07, 21:53 Szkoda że nie ma krasnala błazna - bo taki należy się autorowi artykułu jak i twórców "plebiscytu"... "żal" - jak mawia dziś młodzież.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -=Elwood=- Krasnale 2007 przyznane IP: *.chello.pl 30.12.07, 14:55 Michnik chyba musi przemyśleć kogo zatrudnia we Wrocławskiej redakcji. Z szanownego Jury tylko biedny sekretarz się ujawnił bo musiał? Reszta dowcipnisiów ogon pod siebie? Chcięliście dobrze a wyszło jak zwykle. Pomysł poroniony i głupi. Szkoda że przywłaszczacie sobie prawo nadawania wrocławskich krasnali i to w dodatku w taki sposób. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
rajmond laur plastikowego gnoma dla Szanownej Redakcji 30.12.07, 17:29 Gazecie należy się plastikowy gnom jako laur przyznany w szczególności za publicystykę kulturalną uprawiana ostatnio, prostacką, sponsorowaną, kunktartoską a w porywach bezinteresownie głupią. Odpowiedz Link Zgłoś
dead-sea Re: laur plastikowego gnoma dla Szanownej Redakcj 30.12.07, 17:37 Pomysł i artykuł żenujący. Jak zreszta wiele w ostatnim czasie. Samo Forum GW to tez nie jest szczyt dobrego smaku ale mimo wszystko lepiej trzyma poziom niż sama Gazeta.. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
haw5 Re: laur plastikowego gnoma dla Szanownej Redakcj 30.12.07, 21:08 Ręce precz od krasnali! Odpowiedz Link Zgłoś