basia703 28.12.07, 10:43 W jaki sposób można spędzić Sylwestra we Wrocławiu? Chodzi mi o ciekawe propozycje, jakąś alternatywę dla imprezy na Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-76 Re: nietypowy Sylwester 28.12.07, 17:41 Dzisiaj w porannym programie TVP2 prowadzonym przez panią Welmann i jej kolegę usłyszałam , że ostatnie 2 lata w Polsce nie wolno było tańczyć bo premier nie umie tańczyć ... Cała trójka dorosłych inteligentnych osób w TVP2 potakuje i potwierdza ten nonsens .Dlatego według tych Państwa Sylwester był 2 razy nieudany ... Szanowni Państwo z telewizji przez ostatnie dwa lata zapewne też nie można było myśleć ... , a może się mylę i to teraz nie wolno ? Stop Wariactwu w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re-wers Re: nietypowy Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 23:17 Kobieto, wyluzuj. Dowcipy polityczne zawsze byly, sa i beda. Odpowiedz Link Zgłoś
leliwina Re: nietypowy Sylwester 28.12.07, 23:47 Dorota Welman i Marcin Prokop już nie pracują w TVP 2!!! To był TVN :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nietypowy Sylwester IP: *.media4.pl 29.12.07, 00:40 To ktoś ich ogląda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: nietypowy Sylwester IP: *.golebiewski.pl 29.12.07, 11:52 tak tvn i nie był to dowcip to obsesja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabba Re: nietypowy Sylwester IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.12.07, 21:29 W domu, pod pierzyną najciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: nietypowy Sylwester IP: *.golebiewski.pl 30.12.07, 11:50 sama żaba pod pierzyną czy w towarzystwie księżniczki ? Odpowiedz Link Zgłoś