breslau99 01.01.08, 16:32 Czy ktos korzystal z jego uslug? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breslau99 Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski 03.01.08, 20:00 Czy nie ma kogos, kto korzystal, a nie slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.as.kn.pl 03.01.08, 20:30 Są. Kilkanaście oszukanych osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.wroclaw.mm.pl 04.01.08, 09:11 Ja byłam jakies 3 lata temu. Juz nie pamietam ile brał za wizyte ale wiem że pomogło. Ja nie słucham ludzi, jestem z natury taka że musze na własnej skórze poczuc czy rzeczywiscie to wszystko prawda. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipinia Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:24 Naciągnął mnie na niezłą kasę, hipnoza nic nie dała (chciałam się wyleczyć z nocnych lęków, spowodowanych traumą z przeszlości), krzyczal na mnie że to niemożliwe że nie daję się wprowadzić w stan hipnozy, bo nawet małe dzieci się da, a mnie nie. Byłam u niego kiedy jeszcze miał gabinet na Ruskiej, a tam syf, klitka ciasna, tłok. Próbował mnie jeszcze naciągnąć na masaż ale sie nie dałam. Ponieważ z powodu mojej niepodatności na hipnozę przedłużył czas wizyty, a nie miałam przygotowanej większej sumy pieniędzy, wydzwaniała do mnie potem jego recepcjonistka grożąc i strasząc. A chodziło zaledwie o 50 zł. Jego "hipnoza" to czytane z ksiażki formułki, nawet nieprzystosowane do mojego problemu, nie zadał sobie trudu by coś zmienić. Obleśny facet, fałszywy doktor, "gwiazdor" BARu, jestem zła na siebie że nie udałam sie do psychologa tylko do hochsztaplera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.wroclaw.mm.pl 04.01.08, 14:37 Kurcze no zobaczcie jakie to dziwne. Jak juz wczesniej pisałam bardzo byłam zadowolona z przyjecia mnie, z traktowania. Po całym seansie, ostatnim, zaproponował mi wizyte u bioenergoterapeutki która tez przyjmuje u niego w gabinecie. Poszłam i nic za to nie zapłaciłam. Nie wiem dlaczego tak jest ze ja jestem zadowolona a inni nie. Nie robie mu zadnej reklamy, absolutnie, tylko pisze moje doświadczenia związane z zabiegami u niego. Ja naprawde wyleczyłam swoje lęki i jestem mu za to bardzo wdzięczna.Mało tego, na koniec dostałam jego książkę i to tez za darmo. Ja chodizłam do niego na Grabiszyńska. Nie wiem czy w ogóle tam przyjmuje a tego że był w Barze to nie wiedziałam. Pierwsze słyszę:). Pierwszy raz oglądałam i usłyszałam o nim jak był w "Rozmowach w toku", ale to bylo z 5 lat temu jak nie dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wromario a nie przypadkiem J. Kaczyński? 04.01.08, 14:51 breslau99 napisał: > Czy ktos korzystal z jego uslug? Prosze o opinie. Swego czasu próbował wprowadzać w stan hipnozy za pośrednictwem TVP (chyba wzorem Kaszpirowskiego) wmawiając jak to się nam dobrze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiejska3 Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski 06.01.08, 15:12 Widzialem jego pokaz na targach w Hali Ludowej, przypalal papierosem goscia, a on nic nie czul (byl w hipnozie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.lanet.net.pl 06.01.08, 22:18 korzystalam z uslugo zony, przyjmowala na ruskiej tuz obok, jakas homeopatia itp - po jednej wizycie (wtedy ok 50zl, kilka lat temu) i wykupieniu masy kuleczek dalam sobie spokoj. moja mame takze probowal zahipnotyzowac - nieskutecznie, podobno czuc bylo czosnek i nie dalo sie na niczym skupic z tegoz powodu, a kasa znacznie wieksza. warunki na ruskiej ktos wczesniej dobrze przedstawil, pamietam dlugie oczekiwanie, swiergajace z magnetofonu ptaszki i krzyki 'uleczanych' kobiet, wychodzacych ze lazmi w oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.crowley.pl 07.01.08, 14:50 korzystałam, nie pomógł mi, a wydałam prawie 500,00 zł (3*150,00 za wizytę), dla mnie to pic na wodę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudotwórca Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 16:55 To tak jak na spotkaniu z Harrisem. Jakiś facet wyskoczył z sali gdzie przyjmował cudotwórca z anady i wrzeszczy: będę chodził, będę chodził. Ludzie z tłumu pytają: Harris pana uzdrowił? Nie! Samochód mi ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiejska3 Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski 08.01.08, 21:45 U Drzyzgi w programie zalatwil jakiegos profesora, ktory mowil, ze kazdy moze hinotyzowac. Wtedy K. wyciagnal 1 tys zl i powiedzial mu zeby to zrobil jak kazdy moze. Profesor zbaranial i sie wycofal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Hipnotyzer A. Kaczorowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.08, 00:34 A za co im wisi?? Dlaczego nie odda skoro "tyle" ma? Odpowiedz Link Zgłoś