Dodaj do ulubionych

frauen taxi

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.01, 23:26
frauen taxi to fajna rzecz. praktykuje się to w Nienmczech, a polega to na tym,
że po 22:00 kobitki jadące taxówką (lub jak kto woli - taksówką, a dla super
wybrednych - taryfą)) płacą mniej, niż normalnie. być może stosowana jest po
prostu dziena stawka - nie pamiętam dokładnie. zgłosiłam ten pomysł
taksówkarzowi pewnej korporacji, ale bez echa jak dotychczas. może jak będzie
większy nacisk, ktoś się tym zainteresują? co Wy na to?
pozdrawiam :o)
Obserwuj wątek
    • Gość: lidia Re: frauen taxi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.01, 23:31
      BYłoby przyjemnie, ale jaki mieliby z tego zysk taryfiarze??? A może policja by im zwracała różnicę w
      ramach prewencji
    • Gość: bogdan Re: frauen taxi IP: *.tnt5.hou3.da.uu.net 23.12.01, 12:32
      czy naprawde pewien taksowkarz byl odpowiednia osoba aby mu skladac taka
      propozycje?
      • Gość: hrabiaa Re: frauen taxi IP: *.eu.org 23.12.01, 12:52
        Kobitki po 22 godz. ? Zwykle siedza w domowych pieleszach.
        • isis! Re: frauen taxi, hrabioo... 24.12.01, 00:04
          ...korzystając z okazji, że tu jesteś, składam Ci życzenia cudownych Świąt,
          wesołego karpia bez ości i abyś w przyszłym roku poznał osobiście niejaką
          isis...
          • monil Re: frauen taxi 24.12.01, 03:10
            Jakoś nie mogę się z tym zgodzić.Przypomina mi się , jak na meczu żużlowym
            zapowiadający powitał wszystkich kibiców oraz kobiety i dzieci, bo mieli w tym
            dniu wstęp za darmo! To kim my właściwie jesteśmy?!
            Kobieta!

Pzdr!
            • Gość: MadDog Re: frauen taxi IP: *.mw.mediaone.net 24.12.01, 17:49
              A ja myslalem, ze chodzi o jakis Gruppensex w taryfie i juz chcialem sie
              zapytac o adress. Zawsze byloby to blizej niz do Paschy. No i chyba taniej.
              • Gość: hrabiaa Do Isis IP: *.eu.org 24.12.01, 21:10

Isis !!!
                Na innym poscie zyczylem Ci wszystkiego dobrego. Nie ma nadzei na spotkanie u
                Twego JB, gdyz zostawilem swa dotychczasowa firme i wrocilem do Wroclawia.
                Byla propozycja od szefa JB ale ja nie chce wchodzic dwa razy do tej samej
                rzeki.
                Duzo zdrowia na Swieta i po Swietach.
                • isis! Do hrabieego 25.12.01, 02:16
                  Właśnie wróciłam z Wigilii u JB. Bylo milo. Najpierw zgasło światło i nie było
                  go przez półtorej godziny, potem karp śpiewał kolędy, a na końcu ukontentowały
                  nas prezenty. Ale brzuszek pełny, oj pełny!
                  Jeśli nie ma nadziei na spotkanie u niego, zawsze zostają spotkania
                  forumowiczów "na żywo". Na następnym zamierzam się pojawić, jeśli będzie po 14
                  stycznia. Pozdrawiam, isis.
                  P.S. Na jakim wątku składałeś mi życzenia? Zresztą - poszukam.
        • Gość: tyrysek Re: frauen taxi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 00:16
          Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Kobitki po 22 godz. ? Zwykle siedza w domowych pieleszach.

ale sa tez niezwykle! ;-)
    • isis! Re: frauen taxi- hrabioo... 26.12.01, 00:01
      Właśnie wróciłm z imprezy u szwagra JB. Szkoda, że byliśmy samochodami...(hehe)
      • Gość: hrabiaa Re: frauen taxi- Isis IP: *.eu.org 27.12.01, 00:04
        Isis ! Cos za czesto te imprezki u JB. Czas by sie im dokladniej przyjrzec.
        Pamietajcie, ze niedaleko szkola i obowiazuje ustawa.
    • Gość: duzY Pomysł dobry. IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 16:43
      Jak widzę chyba nie został właściwie zrozumiany. No to troche łopatologii. W
      takiej np. Norymberdze wieczorem można sobie zażyczyć by autobus zatrzymał się
      między przystankami. Albo u kierowcy zamówić na przystanek końcowy taksówke. I
      nie dla jaj ale dla bezpieczeństwa. Obniżenie opłaty za taksówki w porze nocnej
      spowodowałoby chętniejsze z nich kporzystanie przez białogłowy, a co za tym
      idzie wzrosłoby prawdopodobieństwo, że "nienaruszone" wrócą do domu. Interes
      taksiarzy polegałby na większym ruchu, a nie wystawaniu pół nocy pod słupkiem.
      • Gość: tyrysek Re: Pomysł dobry. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 22:19
        ja Cie doskonale rozumiem i popieram taki pomysl
        na pewno chetniej i czesciej bym dala sie skusic na taxi
        noca jestem odcieta od swiata, a spacery nie naleza ani do bezpiecznych, ani do
        przyjemnych (zima, bo latem sa cudowne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka