Dodaj do ulubionych

FAN CLUB TOSTÓW Z "WITKA" NA UL. WITA STWOSZA

IP: *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 12:42
Kto jadł tosty z Witka..nigdy nie zapomni :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Manon Re: FAN CLUB TOSTÓW Z WITKA IP: 10.0.3.* / 212.244.56.* 24.05.01, 12:47
      Tosty sa super, ale czemu jest do nich zawsze taaaaka kolejka ?

WITEK idzie do Europy - proponuje Tosty w zestawach z cola i ogorkiem hehe

Popieram i pozdrawiam.
      • Gość: T1 Re: FAN CLUB TOSTÓW Z WITKA IP: *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 12:57
        Gość portalu: Manon napisał(a):

> Tosty sa super, ale czemu jest do nich zawsze taaaaka kolejka ?
        >
        > WITEK idzie do Europy - proponuje Tosty w zestawach z cola i ogorkiem hehe
        >
        > Popieram i pozdrawiam.

jak miałem 12 lat i po raz pierwszy tam poszedłem..były kolejki, teraz tez są co
        oznacza ze jest tak samo dobre i konkurencja (Mc pigs, KFC, etc) nie ma
        znaczenia. szkoda ze nie ma wiecej ''Witków'' :( Sukces jest murowany!
        • Gość: hen Re: FAN CLUB TOSTÓW Z WITKA IP: 156.17.85.* 24.05.01, 14:17
          Proponuję: Więcej 'Witków' w okolicy. Skróciłoby to kolejki i nieprzyjemnie
          długi czas czekania. Tosty, jak tosty, tylko czasem pieczarki są prawie surowe.
          Za to jest ich dużo. Ale niech będzie, zapisuję się do fan clubu:)
    • Gość: poziomka Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: 192.168.128.* / *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 15:17
      są po prostu boskie....
      • Gość: T1 Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.unregistered.formus.pl 24.05.01, 18:10
        Najlepsze sa z ketchupem w srodku :) mniam
        • Gość: MKK Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: 213.76.92.* 24.05.01, 21:49
          Proszę! - nie tak plastycznie - od piątku odchudzam się :(
    • Gość: Jarosz Re: FAN CLUB TOSTÓW Z "WITKA" NA UL. WITA STWOSZA IP: 195.116.104.* 24.05.01, 18:17
      Aleście mi narobili smaku... I pomyśleć, że tysiące razy tamtędy przechodziłem,
      nawet wczoraj, i ani razu rzeczonych tostów nie spróbowałem :-(

Trzeba to będzie nadrobić :-)))

PS - dla admina - Dlaczego od dzisiaj automatycznie skracają się tematy postów-
      odpowiedzi? Musiałem ręcznie wklejać ten, który zainicjował wątek.
      • Gość: Jarosz Byłem!!! IP: 195.116.104.* 01.06.01, 15:15
        Skusiliście mnie, więc dziś tam zaszedłem, nadkładając
        drogi, i... wstępuję do fan clubu!!!

Wielkie, gorące, smakowite, a do tego niedrogie.
        Rewelacja!!!
    • Gość: marrccin Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: 195.243.128.* 24.05.01, 21:55
      uwielbiam tosty a te u Witka sa rzeczywiscie rewelacyjne, niestety kolejka
      odstrasza mnie bardzo czesto, takze pomysl z siecia barow z tostami takimi jak
      tam to pomysl trafiony w dziesiatke. popieram !!
      • Gość: marsha Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 24.05.01, 22:22
        omijam witkowe tosty(są mniamuśne!),bo jeszcze kilka tostowań,a nie zmieszczę
        się w letnie fatałaszki...
        • Gość: choco Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.01, 14:24
          tosty sa naprawde boskie-najlepsze we Wroclawiu!!!polecam z ketchupem do sroda
          i jesc w dwoch polowkach- nie trzeba sie wtedy stresowac ze ketchup wyplynie:),
          a co do kolejki to ona tylko tak groznie wyglada, a idzie bardzo szybko, bo
          tostowicze sa wyrozumiali dla glodnych oczekujacuch kolegow i pochalaniają
          szybko:)
          • Gość: Kuba_Wr Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 11:44
            Ja tam wolę te spod Świdnickiej. Nie są takie tłuste i nie rozsypują sie przy
            jedzeniu
    • Gość: p@wi Re: FAN CLUB TOSTÓW IP: 156.17.52.* 26.05.01, 21:40
      Gość portalu: T1 napisał(a):

> Kto jadł tosty z Witka..nigdy nie zapomni :)

Ladne to, chwilami smaczne, choc czasem przypalone. Ja na pewno nie zapomne... za
      kazdym razem gdy ubieram swoja ulubiona bluzeczke widze czerwoan kropke po
      keczupie. Hmmm... Jaka szkoda, ze juz jest nieczynne...
    • Gość: magnees ja nigdy nie zapomne torsji IP: *.wroc.zigzag.pl 28.05.01, 09:12
      ja nigdy nie zapomne torsji przez całą noc i 3 dni niejedzenia ,a także wstęt
      do pieczarek, którego nie mogę się pozbyć do dziś !!!!!!!!!
      • Gość: wrocadi Re: ja nigdy nie zapomne torsji IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 28.05.01, 10:00
        Jak przerzuciles sie kaszki to nic dziwnego...kazdy mialby takie problemy. A co
        do tostow...niesamowite walory smakowe...slinka leci
        • Gość: T1 Re: ja nigdy nie zapomne torsji IP: *.unregistered.formus.pl 28.05.01, 17:44
          a moze to było w Kąsku? W Witku zawsze wszystko jest świeże..po prostu jest
          taki popyt ,że nie ma co sie starzeć :)
    • Gość: mark Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: 10.40.65.* 29.05.01, 12:09
      A pamietacie, ze przed Kongresem Eucharystycznym chcieli nam Witka zamknac?
      Nieokrzesani rozbojnicy z Sanepidu stwierdzili, ze nie ma tam odpowiednich
      warunkow...zreszta tylko to wyszlo Witkowi na lepsze, bo zrobil remont.

A co do techniki konsumpcji rzeczonych tostow: wedlug mnie nic nie przebije
      techniki dwupolowkowej (osobno kazda) z keczupem do srodka...

Mark
    • Gość: Toster Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.wroc.gazeta.pl 29.05.01, 15:27
      Tosty u Witka sa najlepsze! Ten ser, te pieczarki, hmmm, az mi sie jesc chce
      jak tylko pomysle. Bywalam tam wiele razy. Jeden tost zastepowal mi caly wielki
      obiad.Moze Witek powinien otworzyc jak McDonalds filie na calym swiecie i
      pokazac, kto tu rzadzi! Ja wyrobie sobie wtedy karte stalego klienta
    • Gość: anja Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.01, 22:57
      uwielbiam tosty U Witka :))) zawsze, kiedy tam przechodzę musze zjeść jednego,
      kuczup do środka i ogórek do ręki; W sobotę kończę dietę i zaczynam jeść tosty
    • mauler Re: FAN CLUB TOSTÓW Z 30.05.01, 00:02
      Nie do wyjebania.
      • Gość: Kuba_Wr Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 13:00
        mauler napisał(a):

> Nie do wyjebania.

Dałem sie przekonać. Mniam, mniam. Tylko trochę duże, jak na coś, co sie je w
        biegu

• Gość: T1 Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.unregistered.formus.pl 01.06.01, 15:56
          te tosty (koniecznie z keczupem w srodku) trzeba kontemplować :)
          smacznego
          • Gość: Kuba_Wr Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: 213.76.92.* 01.06.01, 18:55
            Dzis zrobiłem eksperyment. Najpierw 1 w Witku (oczywiście z keczupem w srodku),
            potem drugi na Świdnickiej. chyba nie musze mówić, który był lepszy :-)
            • Gość: Semela Re: FAN CLUB TOSTÓW Z IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 01.06.01, 19:51
              Drogi Kubo...ten eksperyment nei mogl sie udac. Wszystko zalezy w jakiej
              kolejnosci jadles te tosty. Bo jak zjadles jednego, to sie najadles i juz nie
              czules rozkoszy spozywania drugiego:-) no chyba ze masz wielkopojemnosciowy,
              nienasycony brzuch:-)Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka