Dodaj do ulubionych

WRÓCIŁEM....................................../ro/

23.12.01, 17:20
Po długiej nieobecności (sprawy zawodowe) powracam na nasze forum. Weterani
FORUM mnie znają, Ci którzy są tu od niedawna nie... To ja ROBERTO we własnej
osobie. Po Nowym Roku wracam tu już na stałe...
A na razie wszystkich gorąco i serdecznie pozdrawiam ! Do "przeczytania" na
forum...
Obserwuj wątek
    • Gość: hrabiaa Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.eu.org 23.12.01, 17:22
      Zdravim se tebe Roberto
    • Gość: redaktor Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.wroc.gazeta.pl 23.12.01, 17:23
      Witaj Roberto i wesołych świąt
      • #roberto65 Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ 23.12.01, 17:28
        Witam Redaktora i Jaśnie Pana Hrabiego, życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego
        Nowego Roku. Przez te kilka ostatnich miesięccy bardzo stęskiniłem się za
        naszym forum. Od stycznia znów będę tu "wpadał" tak często jak kiedyś...
        • Gość: feran Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.txucom.net 23.12.01, 19:06
          Cieszymy sie,ze jestes z powrotem.To najlepsza wiadomosc dzisiaj.Liverpool
          przegrywa.
          Wszystkiego najlepszego
          • Gość: Jajaccek Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 23.12.01, 19:45
            Witaj Roberto,
            Ostatnio rowniez mialem nawal zajec i wizyt niespodziewanych gosci.Ciesze sie,
            ze wrociles, bo juz roznie tu przypuszczali??:))
            Zdrowych i Wesolych Swiat dla Ciebie i Zony.JaJaccek
            • kinga!!! Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ 23.12.01, 23:03
              witaj witaj, wkoncu sie doczekaliśmy , bardzo sie cieszę :) !
              Wesołych i pogodnych Świąt! Kinga
    • jaano Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ 24.12.01, 02:16
      witamy z powrotem :)
      to ciekawe, ale wraz z Twym powrotem na forum zbiegł się w czasie odżywający
      nieustannie konlikt AWF-WTS... to bardzo ciekawe ;)
      pozdros. jaano.

PS. wejdź na sport
      • monil Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ 24.12.01, 03:34
        Prezenty pewnie już dawno kupione, choinka ubrana, wobec tego życzę spoojnych ,
        radosnych i rodzinnych świąt! Po wielu zawieruchach nie omijających tego forum -
        dogrze , że wreszcie jesteś!!!!! :-))))))))
    • Gość: kibicWKS Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: 62.87.137.* 24.12.01, 08:45
      No i dobrze :)))
      • yetta Wesołych Świąt i życzenia urodzinowe... 24.12.01, 10:55
        Witaj Roberto! :)
        Cieszę się, że wróciłeś. Składam przy tej okazji serdeczne życzenia Wesołych Świąt i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla Ciebie i Twoich najbliższych.

A poza tym lub może przede wszystkim, przyjmij życzenia urodzinowe, bo jak pamiętam z wątku ZNAKI ZODIAKU, a pamięć mam dobrą,25-go grudnia masz urodziny?

Z tej okazji życzę tradycyjnie: zdrowia i szczęścia oraz tego, żeby marzenia zamieniały się w rzeczywistość !
        Yetta.
    • Gość: Pafik Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: 10.101.1.* 24.12.01, 12:00
      #roberto65 napisał(a):

> Po długiej nieobecności (sprawy zawodowe) powracam na nasze forum.

Nareszcie wszyscy w "domu" :)

Pozdrawiam!
      • Gość: hrabiaa Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.eu.org 24.12.01, 16:00
        Cieszac sie ze stara familia wybaczam nawet Olowi.
        • sebcat Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ 24.12.01, 23:37
          Ciesże się razem z innymi.Wreszcie forum będzie takie jak dawniej.

• Gość: MICHAL Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.skane.se 25.12.01, 01:38
      No teraz to sie zacznie...........
      • Gość: Beavis Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 18:43
        Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> No teraz to sie zacznie...........

niestety

• Gość: MICHAL Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.swipnet.se 26.12.01, 09:30
          Gość portalu: Beavis napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
          >
          > > No teraz to sie zacznie...........
          >
          > niestety

I TA WIRTUALNA ZONA

>

• Gość: Arnold Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.01, 14:43
            Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Gość portalu: Beavis napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: MICHAL napisał(a):
            > >
            > > > No teraz to sie zacznie...........
            > >
            > > niestety
            >
            > I TA WIRTUALNA ZONA
            >
            > >
            Michałku wszyscy na forum wiemy, że zazdrościsz wszystkim normalnym forumowiczom
            mającym dzieci i żony bo ty jesteś polskim gejem mieszkającym w Szwecji. Znamy
            Cię dobrze z tego i innych forum miejskich i regionalnych. Wiemy, że bardzo
            lubisz facetów ale to Twoja sprawa jeżeli lubisz kochać się z facetami.
            >

• Gość: MICHAL Re: WRÓCIŁEM....................................../ro/ IP: *.skane.se 26.12.01, 23:22
              Gość portalu: Arnold napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Beavis napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a):
              > > >
              > > > > No teraz to sie zacznie...........
              > > >
              > > > niestety
              > >
              > > I TA WIRTUALNA ZONA
              > >
              > > >
              > Michałku wszyscy na forum wiemy, że zazdrościsz wszystkim normalnym forumowiczo
              > m
              > mającym dzieci i żony bo ty jesteś polskim gejem mieszkającym w Szwecji. Znamy
              > Cię dobrze z tego i innych forum miejskich i regionalnych. Wiemy, że bardzo
              > lubisz facetów ale to Twoja sprawa jeżeli lubisz kochać się z facetami.
              > > '''

JAKIZ Z CIEBIE ARNOLD NORMALNY FACET

PISZESZ JAK GEJ I JESTES GEJEM

>

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka