Gość: Kuba_Wr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 14:10 Czy ktoś zna może jakies bliższe namiary na prof. Jana Miodka, niż telefon służbowy. Szukałem adresu e-mail lub strony, i nic. Podobno mieszka w SM akademicka przy Jaracza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Miodek IP: 156.24.231.* 27.05.01, 14:24 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > Czy ktoś zna może jakies bliższe namiary na prof. Jana Miodka, niż telefon > służbowy. Szukałem adresu e-mail lub strony, i nic. Podobno mieszka w SM > akademicka przy Jaracza. Moze najpierw podaj swoj adres i telefon ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Miodek IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.05.01, 14:32 Trza było uczyć się i zdawać egzaminy, a nie z indeksem nachodzić w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Miodek IP: 156.24.231.* 27.05.01, 15:04 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Trza było uczyć się i zdawać egzaminy, a nie z indeksem nachodzić w domu. Sluszna racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Miodek IP: *.kom-net.pl 27.05.01, 15:54 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Trza było uczyć się i zdawać egzaminy, a nie z indeksem nachodzić w domu. Moze wcale nie z indeksem, tylko z dobrosasiedzka wizyta. Kolega Kuba_Wr mieszka przeciez na Jaracza, a li tylko moje sasiedztwo jak widac mu nie wystarcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Miodek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 18:00 Gość portalu: Pafik napisał(a): > Kolega Kuba_Wr mieszka przeciez na Jaracza, a li tylko moje sasiedztwo jak widac mu nie wystarcza ;) Miło wiedzieć, że jesteśmy sąsiadami. Choć z mojej strony nie wiem, jak długo. Obawiam się, że pod koniec czerwca ta idylla się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Miodek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 18:07 > Moze najpierw podaj swoj adres i telefon ? :) Ok. e-mail jzysnars@poland.com tel 606 310-434 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axamitka Re: Miodek IP: *.punkt.pl 27.05.01, 15:42 a co, telefon służbowy już nieaktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Miodek IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 27.05.01, 22:31 najpierw odwiedź Miodka w budynku przy pl.Nankiera(fil.pol.)... może poda Ci swój telefon,adres i na kawę zaprosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Miodek IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.05.01, 22:34 Nie gaśmy poety. Może potrzebuje specjalnej oceny swej twórczości. Na pl. Nankiera zbytni ruch. Wena potrzebuje kapci, kawy i przyjaznego poparcia autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Miodek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 18:05 Może to faktycznie był kiepski pomysł, nachodzić profesora. Po prostu potrzebna mi była mała porada językowa, a o kim w takjim przypadku człowiek myśli, jak nie o autorytecie. A co do służbowego telefonu, to nie zawsze pod nim bywa. Co innego, gdybym znał jego e-mail. A tak na boku: słyszałem, że na filologii polskiej działa coś takiego, jak pogotowie językowe. Zna ktoś może namiary. A co do indeksów i zaliczeń, to chcę jasno i wyraźnie stwierdzić, że ze studiowaniem u prof. Miodka nie mam nic wspólnego, a jego pomoc była mi potrzebna, gdyż piszę pracę z lingwistyki komputerowej, i postanowiłem zająć się naszym pięknym, choć nieco zawiłym i pogmatwanym językiem ojczystym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Miodek IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 28.05.01, 22:52 pogotowie językowe...-owszem,działa na fil.pol. coś takiego,(ale chyba w podziemiu...) jutro popytam o szczegóły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Miodek IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 07:32 Kuba ! Do tego nie potrzeba Ci profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Miodek IP: 195.205.145.* 30.05.01, 10:04 jest na filologii poradnia językowa - tel 3752430. funkcjonuje chyba od godz. 10.00 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.05.01, 09:07 Nie wiem, czy jeszcze dziala. Dawniej byla dostepna w godzinach 13,00-15,00 pod nr. 3752430. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:46 Czy podać również adresy do logopedów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:54 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Czy podać również adresy do logopedów? Czy to miało byc śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:58 Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Czy podać również adresy do logopedów? > > Czy to miało byc śmieszne? Jak najbardziej. To sposób na samoradzenie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 29.05.01, 11:21 Gość portalu: stopper napisał(a): > Nie wiem, czy jeszcze dziala. > Dawniej byla dostepna w godzinach 13,00-15,00 pod nr. 3752430. ...ten sam numer podała mi dzisiaj pani z sekretariatu uczelni,więc powinien być aktualny a do gabinety prof.Miodka jest taki: 3752568 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Info Szukaj prof. na Różance, konkretnie ul.Bezpieczna IP: *.mtp.poznan.supermedia.pl 29.05.01, 12:29 CZęsto chodzi na spacery i i nie kamufluje się , więc Kuba zapraczam na Różankę na poszukiwania....."szukajcie a znajdziecie"...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Szukaj prof. na Różance, konkretnie ul.Bezpieczna IP: 195.116.104.* 29.05.01, 12:51 Gość portalu: Info napisał(a): > CZęsto chodzi na spacery i i nie kamufluje się , więc Kuba zapraczam na Różankę > > na poszukiwania....."szukajcie a znajdziecie"...... Oj, Info - masz nieaktualne dane. On już tam nie mieszka - patrz m.in. wątek "Przystanek na żądanie - post dla ZDiK-u". Odpowiedz Link Zgłoś
in Nadodrze 29.05.01, 13:28 Często jadę do domu z Nadodrza i równie często spotykam tam prof. Miodka. Pociąg na Górny Śląsk (co oczywiste) okolice 17:00 na N. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Nadodrze IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 14:57 Czy szykujecie się wszyscy na profesora ? Załamie się na skutek przewagi liczebnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: Szukaj prof. na Różance, konkretnie ul.Bezpieczna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 12:35 Gość portalu: Info napisał(a): > CZęsto chodzi na spacery i i nie kamufluje się , więc Kuba zapraczam na Różankę > > na poszukiwania....."szukajcie a znajdziecie"...... Chyba, że chce mu się jechać na drugi koniec miasta odwiedzic byłych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synkop Re: Miodek IP: *.mpp.com.pl 30.05.01, 18:19 He he na placu Nankiera. codziennie prawie stadko doglada filolog! Odpowiedz Link Zgłoś