IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 14:10
Czy ktoś zna może jakies bliższe namiary na prof. Jana Miodka, niż telefon
służbowy. Szukałem adresu e-mail lub strony, i nic. Podobno mieszka w SM
akademicka przy Jaracza.
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: Miodek IP: 156.24.231.* 27.05.01, 14:24
      Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a):

> Czy ktoś zna może jakies bliższe namiary na prof. Jana Miodka, niż telefon
      > służbowy. Szukałem adresu e-mail lub strony, i nic. Podobno mieszka w SM
      > akademicka przy Jaracza.

Moze najpierw podaj swoj adres i telefon ? :)
      • Gość: hrabia Re: Miodek IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.05.01, 14:32
        Trza było uczyć się i zdawać egzaminy, a nie z indeksem nachodzić w domu.
        • Gość: wędzonka Re: Miodek IP: 156.24.231.* 27.05.01, 15:04
          Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Trza było uczyć się i zdawać egzaminy, a nie z indeksem nachodzić w domu.

Sluszna racja
        • Gość: Pafik Re: Miodek IP: *.kom-net.pl 27.05.01, 15:54

> Trza było uczyć się i zdawać egzaminy, a nie z indeksem nachodzić w domu.

Moze wcale nie z indeksem, tylko z dobrosasiedzka wizyta. Kolega Kuba_Wr mieszka
          przeciez na Jaracza, a li tylko moje sasiedztwo jak widac mu nie wystarcza ;)
          • Gość: Kuba_Wr Re: Miodek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 18:00
            Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Kolega Kuba_Wr mieszka przeciez na Jaracza, a li tylko moje sasiedztwo jak
            widac mu nie wystarcza ;)

Miło wiedzieć, że jesteśmy sąsiadami. Choć z mojej strony nie wiem, jak długo.
            Obawiam się, że pod koniec czerwca ta idylla się skończy

• Gość: Kuba_Wr Re: Miodek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 18:07
        > Moze najpierw podaj swoj adres i telefon ? :)
        Ok. e-mail jzysnars@poland.com
        tel 606 310-434
    • Gość: axamitka Re: Miodek IP: *.punkt.pl 27.05.01, 15:42
      a co, telefon służbowy już nieaktualny?
      • Gość: marsha Re: Miodek IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 27.05.01, 22:31
        najpierw odwiedź Miodka w budynku przy pl.Nankiera(fil.pol.)... może poda Ci
        swój telefon,adres i na kawę zaprosi...
        • Gość: hrabia Re: Miodek IP: *.dtvk.tpnet.pl 27.05.01, 22:34
          Nie gaśmy poety. Może potrzebuje specjalnej oceny swej twórczości. Na pl.
          Nankiera zbytni ruch. Wena potrzebuje kapci, kawy i przyjaznego poparcia
          autorytetu.
          • Gość: Kuba_Wr Re: Miodek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.01, 18:05
            Może to faktycznie był kiepski pomysł, nachodzić profesora. Po prostu potrzebna
            mi była mała porada językowa, a o kim w takjim przypadku człowiek myśli, jak
            nie o autorytecie. A co do służbowego telefonu, to nie zawsze pod nim bywa. Co
            innego, gdybym znał jego e-mail. A tak na boku: słyszałem, że na filologii
            polskiej działa coś takiego, jak pogotowie językowe. Zna ktoś może namiary.
            A co do indeksów i zaliczeń, to chcę jasno i wyraźnie stwierdzić, że ze
            studiowaniem u prof. Miodka nie mam nic wspólnego, a jego pomoc była mi
            potrzebna, gdyż piszę pracę z lingwistyki komputerowej, i postanowiłem zająć
            się naszym pięknym, choć nieco zawiłym i pogmatwanym językiem ojczystym
            • Gość: marsha Re: Miodek IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 28.05.01, 22:52
              pogotowie językowe...-owszem,działa na fil.pol. coś takiego,(ale chyba w
              podziemiu...)
              jutro popytam o szczegóły!
              • Gość: hrabia Re: Miodek IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 07:32
                Kuba ! Do tego nie potrzeba Ci profesora.
            • Gość: Bea Re: Miodek IP: 195.205.145.* 30.05.01, 10:04
              jest na filologii poradnia językowa - tel 3752430.
              funkcjonuje chyba od godz. 10.00

powodzenia
    • Gość: stopper poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.05.01, 09:07
      Nie wiem, czy jeszcze dziala.
      Dawniej byla dostepna w godzinach 13,00-15,00 pod nr. 3752430.
      • Gość: hrabia Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:46
        Czy podać również adresy do logopedów?
        • Gość: Kuba_Wr Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:54

> Czy podać również adresy do logopedów?

Czy to miało byc śmieszne?

• Gość: hrabia Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 10:58
            Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a):

> Gość portalu: hrabia napisał(a):
            >
            > > Czy podać również adresy do logopedów?
            >
            > Czy to miało byc śmieszne?

Jak najbardziej. To sposób na samoradzenie sobie.
      • Gość: marsha Re: poradnia jezykowa na fil. pol. IP: 192.168.0.* / *.kask.net.pl 29.05.01, 11:21
        Gość portalu: stopper napisał(a):

> Nie wiem, czy jeszcze dziala.
        > Dawniej byla dostepna w godzinach 13,00-15,00 pod nr. 3752430.

...ten sam numer podała mi dzisiaj pani z sekretariatu uczelni,więc powinien być
        aktualny
        a do gabinety prof.Miodka jest taki: 3752568

• Gość: Info Szukaj prof. na Różance, konkretnie ul.Bezpieczna IP: *.mtp.poznan.supermedia.pl 29.05.01, 12:29
          CZęsto chodzi na spacery i i nie kamufluje się , więc Kuba zapraczam na Różankę
          na poszukiwania....."szukajcie a znajdziecie"......
          • Gość: Jarosz Re: Szukaj prof. na Różance, konkretnie ul.Bezpieczna IP: 195.116.104.* 29.05.01, 12:51
            Gość portalu: Info napisał(a):

> CZęsto chodzi na spacery i i nie kamufluje się , więc Kuba zapraczam na Różankę
            >
            > na poszukiwania....."szukajcie a znajdziecie"......

Oj, Info - masz nieaktualne dane. On już tam nie mieszka - patrz m.in.
            wątek "Przystanek na żądanie - post dla ZDiK-u".
            • in Nadodrze 29.05.01, 13:28
              Często jadę do domu z Nadodrza i równie często spotykam tam prof. Miodka.
              Pociąg na Górny Śląsk (co oczywiste) okolice 17:00 na N. Powodzenia :)
              • Gość: hrabia Re: Nadodrze IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 14:57
                Czy szykujecie się wszyscy na profesora ? Załamie się na skutek przewagi
                liczebnej.
                • Gość: h Re: Nadodrze IP: *.zes.hu-berlin.de 29.05.01, 15:10
          • Gość: Kuba_Wr Re: Szukaj prof. na Różance, konkretnie ul.Bezpieczna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 12:35
            Gość portalu: Info napisał(a):

> CZęsto chodzi na spacery i i nie kamufluje się , więc Kuba zapraczam na Różankę
            >
            > na poszukiwania....."szukajcie a znajdziecie"......

Chyba, że chce mu się jechać na drugi koniec miasta odwiedzic byłych sąsiadów

• Gość: synkop Re: Miodek IP: *.mpp.com.pl 30.05.01, 18:19
      He he na placu Nankiera. codziennie prawie stadko doglada filolog!
    • do_gory Re: Miodek 14.04.02, 13:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka