Dodaj do ulubionych

"Gazeta" za 4 zł?

IP: 195.216.121.* 24.12.01, 10:27
Witam wszystkich!

Dziś rano wysupłałem 2zł chcąc kupić "Gazetę" i okazało się, że znów jest
droższa, bo dołączono do niej "darmową" płytę. Złości mnie to, że chcąc
kupić "Gazetę" MUSZĘ kupić płytę za 2zł. Może wolałbym batonik? Pewnie badania
rynku pokazały, że większość czytelników przełknie taką cenę bez mrugnięcia
okiem. Mnie to jednak wkurza.

Pozdrawiam wszystkich pracujących w Wigilię!

XLong
Obserwuj wątek
    • Gość: Niteczka Zgadzam się !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.01, 12:37
      Zgadzam się całkowiecie z przedmówcą !!!
      Może ktoś nie chce płyty !!! A Wyborczą tak !!!
      I co wtedy ma zrobić ???
      Kupić "darmową płyte" !!! :-()

Wesołych Świąt !!!
      • marsha Re: Zgadzam się !!! 24.12.01, 12:54
        od czego są sponsorzy? nie chcę dopłacać do wrzeszczących dzieciaków
        z "Arki ..." itp...
        Wciskanie płyty czytelnikom Gazety-nieładnie!!!
        • Gość: Dari Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.12.01, 16:35
          marsha napisała:
          > od czego są sponsorzy? nie chcę dopłacać do wrzeszczących dzieciaków
          > z "Arki ..." itp... Wciskanie płyty czytelnikom Gazety-nieładnie!!!

koszt wykonania takiej płytki to maksymalnie 1,5 złotego

Ale biznes jest biznes - nikt nikomu nie kazał kupować :))

pozdrawiam
          Dari
          • Gość: hrabiaa Re: Tym bardziej, że .... IP: *.eu.org 24.12.01, 21:14
            Arke wyrzucilem odrazu na smieci. Tym razem ( to nie przesada) z przyjemnoscia
            posluchalem naszego Papieza improwizujacego "Maluskiego". Warto bylo dac 4 zl.
            • Gość: Krzysiu Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 13:38
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Arke wyrzucilem odrazu na smieci. Tym razem ( to nie przesada) z przyjemnoscia
              > posluchalem naszego Papieza improwizujacego "Maluskiego". Warto bylo dac 4 zl.

Ja płytkę Papieża też wyrzuciłem, hehehe. Arkę oczywiście też 2 dni wcześniej ;)

• Gość: Łysy Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 19:30
                Ludzie dlaczego debatujecie wogóle na ten temat! To że raz w roku zapłacicie za
                Gazetę 2 zł więcej chyba nikomu nie zaszkodzi, a innym pomoże. Zastanówcie się
                nieraz co piszecie, przecież te pieniądze nie idą na konto Gazety tylko dla
                fundacji. Jeśli ogladali byście kocert Arki, to stwierdzili byście, że jednak
                dobrze zrobiliście wydajac 4 zł. Mi np. tych dzieci dla których grała Arka było
                szkoda.
                • Gość: krowa Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 22:04
                  a sianko też wyrzuciliście ?
                  • Gość: MKK Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 22:40
                    Arka mnie nie przekonuje, a już na pewno jej kierownik z rozczochranymi
                    kudłami. Nigdy w życiu nie powierzyłabym swojej pociechy takiemu guru.
                    Jeśli miałabym zasilić czyjąś kieszeń, wolałabym tak bezinteresownie: dam ci
                    parę złotych i cieszę się z tego, że będzie ci lepiej. Bardzo źle się czuję,
                    gdy ktoś próbuje mnie namówić do kupna breloczka, bo właśnie zbiera na
                    bogobojne sieroty.
                    Ostatnio (przed Wigilią) pewien żebrak sprzed Delikatesów na Grunwaldzie został
                    obrabowany z ok. 60 złotych, które "wyklęczał" przez cały mroźny dzień.
                    • Gość: bromden Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 23:01
                      > Arka mnie nie przekonuje, a już na pewno jej kierownik z rozczochranymi
                      > kudłami. Nigdy w życiu nie powierzyłabym swojej pociechy takiemu guru.

kurcze, masz swietny dar,
                      widzisz kolesia i od razu wiesz, co z niego za gosc,
                      tez bym tak chcial...
                      • Gość: MKK Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 00:43
                        Gość portalu: bromden napisał(a):

> > Arka mnie nie przekonuje, a już na pewno jej kierownik z rozczochranymi
                        > > kudłami. Nigdy w życiu nie powierzyłabym swojej pociechy takiemu guru.
                        >
                        > kurcze, masz swietny dar,
                        > widzisz kolesia i od razu wiesz, co z niego za gosc,
                        > tez bym tak chcial...

Jak bym Cię Bromdenie nie znała, przyjęłabym to za dobrą monetę ;)
                        Kiedyś czytałam wywiad z owym jegomościem. Boję się tzw. "nawróconych".
                        • Gość: LITZA Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.01, 10:59
                          Gość portalu: MKK napisał(a):

. Boję się tzw. "nawróconych".
                          strasznie bojaźliwa jesteś.a dla jasności sytuacji napisznam kogo sie nie boisz ?
                          • Gość: MKK Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 13:50
                            Gość portalu: LITZA napisał(a):

> Gość portalu: MKK napisał(a):
                            >
                            > . Boję się tzw. "nawróconych".
                            > strasznie bojaźliwa jesteś.a dla jasności sytuacji napisznam kogo sie nie boisz
                            > ?
                            Nie boję się wrogów, bo z definicji wiem kim są. Ale od fałszywych przyjaciół
                            chroń nas Panie :(
                            Bojażń bierze się ze słabości, ale i z wyobraźni ...
                    • Gość: LITZA Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 23:08
                      Gość portalu: MKK napisał(a):

> Arka mnie nie przekonuje, a już na pewno jej kierownik z rozczochranymi
                      > kudłami. Nigdy w życiu nie powierzyłabym swojej pociechy takiemu guru.
                      > Jeśli miałabym zasilić czyjąś kieszeń, wolałabym tak bezinteresownie: dam ci
                      > parę złotych i cieszę się z tego, że będzie ci lepiej. Bardzo źle się czuję,
                      > gdy ktoś próbuje mnie namówić do kupna breloczka, bo właśnie zbiera na
                      > bogobojne sieroty.
                      > Ostatnio (przed Wigilią) pewien żebrak sprzed Delikatesów na Grunwaldzie został
                      >
                      > obrabowany z ok. 60 złotych, które "wyklęczał" przez cały mroźny dzień.

JA WIDZĄC TAKI NIK TEZ BYM CI NIE UFAŁ
                      • Gość: MKK Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 00:39
                        Gość portalu: LITZA napisał(a):

> JA WIDZĄC TAKI NIK TEZ BYM CI NIE UFAŁ
                        (tzn. mój, ma się rozumieć?)
                        i słusznie: babom się nie ufa!!!
                    • Gość: MARIO Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 23:10
                      MKK ty wiesz co to sa " dredy" ?
                      • Gość: MKK Re: Tym bardziej, że .... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 00:36
                        Gość portalu: MARIO napisał(a):

> MKK ty wiesz co to sa " dredy" ?

CHYBA wiem: włosy przerobione niczym baranie runo. Czy ktoś nosił na gołe ciałko
                        sweterek made in Zakopane? Myślę, że odrobina higieny nikomu nie zaszkodziła :)
    • Gość: Toto Arke do smieci? IP: *.proxy.aol.com 27.12.01, 00:13
      A Owsiaka na oltarz?
    • Gość: kacha Re: IP: 195.117.149.* 27.12.01, 16:25
      Jestem gazetowym molem czytam wszystko co wpadnie mi w ręce,inne gazety często dodają płyty i
      inne gadgety do swoich numerów ale tylko koszerna każe za to płacić. a mnie te ich badziewne płytki
      nie interesuja i nie podoba mi sie ze musze płacic za cos co zaraz wrzuce do kubła choćby to było
      tylko 2 zł i nie wiem na jak szczytny cel.GRANDA
      • Gość: Sceptyk Re: Ludzie w głowach wam się przewraca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.01, 18:26
        O co cała ta "awantura". Do gazety dołączono przyjemna plyte z kolendami - za 1
        zl. Jezeli ktos nie chciał nie kupil "Wyborczej", tylko przeczytał ja np. w
        internecie. Nie bardzo wiadomo o co w tym wszystkim chodzi - absurdem jest
        twierdzic, ze o prawo wolnego "wyboru".
        • Gość: MKK Re: Ludzie w głowach wam się przewraca IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:05
          Gość portalu: Sceptyk napisał(a):

> O co cała ta "awantura". Do gazety dołączono przyjemna plyte z kolendami - za 1
          >
          > zl. Jezeli ktos nie chciał nie kupil "Wyborczej", tylko przeczytał ja np. w
          > internecie. Nie bardzo wiadomo o co w tym wszystkim chodzi - absurdem jest
          > twierdzic, ze o prawo wolnego "wyboru".

...
          hej kolęda, kolęda ... ♫♫♫♫
          • Gość: piegdoń A skąd wziąć takie nutki? IP: *.wroc.gazeta.pl 27.12.01, 20:02
            ... ♫♫♫♫
            ... ♫♫♫♫
            ... ♫♫♫♫

... ♫♫♫♫

... ♫♫♫♫

... ♫♫♫♫

... ♫♫♫♫

• Gość: MKK Re: A skąd wziąć takie nutki? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 21:49
              możemy zaśpiewać po arabsku:
              ﺱ ﺷ ﻚ ﻈ ﺃ ﺊ
              ﻲ ﻨ ﺴ

lub zagrać w karty- właśnie rozdaję :)))
              ♠ ♣ ♥ ♦
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka