kajaaa9 18.01.08, 15:21 Mam pytanie gdzie we wrocławiu są dobre sklepy z zegarkami??? z góry dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.media4.pl 18.01.08, 15:28 ja zegarki kupuję na e-bayu w USA, o 60% taniej niż w polsce są tak tanie, że zamiast jednego na dłużej kupuję sobie więcej i częściej, najczęściej Diesel, Armani i Fossil, ale ten sprzedawca ma też Casio, co najmniej o połowę taniej niż w sklepach. na przesyłkę bez cła czekasz około 3 tyg., bo jest to wysyłane jako podarunek jak chcesz to zapodam linka, ale nie wiem czy tego postu świętoebliwi nie skasują za reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
kajaaa9 Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) 18.01.08, 15:54 Nie ja wole normalne sklepy :) niechce przez neta kupować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.media4.pl 18.01.08, 16:26 to kup ode mnie, ja sprowadzę, wszyscy zarobią i będą zadowoleni, tylko wybierz model i poczekaj 3 tygodnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil511@op.pl Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: 213.25.136.* 29.01.08, 12:26 Witam Być może ja byłbym zainteresowany kupnem takiego sprowadzanego zegarka.Musielibyśmy sie jakos dogadac. chodzi mi o modele: -CASIO G-SHOCK G-100-1BV lub CASIO G-SHOCK G-1710D-1AV.Za ile ewentualnie mógłbyś je dla mnie załatwić (cena dla mnie po uwzględnieniu twojego zarobku). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.media4.pl 29.01.08, 19:25 nie mam zamiaru zarabiać, sprawdź na ebayu sprzedawcę: savers-deal czasami u niego kupuję, ceny ma naprawdę niskie [bo z usa] płacisz pay palem, on wysyła zegarek jako podarunek więc nie płacisz cła, czekasz tylko na listonosza albo awizo, od zapłaty trwa to ok 3 tygodni zegarki nie giną, są nowe, w tych wypasionych skórzanych pudełkach :-), gość na wszystkie pytania mailowe odpowiada następnego dnia jedyny minus, że nie zawsze ma model jaki ciebie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 08:02 Ja kilka dni temu kupiłem na ebay-u w USA aparat Casio i teraz czekam ...... Oby tylko dotarł :) Cena łącznie z wysyłką (koszt wysyłki ponad 100zł) niższa o ponad 50% niż w sklepach które u nas się reklamują jako super tanie i nie dla idiotów :) Dodam jeszcze że kupując na ebay dostaję 4 gratisy, wcale nie takie drobiazgi :) Jeżeli chodzi o zegarki, to do dzisiaj mam mojego pierwszego Casio, a kupiłem go w roku 1991 więc już trochę latek ma. Niedługo będzie pełnoletni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cockero Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.05.08, 10:54 Kupiłem zegarek casio g-shock gw-002 i wszystko jest super extra tylko nie mogę znaleść jednej bardzo ważnej dla mnie rzeczy timer z auto powtarzaniem!! czy ten zegarek wogóle to posiada?? Czy jednak muszę go wymienić na inny model>>> Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Casio? 18.01.08, 15:59 Casio nosiłem w podstawówce i LO. Teraz mi z tego powodu wstyd. Jak można mieć na ręku coś innego niż szwajcarski czasomierz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacheron Constanti Re: Casio? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.08, 16:14 wielki_czarownik napisał: Jak można mieć > na ręku coś innego niż szwajcarski czasomierz? Można, jak już kupować szwajcarski zegarek to tylko z wyższej półki a nie masówkę za 500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Srebrna Doxa może być? 18.01.08, 20:14 Mam srebrną Doxę z lat 30. Może być? Co prawda tak zazwyczaj noszę inny - tańszy zegarek, ale też szwajcarski i mający ogromną wartość sentymentalną (kupiłem go kiedyś za pierwsze prawdziwe, zarobione przez siebie pieniądze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacheron Constanti Re: Srebrna Doxa może być? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.08, 23:55 Doxa jeszcze ujdzie, ale myślałem, że masz coś konkretniejszego teraz Doxa jest sprzedawana z takimi markami jak Timex, Roamer czy tak wyszydzone przez ciebie Casio. Ja posiadam pewnego rodzynka, jest to zegarek kieszonkowy firmy Vacheron Constantin, który od momentu zakupu pozostaje w mojej rodzinie na codzień mam szwajcarską masówkę Swatcha, który ma już co najmniej 8 lat jak nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Srebrna Doxa może być? 19.01.08, 14:12 No VC to pierwsza liga jest! Gratuluję czasomierza. Mi się teraz Omega widzi, ale chwilowo brakuje mi tych "paru" tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
texas331 Re: Srebrna Doxa może być? 19.01.08, 21:36 wielki_czarownik napisał: > No VC to pierwsza liga jest! Gratuluję czasomierza. Mi się teraz Omega widzi, a > le chwilowo brakuje mi tych "paru" tysięcy. A kogo obchodzi co ty nosisz za markę zegarka ? Wątek zaczynał się konkretnym pytaniem a ty właśnie zaprezentowałeś swój "markowy" poziom. Ja noszę "Lorena" za 130zł , co na to powiesz? Wiochą od ciebie powiało ,nie zapomnij o racie za zegarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajarek Delbana 1949 (?) może być? IP: *.wro.vectranet.pl 20.01.08, 00:21 30 jawels, gold plated Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Casio? IP: *.media4.pl 18.01.08, 16:24 tak czytam te twoje wpisy na forum i już wiem na pewno, że twój sposób myślenia Cię ogranicza... przyznaj się, że raczej w życiu nie wymyśliłeś nic nowatorskiego? jesteś raczej odtwórcą? uprzedzam pytanie, ja jestem otwarty na wszystko i np. wymyśliłem w telekomunikacji coś, z czego korzysta kilka milionów polaków poza tym szwajcarskie zegarki nie pasują do dresu przy bieganiu ani wysoko w górach do kombinezonu; konkluzja jest taka, że zegarków trzeba mieć kilka, bo drogi Armani albo D&G [made in USA by Fossil] prezentuje się lepiej do garnituru niż jakikolwiek tani Tissot czy Atlantic, a Casio z kolei lepiej pasuje dżinsów no chyba że się nosi wąsy, a to przepraszam... wielki_czarownik napisał: > Casio nosiłem w podstawówce i LO. Teraz mi z tego powodu wstyd. Jak można mieć > na ręku coś innego niż szwajcarski czasomierz? Odpowiedz Link Zgłoś
umarl_w_butach Re: Casio? 18.01.08, 17:12 A ja noszę Casio Forestera bodajże szósty rok. Pływam z nim, nurkuję i ani myślę zmieniać. Solidny mechanizm, żywotna bateria, dobre materiały... Na cholerę mi "szwajcar" którego będę bał się założyć na rękę w obawie przed uszkodzeniem lub kradzieżą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajaaa9 Re: Casio? 18.01.08, 18:13 Ale czy powie mi ktoś wkońcu gdzie we wrocławiu znajde dobry sklep z zegarkami do około 350 zł ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fszystkojetno Re: Casio? IP: *.as.kn.pl 18.01.08, 18:36 W Magnolia Park i Pasażu Grunwaldzkim, są tam zegarki od kilkudziesięciu złotych do kilkunastu tysięcy, Casio też tam widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Casio? IP: *.media4.pl 18.01.08, 19:57 w Koronie znajdziesz obok siebie Zibi i taki mały wąski sklep z fajnymi zegarkami, ale jak już mówiłem [bo sprawdziłem], ceny są tam trzy(!) razy wyższe niż w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Casio? IP: *.e-wro.net.pl 18.01.08, 20:25 wu wu wu i-zegarki peel , ceny o jakieś 40% tańsze niż w normalnym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Casio? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.08, 00:13 Jak już wcześniej mówiono, musisz poszukać sklepów w centrach handlowych, tutaj mogę polecić C.H Bielany (Casio), C.H.Auchan(Swatch) i Pasaż Grunwaldzki (różne marki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Casio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:08 Przejdź się do sklepów ZIBI. W prawie każdej galerii handlowej są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacheron Constanti Re: Casio? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.08, 00:10 Szczerze mówiąc szwajcarski zegarek możesz kupić za ok 400 zł (choćby Delbana z serii Florence), tylko panuje pogląd, że szwajcar musi być wart co najmniej tyle ile nowy samochód, no może przesadziłem powiedzmy, że ponad 10 000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobak Re: Casio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:06 Znowu inteligentna wypowiedź tego osobnika. Ty to takie miałeś CASIO jak byłeś mały jak kiedyś były dolary do PEWEXU z logo PKO. Kupiłem 7 lat temu G-SHOCKA i do tej pory chodzi jak złoto pomimo wielu upadków i tego typu przygód. Chyba trzeba mieć coś z głową albo być prezesem co musi się prezentować aby kupować zegarek za grube tysiące i się bać że się reką nim o coś trzepnie i się rozpadnie. Że nie wspomnę o tym że jak jakiś dres wieczorem jak będziesz szedł przyuważy że masz taki zegarek to się go z ręką pozbędziesz. Ale jak już pisałem jeszcze mądrej twojej wypowiedzi to na tym forum nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lonka Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.e-wro.net.pl 18.01.08, 22:14 Sklep ZIBI na Bielanach Wrocławskich (przy Tesco) - tam jest sporo zegarków Casio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.as.kn.pl 19.01.08, 23:24 Wielki czarowniku a dres jakiej marki nosisz ? W końcu to takie ważne "marka" ,prestiż . Wiesz ,żałosny jesteś ty i ten twój zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: 83.2.160.* 21.01.08, 19:58 casiomarket.pl/index.php?a=zamowienie&kraj=PL&x=46&y=21 Odpowiedz Link Zgłoś