cruciatus 26.01.08, 20:53 kurcze ale wieje, u mnie na krzykach nieźle dmie mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak w zeszłym roku. w każdym razie ja balkon juz oporządziłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff Re: idzie wichura... 26.01.08, 20:57 A ja po cichu licze ze bedzie tak jak rok temu - niezla zadyma wtedy byla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cruciatus Re: idzie wichura... 26.01.08, 21:05 Ale prądu nie było! ja taki tchórz zresztą troche jestem- jedno okno mam nie wymienione, i zawsze mam stracha, ze nie wytrzyma i wiatr je ... eeee wywieje?:) bosz... to by było dopiero coś... Odpowiedz Link Zgłoś
jeff Re: idzie wichura... 26.01.08, 21:43 Heh, tez kiedys mialem stracha jak jeszcze nie bylo wymienionych okien, choc z tymi wymienionymi, a wiedzac jakie teraz jest partactwo wsrod robotnikow, to nigdy nie wiadomo. Bateria w mp3 playerze zaladowana, wiec jak pradu nie bedzie, to da rade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cmok Re: idzie wichura... IP: 213.158.194.* 26.01.08, 23:29 No i jak zawsze powialo i wypierdukalo prad w czesci Psiego Pola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: idzie wichura... IP: *.chello.pl 26.01.08, 23:46 powialo i > wypierdukalo prad w czesci > Psiego Pola. ...i chyba dlatego Psie Pole ma największy przyrost naturalny we Wrocławiu.hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 03:55 Na Sępolnie też nie było prądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: bez prądu IP: *.chello.pl 27.01.08, 08:27 A jak z przyrostem naturalnym? Odpowiedz Link Zgłoś