Gość: Ciekawy IP: 141.30.108.* 29.06.01, 09:55 Czy zna ktos jakies plaze dla naturystow w okolicach Wroclawia albo moze na calym Dolnym Slasku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: naturyzm IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 21:44 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Czy zna ktos jakies plaze dla naturystow w okolicach > Wroclawia albo moze na calym Dolnym Slasku? Jestes naturystą czy tylko podglądaczem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: naturyzm IP: *.kask.net.pl 30.06.01, 01:01 zapraszam na osiedle Kosmonautów-gołe baby opalają się na dachach wieżowców... niestety owe dachy są naprzeciwko moich okien :( (ale mogę wprowadzić opłaty za 15 min podglądania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mabr Re: naturyzm IP: *.swipnet.se 30.06.01, 11:52 Gość portalu: marsha napisał(a): > zapraszam na osiedle Kosmonautów-gołe baby opalają się na dachach wieżowców... > niestety owe dachy są naprzeciwko moich okien :( A co, ksiedzem jestes? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: naturyzm IP: *.kask.net.pl 30.06.01, 13:20 Gość portalu: mabr napisał(a): > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > zapraszam na osiedle Kosmonautów-gołe baby opalają się na dachach wieżowcó > w... > > niestety owe dachy są naprzeciwko moich okien :( > > A co, ksiedzem jestes? ;-) to miało być zabawne?... jakoś nie podnieca mnie oglądanie roznegliżowanych panienek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: naturyzm IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 19:04 Gość portalu: marsha napisał(a): > Gość portalu: mabr napisał(a): > > > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > > > zapraszam na osiedle Kosmonautów-gołe baby opalają się na dachach wie > żowcó > > w... > > > niestety owe dachy są naprzeciwko moich okien :( > > > > A co, ksiedzem jestes? ;-) > > to miało być zabawne?... > jakoś nie podnieca mnie oglądanie roznegliżowanych panienek... > He, he , he ,mnie też to nie podnieca. Wolę swoją piękną żonkę. Pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tur Re: naturyzm IP: 156.24.231.* 03.07.01, 16:00 Gość portalu: marsha napisał(a): > Gość portalu: mabr napisał(a): > > > Gość portalu: marsha napisał(a): > > > > > zapraszam na osiedle Kosmonautów-gołe baby opalają się na dachach wie > żowcó > > w... > > > niestety owe dachy są naprzeciwko moich okien :( > > > > A co, ksiedzem jestes? ;-) > > to miało być zabawne?... > jakoś nie podnieca mnie oglądanie roznegliżowanych panienek... > jedna chwileczke, w koncu to baby czy panienki ? zawsze chcialem byc kosmonauta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: naturyzm IP: *.kask.net.pl 03.07.01, 21:14 > > > > > > > zapraszam na osiedle Kosmonautów-gołe baby opalają się na dachac > h wie > > żowcó > > > w... > > > > niestety owe dachy są naprzeciwko moich okien :( > > > > > > A co, ksiedzem jestes? ;-) > > > > to miało być zabawne?... > > jakoś nie podnieca mnie oglądanie roznegliżowanych panienek... > > > > jedna chwileczke, w koncu to baby czy panienki ? A czy to ważne...???!!! jestem kobietą ,więc czy to takie dziwne,że nie podniecam się widokiem nagich osobniczek... :)) Odpowiedz Link Zgłoś