Dodaj do ulubionych

Język polski zmasakrowany!

26.04.05, 23:21
Zajrzyjcie na tę strone i pośmiejcie się, tak chyba wygląda efekt pracy
transalotra komputerowego.
Obserwuj wątek
    • misscraft Sorry => link tutaj 26.04.05, 23:23
      UPS, zapomniałam wklejic strone;-)

mb-soft.com/believe/tpxt/predesti.htm
      • istna Re: Sorry => link tutaj 27.04.05, 14:27
        Ha, najlepsze jest "ten" zamiast the:)))
    • Gość: rs Re: Język polski zmasakrowany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 00:34
      brzmi jak biblia...
      • Gość: yoma Re: Język polski zmasakrowany! IP: *.crowley.pl 27.04.05, 14:23
        buhha

do zaprzyjaźnionej firmy przyszedł raz list motywacyjny w języku language na
        bite dwie strony maszynopisu. Że był to w rzeczywistości rozbudowany życiorys,
        o to mniejsza. Dla przykładu facet był majster of flat buildings, potem z
        qmpelą doszłyśmy, że pracował na budowie bloków mieszkalnych, a kończyło się
        toto "I very thanks for investigation my offer". Itd.(Że perfekt inglisz, to
        się samo przez się).

Byłyśmy pełne uznania dla pracowitości kandydata, że tak słowo po słowie ze
        słownikiem zasuwał, ale teraz mam wątpliwosci - chyba to przepuścił przez
        maszynę, jednak.
        • Gość: ineS Re: Język polski zmasakrowany! IP: *.lodz.mm.pl 28.04.05, 09:03
          Transalory zdecydowanie powinno się wykorzystać do tłumaczenia pojednyczych
          słów, a nie całych zdań. Rozumiem, że polski jest trudny, ale lepiej nie
          drażnić polaków niegramatycznym tłumaczenie i wogóle sie nie zabierać za to.
          Tekst byłby pożyteczny gdyby wiadomo było o co chodzi:) Ja być Ali i pochodzić
          z Afryka- tak to brzmi;-)
          • Gość: yoma Re: Język polski zmasakrowany! IP: *.crowley.pl 28.04.05, 11:33
            to był rdzenny Polak,tylko chciał się pochwalić perfektingliszem
    • sprite36 Re: Język polski zmasakrowany! 28.04.05, 09:55
      Niektórzy używają chyba tego programu do pisania postów na tym forum.....
      • Gość: yoma Re: Język polski zmasakrowany! IP: *.crowley.pl 28.04.05, 12:09
        a jest program do tłumaczenia z kretyńskiego na nasze?
    • Gość: adam nie czytaj gazet IP: 83.238.200.* 28.04.05, 14:56
      jak czytam czasmai wyborczą to aż mnie przekręca

oni starają się w każdym artykule używać takich pseudożydowskich naleciałości

"zglajszachtować" , "witz" , "cymes" , "szachrajstwo" itp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka