Gość: dasman IP: 169.254.100.* 09.07.01, 14:34 Ciekawy jestem jak sobie radzą Absolwenci IEP? Sam jestem absolwentem. Urwał mi się kontakt z ludzmi... Jeżeli ukończyłes IEP napisz o swoich doświadczeniach.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maro Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.pl 09.07.01, 14:48 .. a co to jest IEP? (od razu widać, że nie jestem absolwentem TEGO) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasman Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 169.254.100.* 09.07.01, 15:05 Gość portalu: maro napisał(a): > .. a co to jest IEP? > (od razu widać, że nie jestem absolwentem TEGO) ;-) Zainteresowani wiedzą co to jest IEP :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.pl 09.07.01, 15:09 Nie to nie. Myślałem że może znam takich ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.ciw.uni-karlsruhe.de 10.07.01, 12:48 Hej! Nie jestem absolwentka IEPu, ale studiowalam tam 2 lata. Teraz jestem w Niemczech w Karlsruhe i studiuje chemie.Tak naprawde, to nie wspominam tego czasu jako najlepszy w moim zyciu, ale napewno mial on dla mnie duze znaczenie. Niektorych wykladowcow wspominam bardzo dobrze (Hanna Ciurla, Teresa Znamierowska), ktorzy pomogli mi pozniej w moim wyjezdzie tutaj. Ogolnie rzecz biorac polecam ludziom iep, ale warto tez pomyslec o studiach za granica. Przeraza mnie czasem , ze w Polsce mlodzi ludzie sa tak zamknieci i ograniczeni przed swiatem. A to przeciez jest przyszlosc. No dobra z madrosciami. A tak w ogole, to chetnie nawiaze z kims kontakt, bo lubie miec kontakt z rodakami.moj e-mail : ewa.kaleta@web.de Pozdrawiam JEPowiczow i nie tylko Ewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.amrest.com.pl 09.07.01, 15:13 Istnieje strona (www.iep-strasbourg.fr/desspo/), na której można znaleźć trochę informacji na ten temat. Zdaje się, że w przygotowaniu jest także katalog absolwentów z ich adresami i aktualnym statusem zawodowym. Jeśli oczywiście chodzi o Instytut Nauk Politycznych ze Strasburga we Wrocławiu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 216.94.44.* 09.07.01, 15:46 Gość portalu: Boczek napisał(a): > Istnieje strona (www.iep-strasbourg.fr/desspo/), na której można znaleźć trochę > > informacji na ten temat. Zdaje się, że w przygotowaniu jest także katalog > absolwentów z ich adresami i aktualnym statusem zawodowym. Jeśli oczywiście > chodzi o Instytut Nauk Politycznych ze Strasburga we Wrocławiu. > pzdr Obawiam sie ze nie masz racji z Instytutem nauk Politycznych. IEP w/g mojej pamieci to Wydzial Inzynieryjno-Ekonomiczny Przemyslu Akademii Ekonomicznej. Chybe ze sie myle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.amrest.com.pl 09.07.01, 16:04 Gość portalu: Tomek napisał(a): > > Obawiam sie ze nie masz racji z Instytutem nauk Politycznych. IEP w/g mojej > pamieci to Wydzial Inzynieryjno-Ekonomiczny Przemyslu Akademii Ekonomicznej. > Chybe ze sie myle. Tu mnie masz. A główny nadawca posta nie chce sprezyzować o jaki iep chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasman Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 169.254.100.* 10.07.01, 11:59 Przepraszam niedopatrzenie z mojej strony chodzi mi o absolwentów AE wydział IEP. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasman Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 169.254.100.* 08.08.01, 16:44 Jesteście tam absolwenci IEP z AE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:56 absolwent 1997 siedzę w leasingach i jest zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roy Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:59 Jeszcze raz ja te V lat na IEP-ie to najwspanialsze chwile w moim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romka Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:01 Informacja dla dasmama. Jezeli tak bardzo intersujesz sie losami absolwentów IEP, to nalblizsza okazja - w ostatnia sobote wrzesnia jest na uczelni zjazd. I wszystko jasne. Pozdrowiam - absolwentka z 1978 roku. Radze sobie chyba niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 217.67.196.* 05.09.01, 09:25 A na ten zjazd to kto jest zapraszany, wszystkie wydziały, czy tylko IEP, które roczniki? Chętnie bym wzięła udział w takiej imprezie. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś