Dodaj do ulubionych

Jak sobie radzą absolwecni IEP

IP: 169.254.100.* 09.07.01, 14:34
Ciekawy jestem jak sobie radzą Absolwenci IEP?
Sam jestem absolwentem. Urwał mi się kontakt z ludzmi...
Jeżeli ukończyłes IEP napisz o swoich doświadczeniach....
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: maro Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.pl 09.07.01, 14:48
      .. a co to jest IEP?
      (od razu widać, że nie jestem absolwentem TEGO) ;-)
      • Gość: dasman Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 169.254.100.* 09.07.01, 15:05
        Gość portalu: maro napisał(a):

> .. a co to jest IEP?
        > (od razu widać, że nie jestem absolwentem TEGO) ;-)

Zainteresowani wiedzą co to jest IEP :-)))
        • Gość: maro Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.pl 09.07.01, 15:09
          Nie to nie. Myślałem że może znam takich .....
          • Gość: Ewa Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.ciw.uni-karlsruhe.de 10.07.01, 12:48
            Hej!
            Nie jestem absolwentka IEPu, ale studiowalam tam 2 lata. Teraz jestem w
            Niemczech w Karlsruhe i studiuje chemie.Tak naprawde, to nie wspominam tego
            czasu jako najlepszy w moim zyciu, ale napewno mial on dla mnie duze znaczenie.
            Niektorych wykladowcow wspominam bardzo dobrze (Hanna Ciurla, Teresa
            Znamierowska), ktorzy pomogli mi pozniej w moim wyjezdzie tutaj. Ogolnie rzecz
            biorac polecam ludziom iep, ale warto tez pomyslec o studiach za granica.
            Przeraza mnie czasem , ze w Polsce mlodzi ludzie sa tak zamknieci i ograniczeni
            przed swiatem. A to przeciez jest przyszlosc.
            No dobra z madrosciami. A tak w ogole, to chetnie nawiaze z kims kontakt, bo
            lubie miec kontakt z rodakami.moj e-mail : ewa.kaleta@web.de
            Pozdrawiam JEPowiczow i nie tylko
            Ewka
    • Gość: Boczek Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.amrest.com.pl 09.07.01, 15:13
      Istnieje strona (www.iep-strasbourg.fr/desspo/), na której można znaleźć trochę
      informacji na ten temat. Zdaje się, że w przygotowaniu jest także katalog
      absolwentów z ich adresami i aktualnym statusem zawodowym. Jeśli oczywiście
      chodzi o Instytut Nauk Politycznych ze Strasburga we Wrocławiu.
      pzdr
      • Gość: Tomek Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 216.94.44.* 09.07.01, 15:46
        Gość portalu: Boczek napisał(a):

> Istnieje strona (www.iep-strasbourg.fr/desspo/), na której można znaleźć trochę
        >
        > informacji na ten temat. Zdaje się, że w przygotowaniu jest także katalog
        > absolwentów z ich adresami i aktualnym statusem zawodowym. Jeśli oczywiście
        > chodzi o Instytut Nauk Politycznych ze Strasburga we Wrocławiu.
        > pzdr

Obawiam sie ze nie masz racji z Instytutem nauk Politycznych. IEP w/g mojej
        pamieci to Wydzial Inzynieryjno-Ekonomiczny Przemyslu Akademii Ekonomicznej.
        Chybe ze sie myle.

Pozdrawiam
        • Gość: Boczek Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.amrest.com.pl 09.07.01, 16:04
          Gość portalu: Tomek napisał(a):
          >
          > Obawiam sie ze nie masz racji z Instytutem nauk Politycznych. IEP w/g mojej
          > pamieci to Wydzial Inzynieryjno-Ekonomiczny Przemyslu Akademii Ekonomicznej.
          > Chybe ze sie myle.

Tu mnie masz. A główny nadawca posta nie chce sprezyzować o jaki iep chodzi...

• Gość: dasman Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 169.254.100.* 10.07.01, 11:59
            Przepraszam niedopatrzenie z mojej strony chodzi mi o absolwentów AE wydział
            IEP.
            pozdrawiam
    • Gość: dasman Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 169.254.100.* 08.08.01, 16:44
      Jesteście tam absolwenci IEP z AE
    • Gość: roy Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:56
      absolwent 1997
      siedzę w leasingach i jest zajebiscie
      • Gość: roy Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 21:59
        Jeszcze raz ja te V lat na IEP-ie to najwspanialsze chwile w moim zyciu
    • Gość: romka Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:01
      Informacja dla dasmama. Jezeli tak bardzo intersujesz sie losami absolwentów
      IEP, to nalblizsza okazja - w ostatnia sobote wrzesnia jest na uczelni zjazd.
      I wszystko jasne. Pozdrowiam - absolwentka z 1978 roku. Radze sobie chyba
      niezle.
      • Gość: Ewa Re: Jak sobie radzą absolwecni IEP IP: 217.67.196.* 05.09.01, 09:25
        A na ten zjazd to kto jest zapraszany, wszystkie wydziały, czy tylko IEP, które
        roczniki? Chętnie bym wzięła udział w takiej imprezie.
        pozdrawiam
        Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka