Gość: pocztuska Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 00:01 dziewczyny a czy w Magnolii w denique tez robią permanentny? Jeśli tak to na jakim poziomie i do kogo najlepiej sie zapisac? bo u mnie juz by chyba było trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:05 Hej POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makijaż Re: przede wszystkim w Denique! IP: 217.96.80.* 02.02.12, 21:26 Makijaż permanentny Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
malina760 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 03.02.12, 16:08 Witam, ja serdecznie polecam panią Kasię Korczyk. Super specjalistka, wszystko czytelnie objaśnia, doradza i naprawdę ma wprawę. Osobiście widziałam jak ze źle wykonanych brwi, które stały się czerwone u koleżanki zrobiła dzieło sztuki w kolorze jej brązowych włosów i metodą tzw. włosową. Ja robiłam kreski na powiece. Są piękne i delikatne.Z tego co mi wiadomo pracuje w Warszawie i w Minsku Mazowieckim. Jak będziecie chciały adresy salonów w których ją można spotkać to chętnie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
malina760 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 20.02.12, 11:07 Witam Was wszystkie. Przejrzałam możliwe fora i opinie. Polecam Bellderme w Warszawie. Makijaż wykonuje tam Pani Kasia Korczyk- swietna specjalistka. Trafiłam poprzez moją znajomą, której wykonywała kreseczki na powiekach. Efekt WOW! Co jeszcze wazne- powiedziała,że całkowicie bezboleśnie, ma jakis rewelacyjny środek do znieczulania. Dla zainteresowanych ul. Trakt Lubelski 275 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
paulam77 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 23.02.12, 15:45 Witajcie! W internecie jest tyle opinii że ciężko się na kogokolwiek zdecydować, dlatego ja wybrałam gabinet z polecenia. Widziałam jak kilka koleżanek nagle zaczęło mieć jakieś pełniejsze usta czy ładnie narysowane kreski. Wcześniej nie interesowałam się makijażem permanentnym i w ogóle mało o nim słyszałam i tak myślałam, że nie potrzebny mi on jest do szczęścia. Ale jak zobaczyłam efekt to zaczęłam się zastanawiać nad ustami. Bardzo czesto miewam opryszczkę i mam dosyć blade usta więc wyglądały one nie za specjalnie. Były takie powygryzane a kontur zlewał się z resztą twarzy. Bardzo bałam się zabiegu bo podobno usta trochę bolą mimo znieczulenia, ale efekt (po zejściu opuchlizny) wart był tego cierpienia. Kolor jest sliczny, nie jakiś krzykliwy, rzucający się w oczy, ale naturalny. Opryszczki po zabiegu nie miałam, ale brałam 3 dni przed zabiegiem heviran 800. Potem smarowałam usta Cicaplastem aby szybciej sie goiły. Najlepiej jest zobaczyć prace osoby u ktorej sie wykonuje makijaż. porozmawiać z Klientkami itd, bo z tego co przeglądam internet można się strasznie naciąć a ten makijaż jest przeciez na lata. Robiłam usta u Agaty Świeckiej w Extravaganza Studio SPA i polecam z czystym sumieniem. Myślę teraz nad kreskami na oczach i pewnie też się zdecyduje bo to wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamag1234 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 02.04.12, 12:32 Ja polecę Anetę Polewiak, jestem naprawdę zadowolona, zrobiła mi usta w pięknym różu, eszystko równiutko, kolor nie wyblakł, żałuję, że wcześniej się nie zdecydowałam. Przyjmuje w różnych salonach, trzeba się z nią indywidualnie umawiać. Teraz planuję zrobić u niej kreski i brwi. Choć oczu się trochę boję. Napiszcie czy to bardzo boli? Odpowiedz Link Zgłoś
kokodrina Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 03.04.12, 14:17 A możesz podać jakiś kontakt do niej? Już o niej czytałam dobre opinie, ale nigdzie nie mogę znaleźć telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
kokodrina Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 17.04.12, 00:35 Byłam u pani Anety na Grunwaldzkiej na brwiach w zeszłym tygodniu. Strupek się złuszczył, są delikatne takie jak chciałam. Idę w tym tygodniu jeszcze na kreski, opiszę wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.12, 20:44 studio urody neomi wrocław bierutowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.finemedia.pl 12.06.12, 18:40 Witajcie dziewczyny. Ja robię makijaże permanentne. Nie piszę tu by się reklamować więc nie powiem jak się nazywam i gdzie przyjmuję. Przeraża mnie to co piszecie. Większość z was ma źle wykonany makijaż. To straszne, bo przecież to jest na parę lat. Już wam tłumaczę dlaczego tak jest. Gdy parę lat temu robiłam kurs makijażu permanentnego kosztował on 12000. Teraz czasami można znaleźć coś taniej ale ceny nadal są wysokie. W mojej grupie było jeszcze kilka dziewczyn. Na kursie, który trwa bardzo krótko około 75% z nich robiło brzydki, niekształtny makijaż. I co? Oczywiście dostały dyplom, bo przecież skoro tyle zapłaciły to nie mogłyby wyjść ze szkolenia bez papierka. I teraz gdzieś w Polsce one mają swoje gabinety. Dziwię się tylko czy one nie mają oczu i nie widzą że krzywdzą innych. Uważam, że jeżeli nie ma się do czegoś talentu, to się tego nie robi. Ja prowadzę swój gabinet kosmetyczny i oprócz makijaży wykonuję też inne zabiegi. Ale np. nigdy nie robię tipsów, tylko zatrudniam do tego pracownicę. Dlaczego? Dlatego że po prostu nie wychodzi mi to ładnie, tipsy to nie moje powołanie i nie chcę kogoś szpecić zamiast upiększać. A makijaz permanentny to przecież ogromna odpowiedzialność tego się nie usunie jak tipsa. Uważam, że osoby wykonujące go, powinny zdawać jakieś poważne egzaminy. Osobiście nigdy bym nie została linergistką, gdybym nie była pewna swoich umiejętności i talentu w tym kierunku. ludzie trzeba mieć sumienie, a nie tylko pociąg do pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik portalu Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.aster.pl 22.07.12, 23:06 Witam Przeczytałam Pani wpis. Chciałabym zrobić sobie makijaż permanentny ust. Czy mogę wiedzieć pani adres i ile u Pani kosztuje taki zabieg ( jestem z Warszawy). Pozdrawiam D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lin Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.finemedia.pl 24.07.12, 12:17 Tak jak powiedziałam nie piszę tu w celach reklamowych bo nie lubię robić sobie pseudoreklam na forum, uważam że najwięcej rozgłosu uzyskam dzięki zadowolonym klientkom... Dlatego podam prywatnego maila i tak ewentualnie mogę udzielić informacji: aneta_polewiak@wp.pl. Aha i niestety nie jestem z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
bea12346 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 25.09.12, 18:55 90% osób które robią makijaż permanentny nie ma do tego przygotowania co za tym idzie nie mogą zrobić tego dobrze Jak zwykle w Polsce, wszystko jest odwrotnie, niż na całym Świecie. Kurs makijażystki w Polsce, można nazwać kursem operatora maszynki do makijażu permanentnego + budowa skóry+ warunki sanitarne, bezpieczeństwo i higiena pracy. W dzisiejszych czasach, gdzie profesjonalną maszynką rysuje się jak długopisem po skórze, technicznego wykonania makijażu można nauczyć nawet małpę. Istotą makijażu permanentnego (MP), jest upiększenie twarzy a nie jej oszpecenie. W USA i Anglii, czy Hiszpanii kurs makijażu zaczyna się od wizażu, czyli od doboru kształtu brwi, konturu oczu i ust do twarzy , oraz nauką rysowania poszczególnych konturów. Np. jest 10 podstawowych kształtów brwi , i trzeba umieć je dobrać i narysować na konkretnej twarzy tak ,żeby były jednakowej długości ,na jednym poziomie, identycznego kształtu i krzywizny łuków były takie same. Tego uczy się w I etapie. Nie nauczycie się tego w jeden czy dwa dni. Na to potrzeba wiele godzin ćwiczeń z profesjonalnymi materiałami. Dopiero po zaliczeniu tego etapu, zostajesz dopuszczona do drugiego etapu - Technicznego wykonania MP I ten kurs trwa dwa dni jeden dzień teorii(obsługa maszynki..)drugi praktyczne wykonanie MP brwi oczu i ust. Większość organizatorów tak zwanych "kursów MP" nie ma zielonego pojęcia, o I etapie szkolenia . Dla zainteresowanych mogę przesłać jedną z lekcji z I etapu: BRWI . E mail u góry. Wszystkie kursy to wyłudzanie pieniędzy . Potwierdzą to osoby które pracują rok albo dłużej jako makijażystki perm. Jeżeli umiesz narysować kredką do oczu dwie takie same brwi sobie i koleżance to kup sobie kurs dvd na allegro. Jeżeli nie umiesz tego narysować daj sobie spokój z MP do tego trzeba być troszkę artysta. Nie dajcie się naciągać. Nie wierzcie w świadectwa po którym bedziecie mogły pracować w UE. W każdym państwie starej UE , a niekiedy w każdym landzie rejonie (województwie) sa inne przepisy . Żeby pracować w państwach starej UE (Niemcy, Francja, UK, Hiszpania) jako makijażystka permanentna musicie mieć "kurs sanitarny" zdany w danym państwie i odpowiednie szczepienia. Określają to przepisy danego kraju- rejonu Robiłam dwa w Anglii i Hiszpanii,są podobne: wiedza sanitarna + praktyczne wykonywanie makijażu permanentnego. Mam koleżanki które pracują w Niemczech i we Francji postępowanie kwalifikacyjne jest bardzo podobne. Wszystkie polskie świadectwa czy inne zaświadczenia możecie Masz więcej pytań pisz bea12346@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Gnat Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.wroclaw.mm.pl 02.10.12, 19:46 www.marcelinagnat.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.internetunion.pl 01.08.12, 09:36 Polecam Panią Anię z gabinetu kosmetycznego Kamea przy ul. Nowowiejskiej we Wrocławiu. Osobiście robiłam u niej kreski i usta, jest perfekcyjna czasami chyba aż do przesady. Gabinet od podwórka niepozorny ale w środku odpowiednia osoba i sprzęt wysokiej klasy. POLECAM!!! Podaję telefon do p. Ani bo tylko tak mogę się odwdzięczyć za jej pracę 691983118 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina Gnat Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.12, 19:20 www.marcelinagnat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.12, 13:01 Polecam salon liera ze Świebodzina , long time liner elite makijaż permanentny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budżi Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 19:12 Poszperaj co nie co o Denique w magnolii i pasażu. Może ci sie przyda do czegos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.11.12, 20:41 Polecam !! Pania Marceline Gnat z Poświęckiej 8 szpital www.marcelinagnat.pl Robiłam u niej Brwi i usta z tego co wiem teraz ma jakąś promocję na brwi cieniowane i zniżke dla nowych klientów - 10% No i robi na profi sprzęcie i barwnikach z atestami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Per Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 22:34 A poczytaj troche o permanentnym w Denique w Arkadii. Może to ci jakos pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: 156.17.207.* 04.02.13, 22:39 Denique - to sieciówki beznadzieja bo ciagle nowy personel nie polecam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.class99.petrotel.pl 15.02.13, 01:46 Pani Anna Burżacka z Płocka wizażystka i stylistka (www.beautytherapy.pl). Mogę polecić z pełnym przekonaniem. Sama jestem jej klientką od kilku lat i połowa moich koleżanek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.31.60.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 16:02 Omijajcie z bardzo daleka WERSAL we Wrocławiu przy ulicy Oławskiej 9. Dotyczy to salonu kosmetycznego. Pracująca tam kosmetyczka dużo mówi i używa wyuczonych na pamięć zdań, aby przekonać o swojej fachowości. Twierdzi że używa lasera, chociaż jest to tylko stara maszyna do nagrzewania skóry. Jej nibylaser nie ma promienia świetlnego, a ona sama nie używa okularów ochronnych. Również po zabiegu tym nibylaserem nie ma objawów typowych dla lasera. Miałam taki zabieg z laserem i wiem jak powinien wyglądać. Za to pobrane pieniądze są odpowiednio duże. Należy zwrócić uwagę na to, że nie ma tam lekarza dermatologa, który powinien dokonać diagnozy, nie prowadzą żadnej kartoteki pacjenta i nie wydają rachunków za wykonany zabieg. A więc w razie jakichś komplikacji pacjent zostaje sam na sam ze swoim problemem. Nigdy więcej tam nie wejdę. Uważajcie drogie panie i podejmijcie właściwe decyzje zanim tam wkroczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lana Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.31.60.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 16:03 nie polecam nikomu gabinetu kosmetycznego WERSAL na ul. oławskiej 9 we wrocławiu . oszukują na zabiegach, w zawiły sposób tłumaczą wykonywane przez siebie zabiegi laserowe. chociaż nie mają lasera tylko jakąś przestarzałą maszynę bez światła laserowego, jednak kasują wysokie opłaty, brak efektów wykonanego zabiegu tłumaczą porą roku, fazą księżyca, pogodą, nic tylko pogratulować umiejętności oszukiwania klientów . uciekajcie jek najdalej od tych oszustek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.31.60.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 16:04 Ostrzegam przed salonem WERSAL we Wrocławiu ul. Oławska 9. Zarozumiałe panie umiejętnie skubią klientki z gotówki. Oferują usługi, które nie są wiarygodne. Mój permanentny makijaż zaczął rozpływać się już po tygodniu. Otrzymałam odpowiedź, że każdy inaczej reaguje a wpływ na to ma też pora roku i faza księżyca. Obecnie salon ten świeci już pustkami, widać poparzonych pacjentów było tam już wielu. Nie dajcie się oszukiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam DR Wójcicka Bella Estetica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 09:46 polecam ten salon - malutki ale profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofffia Perfect Glamour - Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.13, 11:02 Zarówno jeśli chodzi o wykonanie makijażu permanentnego, jak i kurs, to godnym uwagi miejscem jest Perfect Glamour (Wrocław) z panią Marzeną Kotowską na czele. Ja robiłam tam kurs makijażu permanentnego I i II stopnia i jestem mega zadowolona. Nie dość, że uczyłam się od najlepszych, to jeszcze nauczyłam się naprawdę wiele i mam prawie równie dużo chętnych na makijaż, co Perfect Glamour (a u nich, z tego co zauważyłam, drzwi się nie zamykają…) Dodatkowym plusem tych kursów jest to, że potem ma się zniżki na sprzęt i materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
melancholia88 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? 08.07.13, 09:53 To cieszę się, że tam nie trafiłam... O fak, makijaż permanentny, który schodzi po tygodniu! Nie do wiary. Ja temu zabiegowi poddałam się w Perfect Glamour. Wielkich obaw nie miałam, bo wiele koleżanek korzystało z usług tego salonu przed mną i każda była baaardzo zadowolona. Ja też! Kosmetyczka wykonująca zabieg przemiła i profesjonalistka w każdym calu. Wytłumaczyła wszystko dokładnie, a potem wykonała to, co ustaliłyśmy z największą starannością i dokładnością. Super salonik, a zabiegi pielęgnacyjne poprawią samopoczucie każdej kobiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevvla Re: przede wszystkim w Denique! IP: 81.219.241.* 25.06.13, 16:19 Hej, dzięki wielkie, spisałam sobie umówiłam już się dość dawno temu już i teraz czekam na wizytę w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonka [...] IP: 81.219.241.* 26.06.13, 10:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevvla Re: przede wszystkim w Denique! IP: 81.219.241.* 03.07.13, 11:12 hej podeśle znajomą, już jej dałam namiary bo wczoraj się dopytałam w salonie do kogo warto się zapisać, a ja też byłam i jestem zadowolona, także dziękuję za polecenie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: </body> </body> IP: *.120.126.202.telemedia.pl 20.07.13, 22:15 <head> <meta name="Description" content="makijaż permanentny"> </head> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.120.126.202.telemedia.pl 20.07.13, 22:22 </body> <head> <title>makijaż permanentny</title> <meta name="Description" content="makijaż permanentny"> </head> </body> </body> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.120.126.202.telemedia.pl 29.07.13, 06:31 [url=http://www.katalog-moto.pl www.seonet24.pl katalog.albercik.pl polskadirect.pl redslim.pl www.longshot.com.pl katalog.vivimo.pl www.pray.pl www.dkfirm.pl www.katalog.cewice.eu www.indexfirm.pl www.xvz.pl www.emotoinfo.pl www.wypasiony-katalog.pl linkseo.com.pl seospis.com.pl listaseo.pl katalogi-stron.eu polseo.net katalog-mainseo.pl dedykowany.com.pl www.z69.pl kaktusix.org.pl www.katalog-estrony.pl katalog.seo-ninja.pl seolucja.pl moderowanyspis.pl www.bluemagic.net.pl katalog.best-net.pl moderowanykatalog.pl katalog.ogloszenia-podlaskie.pl yurt.pl www.gigacat.pl www.vqw.pl marywilska.sklep.pl alessio.com.pl impi.pl cej.pl zorb.pl chun.pl cej.pl probi.pl e-info24.pl dron.pl irka.pl budownictwo.dyf.pl www.katalog.koderuj.pl www.solution-solar.eu www.nksws.com 1katalogstron.pl www.dmy.pl www.budownictwokatalog.pl linkowacz.eu blyskawiczny.com.pl www.8ig.pl bkatalog.com.pl seomanga.pl www.tren.waw.pl www.sbi.org.pl katalogmoto.pl www.sholva.pl miejskieinfo.pl dks.mediadev.pl www.netlinker.pl www.ifpk.pl cichociemny.com.pl www.darmowykatalog.com www.ikatalogstron.pl www.kolekcjastron.pl www.zakatalogujemy.pl www.imgroup.pl www.orgg.pl www.4find.eu www.prion.pl countdown.pl www.zapleczebudowlane.pl thedomainfo.com www.kilkennynews.pl meghair.pl www.katalogbiznesu.pl dogis.pl www.tanieremontowanie.pl www.arita.pl www.bai.com.pl www.budownictwokatalog.pl katalog.qa.pl katalogfirm-poket.pl backstage.lapy.pl www.katalogowo.com]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atollaka Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 11:00 hej ja chodze do magnolii moim zdaniem bardzo dobre manicurzystki maja polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keviya Re: przede wszystkim w Denique! IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 09:42 hej a do której manicurzystki w magnolii? możesz podesłać info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila1980 Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 20:30 SPA KAMLIA - zdecydowanie polecam tam, jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona po wizycie tam. Polecam bo robią to najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSZUKUJĘ DOBREGO poszukuję dobrego specjalisty od makijażu permanen IP: *.120.126.202.telemedia.pl 02.08.13, 08:07 POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? POSZUKUJĘ DOBREGO SPECJALISTY OD MAKIJAŻU PERMANENTNEGO. MOŻE KTÓRAŚ Z pAŃ PODZIELI SIĘ NAMIARAMI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SandraK Re: poszukuję dobrego specjalisty od makijażu per IP: *.prudnik.net.pl 03.02.14, 22:42 To zalezy jak daleko chcesz jechać ,aby wykonać sobie permanentny. Ja uważam ,że w przypadku tego zabiegu , którego efekty utrzymują się kilka lat, warto znaleźć osobę, której mozna zaufać. Tak też było w moim przypadku. To była dobra decyzja. Pojechałam za permanentnym aż do woj. opolskiego ( ja mieszkam w Krakowie). Brwi wykonała mi dziewczyna, która ma doświadczenie i wie co robi. Dodatkowo jest bardzo uprzejma i świetnie wytłumaczyła na czym polega zabieg i jak mam te brwi pielęgnować. Po pół roku podesłałam na kreski moją siostrę , która też jest do dnia dzisiejszego zadowolona. Podaję linka do strony na facebooku, znajdziesz tam Jej numer kontaktowy : www.facebook.com/MakijazPermanentnyADobrzanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.13, 16:26 Polecam Laxandre w Krakowie, rok temu bardzo ładnie zrobiono mi tam makijaż permanentny, z pewnościa warto było, bo rano wstaję i wreszcie nie muszę się malować. A co najważniejsze wyglądam naturalnie. Solidna robota :) więc polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.13, 10:50 We Wrocku permanentny najlepiej robić w Perfect Galmour. Efekt, który chcemy osiągnąć, drobiazgowo jest ustalany z kosmetyczką. Ja zrobiłam sobie tylko delikatną kreską, ładnie podkreślającą moją urodę, pasująca osobom o jasnej karnacji. Zabieg wykonywany był metodą piórkowo-kreskową – ręcznie, co wymagało nie lada precyzji od kosmetyczki. Ale panie tam pracujące doskonale znają się na swoim fachu, na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsskaa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.13, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w szoku <a href="http://perfect-permanet.pl/" target="_blank" rel="nofollo IP: *.riz.pl 18.10.13, 09:58 Kupiłam grupon na kreski powieki górnej i dolnej do wykorzystania w tym zakładzie: perfect-permanet.pl/ Po czuję się jakby mnie ktoś pobił, Pani Agnieszka jest niemiła, nie udzieliła mi kompletnie żadnych informacji co mi robi i jak to pielęgnować. Przyjmuje w gabinecie dentystycznym, podczas gdy na szybko obrabia jedną klientkę, druga leży i czeka aż znieczulenie zacznie działać. Nie rozmawia, nie odpowiada na pytania, nie dba o konwenanse: położyła mi watki na oczach i wydała komendę żeby sobie masować. Kreski zrobiła mi w 2 minuty i to tylko między rzęsami, mówi że jak chcę więcej żebym dopłaciła. W sumie sama się o to prosiłam, kto przy zdrowych zmysłach kupuje na gruponie takie zabiegi. Nie polecam, a wręcz ostrzegam. Chyba że komuś zależy tylko żeby przyoszczędzić a reszte ma w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajger Re: gdzie dobry makijaż permanentny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 19:02 nie wiem czy dobry, ale jak dla mnie doskonale się sprawdził. robilam we wrocku w welldermie :) no i u mnie to wygladało naprawde dobrze, takze rekomenduję :))) Odpowiedz Link Zgłoś