Gość: Pontus IP: *.swipnet.se 13.07.01, 12:46 Bardzo lubie Wroclaw bo przypomina mi moje rodzinne miasto. Duzo wody, miasto zwrocone do rzeki, chociaz przez to troche malaryczny klimat. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziki Re: BYDGOSZCZ POZDRAWIA WROCLAW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25 Gość portalu: Pontus napisał(a): > Bardzo lubie Wroclaw bo przypomina mi moje rodzinne miasto. Duzo wody, miasto > zwrocone do rzeki, chociaz przez to troche malaryczny klimat. > Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: BYDGOSZCZ POZDRAWIA WROCLAW IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 22:29 Drodzy Bydgoszczanie trzymamy z Wami.Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: WROCLAW KOCHA BYDGOSZCZ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 22:47 Gość portalu: Pontus napisał(a): > Bardzo lubie Wroclaw bo przypomina mi moje rodzinne miasto. Duzo wody, miasto > zwrocone do rzeki, chociaz przez to troche malaryczny klimat. > Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BYDGOSZCZ POZDRAWIA WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 23:15 Bydgoszcz lubię ale mam problem bo rodzina jest w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: BYDGOSZCZ POZDRAWIA WROCLAW IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 25.01.02, 23:18 To nie masz za dobrze.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BYDGOSZCZ POZDRAWIA WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:31 Ale mam znajomości. Ojca Dyrektora i Matkę Senatu. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sens? Re: BYDGOSZCZ POZDRAWIA WROCLAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 01:23 bydgoszcz kocha wrocław, wrocław kocha bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Może to przez ten żużel... 26.01.02, 14:11 ... nigdy bym się nie spodziewał podobnych pozdrowień. Zatem pozdrowienia serdeczne od kibica Sparty! Odpowiedz Link Zgłoś