Dodaj do ulubionych

dobreprogramy, psia ich mać:(

16.07.13, 13:21

ściągałam od nich program a w pakiecie dostałam syf, wyszukiwarka robalowa delta searchsadsadsad
ktoś wie, jak się tego gówna pozbyć??? niby wywaliłam z programów a na liście wyszukiwarek ciągle jest i nie da się usunąć. jest jakiś sposób prosty, czy trzeba do informatyka uderzyć??? internet pełen rad, ale nie chcą działaćsad albo ja niekumata

-
"życie - ładna rzecz, a najbardziej w snach
więc grunt, to mieć gdzie spać"
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 13:42
      usunąć z listy wyszukiwarek smile
      • murwa.kac Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 13:48
        nie tylko, jeszcze trza w ustawieniach przegladarki pogrzebac.
        jaka przegladarka?
        o tez sie ty zalatwilam swego czasu i dlubalam chyba z pol godziny.

a przy instalowaniu z dobrychprogramow jest tam sprytnie ukryta opcja czy sie zgadzacz czy nie na instalowanie tego syfu. dopiero za trzecim razem znalazlam i odhaczam.
        • moonshana Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 13:53
          chrome. jak usuwam x to g...o to ładnie znika. a po kolejnym otwarciu znów jest. internet pouczył mnie, że to się może gdzieś schować i tak se siedzi, dziadostwo i życie zatruwasad
          jak pogrzebać w ustawieniach? tak dla blądynkismile
          • grave_digger Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 13:57
            a próbowałaś to?
            otwierasz zakładkę, najeżdżasz na miejsce gdzie się wpisuje adres, klikasz prawym przyciskiem, edytuj wyszukiwarki i wszystko wyczyść i zostaw domyślną google. usunęłaś też deltę z programów? zrestartowałaś komp?
          • murwa.kac Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 14:20
            w chrmie trzeba

wywalic z dodatkow
            nastepnie w ustawieniach: Otwórz konkretną stronę lub zestaw stron kliknac wybierz strony. tam jezeli jest - wywalic ta wyszukiwarke i ustawic strone, ktora dotychczas mialas
            nastepnie wyszukiwanie wybierz zarzadzaj wyszukiwarkami i znajdz ja na liscie. wywal, ustaw domyslna jaka chcesz.
            no i wywalic to szajstwo z systemu.

jak otworzy Ci sie wyszukiwarta, ta delta - na dole masz cos takiego jak about us czy cos w ten desen. jak tam wejdziesz masz opcje jak usunac ta wyszukiwarke. wybierasz przegladarkie i Ci sie wyswietla lista co po kolei musisz zrobic.

aha - jezeli masz jeszcze inne przegladarki na kompie z ktorych korzystasz - musisz niestety w kazdej zrobic to samo mniej wiecej. ten dziad instaluje sie wszedzie.
            • tetika Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 19:26
              tez mi sie to przyplatalo i sama nie dalam rady. znajomy mi usuwal niestety.
              natomiast zostalam pouczona ze przenigdy nie sciaga sie z dobrych programow z tego wielkiego zielonego napisu POBIERZ , tylko zaraz obok po prawej stronie jest cyferka 32 bit z napisem linki bezposrednie. i to sa miejsca do sciagania bez zbednego syfu.
              • syncmaster710v Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 20:36
                program adwcleaner - wywala wszelaki syf, tylko trzeba potem ponownie uruchomić. Żeby było zabawniej ściągnęłam go tez z dobreprogramy wink
    • moonshana Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 20:54
      udało się o tyle, że nic nie widzę. znaczy, nie widzę delty - wykasowałam, wyinstalowałam itd. natomiast po lekturze netu sądzę, że delta pozostawiła mi mnóstwo syfu w kompie którego nie widzę. i nie zobaczę, bo nie wiem gdzie i czego szukaćsad
      z dobrychprogramów to ja już nic nie ściągnę bo psiaichjucha się zraziłam.czyli jednak poszukam informatyka. ( jednego mam, sprawdzony i niezawodny - ale se pojechał gdzieśtam i jest niedostępny. zły człowiek)
      • murwa.kac Re: dobreprogramy, psia ich mać:( 16.07.13, 21:00
        gazetowa sciagaczka trzyma jeszcze fason, choc skromniejsza oferta niz dobrychprogramow. ale jakies podstawy sa.

www.sciagnij.pl/programy/0,0.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka