Dodaj do ulubionych

Miejsca magiczne

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.01, 01:01
Kiedyś Gazeta zbierała od czytelników opinie na temat miejsc magicznych.
Szkoda, że już tego nie robi. Ja dodałabym Park Wschodni. Jest tam pięknie,
spokojnie, daleko od zgiełku... Można zapomnieć, że żyjemy w zatłoczonym i
zakorkowanym mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: wroclawi C.H. KORONA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.01, 10:43
      zdecydowanie magiczne miejsce ;-)
      zawsze jak tam jestem to nie wiem co sie dzieje
      • Gość: stary Re: C.H. KORONA i inne super... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.01, 23:19
        Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> zdecydowanie magiczne miejsce ;-)
        > zawsze jak tam jestem to nie wiem co sie dzieje

Czy mowa o magii czarnej? Pewnie tak. Ja mam to samo w każdym większym sklepie, ale prócz ogólnej
        dezorientacji dopada mnie jeszcze poważna depresja. I zabiłbym kogos... Brrrrrr....
        Pozdr. ;))))))))
        • Gość: FraMauro Re: C.H. KORONA i inne super... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.01, 23:51
          Stary, to nie o taką "magie" chodzilo !!! Korony i Geanty to
          miejsca "psychiczne" , nie magiczne. Te drugie maja wzbudzac cala game uczuc
          wyzszych z metafizycznymi wlacznie. Dla mnie takimi miejscami sa:
          ul. Kopernika, odcinek przed domem Maxa Berga, Hala Ludowa i jej otoczenie
          oraz dawny cmentarz na Oporowie (obecnie park za wzgorzem-cmentarzem zolnierzy
          polskich).
          • Gość: Zmiasta Re: C.H. KORONA i inne super... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 00:28
            Mnie się podoba Kiełbaśnicza, zwłaszcza te stare wyremontowane kamieniczki. Ale
            swoisty klimat ma też Ostrów. Bardzo lubię chodzić tam podczas upałów
    • Gość: cdx Moje miejsca magiczne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 12:59
      Wymieniane w kolejności od najbardziej do najmniej magicznego: 1. Staw w parku
      przy Nowowiejskiej zimą. 2. Ulica A. Hercena - cały rok (o ile odejmie się w
      myśli budynki wzniesione po wojnie). 3. Obwieszone praniem podwórka na osiedlu
      przy Katowickiej/Chorzowskiej. 4. Taras widokowy na wieży kościoła Św.
      Elżbiety. 5. Kaplica na Osobowicach.
      Pozdrawiam.
      • Gość: magician Re: Moje miejsca magiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 15:11
        ulica Więzienna
        Plac Solny
        wszystkie Teatry we Wrocławiu
        • Gość: Jarosz Re: Moje miejsca magiczne IP: 195.116.104.* 30.07.01, 15:17
          Ja dodam Ogród Japoński, kino Polonia, Teatr Współczesny, III LO i lodziarnię
          przy ul. Cybulskiego.
        • Gość: magician Re: Moje miejsca magiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 15:24
          Gość portalu: magician napisał(a):

> ulica Więzienna
          > Plac Solny
          > wszystkie Teatry we Wrocławiu
          (najbardziej Teatr Współczesny)
          • Gość: Jarosz Re: Moje miejsca magiczne IP: 195.116.104.* 30.07.01, 15:27
            No, no, Magician - Twoje akcje u mnie rosną :-))))))))))))
            • Gość: magician Re: Moje miejsca magiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 15:31
              Gość portalu: Jarosz napisał(a):

> No, no, Magician - Twoje akcje u mnie rosną :-))))))))))))

dopiero teraz??????? :)))))))))))) oj nie topsze...

• Gość: Jarosz Re: Moje miejsca magiczne IP: 195.116.104.* 30.07.01, 15:41

> dopiero teraz??????? :)))))))))))) oj nie topsze...

Nie, no już od dawna. Zwłaszcza po wątku fanclubowym ;-))))) Chyba że pewna moja
                teoria jest chybiona...
                • Gość: magician Re: Moje miejsca magiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 19:35

> Gość portalu: magician napisał(a):
                  >
                  > > dopiero teraz??????? :)))))))))))) oj nie topsze...
                  >
                  > Nie, no już od dawna. Zwłaszcza po wątku fanclubowym ;-))))) Chyba że pewna moj
                  > a
                  > teoria jest chybiona...

DŻIZYS KRAJST!!!!! JAKIEŚ CZARY............ :)
                  Jarosz: moje gratulacje
                  :))))))
                  • Gość: Jarosz Re: Moje miejsca magiczne IP: 195.116.104.* 30.07.01, 19:49

> DŻIZYS KRAJST!!!!! JAKIEŚ CZARY............ :)
                    > Jarosz: moje gratulacje
                    > :))))))

Hmmmmm - dziękuję bardzo. To by potwierdzało tę moją skromną tezę ;-)))))))))
                    • Gość: magician Re: Moje miejsca magiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.01, 20:04

> Gość portalu: magician napisał(a):
                      >
                      > > DŻIZYS KRAJST!!!!! JAKIEŚ CZARY............ :)
                      > > Jarosz: moje gratulacje
                      > > :))))))
                      >
                      > Hmmmmm - dziękuję bardzo. To by potwierdzało tę moją skromną tezę ;-)))))))))
                      moge ja poznać? Prosze!!! :)))) Zdradź mi swe czary
                      • Gość: Jarosz Re: Moje miejsca magiczne IP: 195.116.104.* 30.07.01, 20:19
                        W tym akurat nie ma nic magicznego - wystarczy uważna lektura i kojarzenie
                        faktów ;-))))))
    • walpurga.jarzabek Re: Miejsca magiczne 20.06.02, 15:22
      Gość portalu: Dorota napisał(a):

> Kiedyś Gazeta zbierała od czytelników opinie na temat miejsc magicznych.
      > Szkoda, że już tego nie robi. Ja dodałabym Park Wschodni. Jest tam pięknie,
      > spokojnie, daleko od zgiełku... Można zapomnieć, że żyjemy w zatłoczonym i
      > zakorkowanym mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka