Gość: meg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.01, 21:36 Poleccie alergologa prywatnego we Wrocku...pilnie potrzebuje, a nie mam czasu na nacinanie sie...! Please... Dzieki, pozdrowienia! Meg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moderka Re: alergolog IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 22:53 Wiem czym to pachnie ... przeżyłam swoje. Polecam babkę(naprawdę bardzo mi pomogła). Pani Bogacka przyjmuje w gabinecie prywatnym w przychodni na Legnickiej ... niestety gdzieś wcięło mi jej wizytówkę i nie mogę teraz podać konkretnych namiarów. Jeśli jesteś zainteresowana to zdobędę:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: alergolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.01, 10:13 Dzieki za odzew...slyszalam z innych zrodel o tej Pani, ponoc jest super rzeczywiscie... Bardzo prosze zdobadz adres, jesli mozesz... Ile kosztuje wizyta? A rejestracja jest potrzebna?? Jestes teraz calkowicie zdrowa? Pozdrawiam...pogadalm jak stara babcia o chorobach;-)))) meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderka Re: alergolog IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 04:12 Witaj Meg:) Zdrowa to ja nigdy nie byłam ... hi,hi Od trzech lat mam alergię na te wszystkie maleństwa fruwające w powietrzu. Zaczęło się całkiem niewinnie... katarek i takie tam. Lekarstwa nie pomagały, czas wiosny i lata stawał się koszmarem. Mój stan się pogarszał aż do owej pamiętnej nocy kiedy obudziłam sie przerażona ze świadomościa tego,że się duszę... na samo wspomnienie cierpnie mi skóra na karku, brr Poźniej trafiłam do tej babki:) Przepisała mi taki zestaw leków, że poczyłam że żyję. Fakt trochę to kosztowało, bo lekarstwa były najnowszej generacji, ale było warto:)Mam początki astmy, ale jest szansa ,że dzięki odczulaniu które własnie przechodzę minie ... i będzie OK Za pierwszą wizytę zapłaciłam 60 zł, te cud lekarsrwa coś koło 200 zł, szczepionka na rok 300 z groszami. Trzeba sie rejestrować telefonicznie w środy i w soboty ( w tych dniach babeczka przyjmuje). Przed gabinetem zawsze dzikie tłumy ... Będę u niej w sobotę to wezmę numer telefonu :)Ja idę na szczepienie więc nie muszę sie rejestrować Jakoś strasznie się rozgadałam ... sorki:) Pozdrawiam ciepło, acha no i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Meg co by żadne choróbska się nas nie imały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: alergolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 11:13 Hej Moderka...nie rozgadalas sie skadze...milo mi bardzo...Mam podobne objawy...A numer juz zdobylam...Zaraz bede dzwonic, bedziemy w kontakcie.... Buziaki, pa, pa.... Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: alergolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 11:25 Juz sie zarejestrowalam...nie mam tylko badan aktualnych. W zeszlym roku robilam te specjalistyczne alergologiczne....ale wyniki posialam.... Goraczkuje sie troszke, bo wiem, ze pora jest w sam raz na szczepienia i nie chce przegapic niczego... Pozdrawiam, Meg Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Tel. Dr Bogackiej do pracy 01.01.02, 02:14 370 01 05 Moze byc tez Dr Marszalska, ten sam numer, lub dr Wytrychowski, 370 01 28. Pozdrowienia, i wyleczenia w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś