Gość: josk IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 28.02.08, 11:43 Witam czy ktoś miał robiony tez zabieg ? i gdzie najlepiej we Wroc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dori Re: elektrokoagulacja, elektroliza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 14:13 Tak, ja właśnie wczoraj byłam na zabiebu elektrokoagulacji. We Wrocławiu na ul. Piłsudskiego jest PRO-VITA, i tam przyjmuje w prywatnym gabinecie Pani dr Wilczek. Polecam - szybko, tanio i skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: elektrokoagulacja, elektroliza IP: *.brnt.cable.ntl.com 31.05.08, 17:30 Witaj, a mozesz napisac co robilas ta metoda. Ja wypalalma guczoł łojotokowy. Została bliza- wklesla i rozowa. Robilam to w derma-puls u dr. Wojciechowskiej. Bardzo załuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: elektrokoagulacja, elektroliza IP: *.brnt.cable.ntl.com 31.05.08, 17:36 Jesli moge Ci cos doradzic. Ten zabieg jest inwazyjny i przy wykonaniu przypala skore. Ja juz sie wiecej nie zdecyduje. Zostala mi bliza. Robilam to w derma- puls na Prusa u dr. Wojciechowskiej. Napisz jakie sa Twoje doswiadczenia valentine55@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś