norke_ona 29.03.08, 00:03 Witam. Mikrodermabrazja srednio kosztuje ok 70 zl... w Polsce We Wroclawiu od 135 w górę... Czy znacie jakies miejsce we Wrocławiu, gdzie ma ona "normalną" cene? Bede bardzo wdzięczna... Dziekuje, Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Najtańsza mikrodermabrazja we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.08, 11:47 hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda lekarka a strzyżenie męskie 5 zł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 14:11 a sympatycznej Reginki w mieszkaniu , a jak coś gotuje akurat to możesz powąchać zapaszki z kuchni i to gratis (kołdunki albo ziemniaczki w mundurkach),jest specjalistką takiej kuchni orientalnej ale nieco na zachód hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: a strzyżenie męskie 5 zł... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.08, 17:50 Co ma piernik do wiatraka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda lekarka Konsument, czyli idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 10:40 to ma piernik do wiatraka , dziecko jezeli rozpietość cen oferty jest wieksza niż 10:20 procent to znaczy że te oferty sa nieporównywalne....Jak sie dowiesz ile kosztuje aparat do profesjonalnej (!)nikrodermabrazji to zrozumiesz.I nie sugeruj że na wszach te aparaty można kupić taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Konsument, czyli idiota? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.08, 20:26 Dziecko? Mam 32 lata, dziwnie brzmi to "Twoje dziecko". Troche szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
tigra.14 Re: Najtańsza mikrodermabrazja we Wrocławiu? 30.03.08, 17:57 135 zł to i tak tanio!! Ja w jeleniej Górze płaciłam po 240zł :/ Ależ ja głupia byłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: Najtańsza mikrodermabrazja we Wrocławiu? IP: *.bajtnet.lca.pl 30.03.08, 18:39 Ceny są różne i to zależy czy mikrodermabrazję robisz w salonie kosmetycznym czy u dermatologa. Kosmetyczki nie mogą robić mikrodermabrazji sprzętem którym robi dermatolog. U kosmetyczki mikrodermabrazja jest dużo delikatniejsza i nie wiem czy warto wydać pieniądze,efekt jest po kilku zabiegach. Dermatolog może robić silniejszą mikrodermabrazję i uwierz mi efekt masz po pierwszej wizycie. Mam porównanie gdyż robiłam mikrodermabrazję i u kosmetyczki i u dermatologa. Wybór należy do Ciebie. Pewnie zaraz odezwą się przeciwnicy tego co napisałam więc najlepiej zapytaj u źródła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Najlepsza mkirodermabrazja to korundowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:00 bo daje najlepszą kontrolę scierania skóry.Zarówno u kosmetyczki jak i u dermatologa mamy do czynienia z identycznym aparatem.Najczęsciejwystarcza mikrodermabrazja przeprowadzona do I lub II stopnia.Trzeci (ten bardziej krwawy )prowadzi już jedynie dermatolog i to w przypadku wyrażnych wszkazań)Tak poważna ingerencja jest możliwa jedynie dzieki kontroli procesu przez komputer i oczywiście wiedzy i pewności ręki prowadzącego głowice.W m. diamentowej jest po prostu zwykła szlifierka z tarczką diamentową ;ścieranie zależy tylko od doświadczenia i pewności ręki wykonującego a wiadomo ze człowiek może być zawodny i "przytrzeć " miejscowo co prowadzi do trudno przemijających przebarwień.W korundowej jest głowica z pompą próżniową i korundem odsysanym do pojemnika.Ścieranie ma tu charakter losowy , jednakowy na całej powierzchni Jest też mikrodermabrazja na kremie ale ten rodzaj zostawmy do ściśle domowego użytku To trzeba wiedzieć żeby oceniać różne rodzaje mikrodermabrazji na rynku.Reszta to kwalifikacje osoby , wystrój gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala miałam mikrodermabrazje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 13:11 za całość zapłaciłam 200 zł.Było to delikatne scieranie takim aparatem z piaseczkiem.Skóra rewelacyna.Mozna polecac. Odpowiedz Link Zgłoś
diakini Re: Najlepsza mkirodermabrazja to korundowa 03.04.08, 13:41 Zgadzam się z tym, ze korundowa mikrodermabrazja jest najlepsza Z tego co wiem, a wiem to z firmy produkującej aparaty do mikrodermabrazji, to do gabinetów lekarskich sprzedawane są aparaty o większej mocy i możlwościach,ponieważ lekarze wykorzystują je nie tylko do odmładzania, ale równeż do leczenia - w tym leczeia blizn Gość portalu: kosmetyczka napisał(a): > bo daje najlepszą kontrolę scierania skóry.Zarówno u kosmetyczki > jak i u dermatologa mamy do czynienia z identycznym > aparatem.Najczęsciejwystarcza mikrodermabrazja przeprowadzona do I > lub II stopnia.Trzeci (ten bardziej krwawy )prowadzi już jedynie > dermatolog i to w przypadku wyrażnych wszkazań)Tak poważna > ingerencja jest możliwa jedynie dzieki kontroli procesu przez > komputer i oczywiście wiedzy i pewności ręki prowadzącego głowice.W > m. diamentowej jest po prostu zwykła szlifierka z tarczką > diamentową ;ścieranie zależy tylko od doświadczenia i pewności ręki > wykonującego a wiadomo ze człowiek może być zawodny i "przytrzeć " > miejscowo co prowadzi do trudno przemijających przebarwień.W > korundowej jest głowica z pompą próżniową i korundem odsysanym do > pojemnika.Ścieranie ma tu charakter losowy , jednakowy na całej > powierzchni Jest też mikrodermabrazja na kremie ale ten rodzaj > zostawmy do ściśle domowego użytku To trzeba wiedzieć żeby oceniać > różne rodzaje mikrodermabrazji na rynku.Reszta to kwalifikacje > osoby , wystrój gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romika Re: Najlepsza mkirodermabrazja to korundowa IP: *.magma-net.pl 04.04.08, 11:15 Ja robiłam tutaj i jestem zadowolona: cosmeticline.pl/medycyna/7_zabiegi.html Spotkać się z ceną poniżej 100 zł za mikrodermabrazję to we Wrocławiu pewna trudność. :( Odpowiedz Link Zgłoś