ewatabo 02.04.08, 21:28 Witam, mam pytanie. Czy ktos leczył zęby w DCI?Naciągaja czy są warci swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin 39 Re: Dolnośląskie Centrum Implantologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 12:05 Witam. Omijaj DCIS szerokim lukiem,musialbym tutaj napisac elaborat na 5 stron A4,w skrocie,sa bardzo drodzy,wcale dobrze nie robia zebow !!!plomby sie sypia po tygodniu-to skandal,klinika pracuje w systemie "tasmowym " zle dbaja o chigiene narzedzi....i WIELE INNYCH !!! szkoda slow,ale jak im klientow bedzie ubywac to sie wezma za porzadne prowadzenie firmy-moze byc za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
elixir74 Re: Dolnośląskie Centrum Implantologii 25.02.14, 14:14 Popieram zdanie marcina 39. Byłam klientką i bardzo tego żałuję. Mój implant został źle wstawiony, tzn. to co robił Pan Rektor jest ok, ale estetyka żadna. Jak zwróciłam uwagę, ze to nie tak miało być (potwierdził to inny implantolog), to Pani Bożena oraz cała ekipa przytakiwali, że jest super. Klient nie ma nic do powiedzenia, bo się nie zna ;-( Na początku wszyscy są bardzo mili, niestety sztucznie, potem płaci się duże pieniądze, a potem to już ciężko umówić się na kontrolę, bo wszyscy mają ważniejsze sprawy, tzn. klientów z zagranicy, z daleka itp. Długo wybierałam i decydowałam się na wykonawcę mojego implanta, ale niestety pomyliłam się ogromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dolnośląskie Centrum Implantologii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.14, 17:30 Witam, Jestem klientem DCI. Są bardzo drodzy, pomysły maja dobre ale szwankuje wykonanie. Nie słuchają pacjenta wychodząc z założenia że i tak sie nie zna więc nie ma sensu z nim rozmawiać. Nie potrafią przyznać się do błędów a zaczynają zabiegi od narzekania na wszystkich innych dentystów i jak to oni musza poprawiać po poprzednich stomatologach... Jeśli pacjent zwróci im uwage ze cos nie wygląda tak jak powinno - wówczas strasznie się denerwują. Odpowiedz Link Zgłoś