Gość: czas IP: *.coxfiber.net 03.09.03, 22:28 To bardzo dobrze, ze o tym piszecie w gazetach.?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqq Re: Pytanie o wyspę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 19:30 To "swietny" pomysl, szkoda tylko ze bramka nie jest zadna przeszkoda dla wandali i zlodzieji, dla spacerowiczow niestety jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieniążek Re: Pytanie o wyspę IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.09.03, 19:39 Od urodzenia mieszkam we Wrocławiu a nigdy tam nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] "Twierdza Tamka"? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 23:32 Gość portalu: czas napisał(a): > To bardzo dobrze, ze o tym piszecie w gazetach.?????? Dobrze, dobrze, czas porządek zrobić z ludźmi, którzy wyganiają stamtąd spacerowiczów. Gdy kilka miesięcy temu wjechałem z kolegą na tę wyspę na rowerach - z jednego budynku wyskoczyła kobieta i zaczęła krzyczeć, żeby stamtąd iść. Iść nie miałem najmniejszego zamiaru - w końcu jako mieszkaniec tego miasta miałem prawo poznać i ten zakątek Wrocławia - dodatkowo na złodzieja barierek czy czego tam raczej nie wyglądałem ;) Wędkarze siedzą sobie spokojnie i łowią ryby a gdy wejdzie na wyspę jakiś spacerowicz to od razu rozlega się krzyk... Troszkę to chore... Odpowiedz Link Zgłoś