mag_nolia 03.01.02, 09:37 zaświeciło dziś wreszcie nad...Wrocławiem... ...wypisuję sie zatem z gabinetu cieni...i otwieram klub ...niedogrzanych... ...będziemy wygrzewać się na słoneczku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 10:36 Niedogrzany nie jestem, ale też nie powiem o sobie bym był nagrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:00 Nieeee ... bardziej jak samochwalstwo chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:04 ...taak...? ...to miewasz trudności z osiągnięciem stanu nienagrzania...??? ...mój znajomy też często imprezuje...a w stanach nienagrzania...odchorowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:06 he he he tos mnie podsumowała ... teraz cokolwiek stukne zostanie źle zrozumiane ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:07 ...ale jeśli odzyskałeś samochód...zalecam...stały stan nienagrzania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:08 Odzyskałem :-)))))) I mogę Cię zapewnic, iż prędzej zmarznę niż nagrzany za kółkiem usiąde ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:11 ...a ja kiedyś po grzańcu prowadziłam... ...człowiek do wygód się przyzwyczaja...i trudno sie przesiąść na MPK nawet gdy się na winko udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:13 Wstydź się. Przyjemności trzeba dozować. Nie obie (jazda i winko) na raz. Chyba, że ma sie dobrego np. brata co przyjedzie po i odwiezie. Ale potem trzeba sie rewanżować :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:21 ...no to mam wrażenie..., że chyba zbyt mało interesowna jestem...bo wygląda na to..., że wyłącznie się rewanżuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:23 Ależ altruizm to bardzo szlachetna postawa. Jak tylko zechcesz to i mnie możesz powieźć. Lubię z kobietami jeździć autem (wbrew obiegowym poglądom). Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:25 ...musiał byś mieć duuuużą siłę perswazji...bo tak to nie zechcę...bratem nie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:27 Bratem nie jestem co ma też i dobre strony. :-))))))) Cierpliwości we mnie dużO więc i szansa duzA. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:28 ...ale magnolie są kapryśne...do szarmanckich ...facetów...przywykłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:30 Już chciałem napisać, że przedwojenne wychowanie odebrałem ale chyba zbyt sie tym bym postarzył. Więc napiszę, że przedstanowojenne wychowanie odebrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:31 ...sprzed stanu wojennego...to same spiski i bójki uliczne p[amiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:32 Myślisz, że to ja byłem ich autorem? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 11:34 ... czym zatem się wówczas zajmowałeś...??? ...wiem! gotowałeś obiadki...i porządkowałeś mieszkanie...zapracowanym rodzicom...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 11:35 Nieeeee, wtedy jeszcze nie miałem serca do garnków ... do sprzatania nadal nie mam ;-)))) Ale to nie powód by mnie za przyczyne tych ulicznych zadym uznać ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag_nolia Re: Słońce IP: 195.205.73.* 03.01.02, 11:41 ...wiem...przyczyną byli solidarni i walka o dzisiejszy kapitalizm... Duży lubię Cię...nawet...jeśli za młodu z chorągiewkami biegałeś...dzięki temu zamiłowaniu do chorągiewek...mam zapewnionego marynarza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Słońce IP: 195.205.73.* 03.01.02, 11:52 ...ładnie ...strony się GW zawieszają...i później okazuje się, że post kilkakrotnie wysłany...i tak dobrze,że tylko trzy razy się ukazał, a nie z siedem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 12:04 To wszystko było bardziej skomplikowane. Słowo sie rzekło i masz ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag_nolia Re: Słońce IP: 195.205.73.* 03.01.02, 11:44 ...wiem...przyczyną byli solidarni i walka o dzisiejszy kapitalizm... Duży lubię Cię...nawet...jeśli za młodu z chorągiewkami biegałeś...dzięki temu zamiłowaniu do chorągiewek...mam zapewnionego marynarza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag_nolia Re: Słońce IP: 195.205.73.* 03.01.02, 11:46 ...wiem...przyczyną byli solidarni i walka o dzisiejszy kapitalizm... Duży lubię Cię...nawet...jeśli za młodu z chorągiewkami biegałeś...dzięki temu zamiłowaniu do chorągiewek...mam zapewnionego marynarza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag_nolia Re: Słońce IP: 195.205.73.* 03.01.02, 11:53 ...wiem...przyczyną byli solidarni i walka o dzisiejszy kapitalizm... Duży lubię Cię...nawet...jeśli za młodu z chorągiewkami biegałeś...dzięki temu zamiłowaniu do chorągiewek...mam zapewnionego marynarza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 12:18 Właśnie. A czyżbym sprawiał wrażenie wycofującego się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 12:26 Nie zamierzałem. A po takim dictum to wogóle strach pomyslec o jakiejkolwiek próbie rezygnacji. :-) Wszystko przez serwer gazety ... spowalnia - myląc. Jak się nie poprawi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 12:28 Gość portalu: duzY napisał(a): > Nie zamierzałem. A po takim dictum to wogóle strach pomyslec o jakiejkolwiek > próbie rezygnacji. :-) > Wszystko przez serwer gazety ... spowalnia - myląc. Jak się nie poprawi ... ...przeniesiemy się...do ich konkurencji...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 12:32 A jest takie coś? Ze mną jak z dzieckiem - za rękę i do ... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 12:35 ...chyba na onecie, wp...też mają jakieś fora..., no pewno nie ,,Wrocław"... pozdr...! i...do usłyszenia...! PS. wyobraź sobie , że jestem w pracy...i żaden krasnoludek...nie przejrzał za mnie moich papierów...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 12:36 Tego sie obawiałem ... a tak chciałem w krasnale wierzyć ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 12:53 Krasnale...pewno gdzieś w korku...w zaspach stoją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 12:56 jak widzę i bez krasnoludków sobie poradziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 13:22 ...miły dużY...radzę sobie...ale jeszcze nie skończyłam... chyba popadłam w i-netowy nałog...jak się z tego wyleczyć...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 13:27 Mam byc przewodnikiem, zostane i terapeutą ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 13:37 ...to kiedy mogę skorzystać z terapii...??? ...ach...!i jakie metody terapeutyczne...stosujesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Słońce IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.01.02, 13:45 jak tylko zdecydujesz sie na wyjście z nałogu ... ale czy na pewno będe chciał? :-))) O terapie bądź spokojna ... po dobroci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Słońce 03.01.02, 13:48 ...jestem zdecydowana porzucić nałóg..., zważywszy na zniechęcające tempo przetwarzania danych przez portal... wychodzę na razie stąd...jeśli chcesz..., możemy pożartować mailowo...mój adres na gazecie się wyświetla... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: Słońce IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 16:52 Magnolia, czy ty pracujesz w gazecie jako zagajacz na forum? Gdzie sie tak pracuje, ze przez caly dzien mozna marzyc i cknic wirtualnie? Tez tak chce! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psikus Re: Słońce IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:18 nie nic ,chciałem zwrócić na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś