Gość: mustang IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 21:01 "najbardziej optymalny" buhahaha kolejny kaczan dziennikarzyny z gw, albo jest optymalny albo nie, nie ma czegos takiego jak najbardziej optymalny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Moc wariantów Atlasu IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.08, 23:22 "To efekt niezłej średniej (1,946), jaką Śledź "wykręcił" w swoim ostatnim klubie - TŻ-ecie Lublin.". Jak Śledź miał taką średnią w zeszłym roku to ja jestem Chińczyk. Ciekawe skąd pan pseudoredaktor ma takie informacje na temat tej średniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeedFan Re: Moc wariantów Atlasu IP: *.187.240.9.ip.airbites.pl 10.04.08, 23:46 Tu się akurat zgodzę z pseudoredaktorkiem. Średnia "Rybki" jest prawidłowa. Wynika z jego występów w 2007 r. w I-lidze. Odnośnie meczyku z Apatorem będzie ciekawie. Oby tylko zwycięsko dla Sparty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Moc wariantów Atlasu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.08, 00:19 A ja myślałem, że Rybka miał w ubiegłym sezonie średnią 2,141.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeeee Moc wariantów Atlasu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:54 ...jeszcze sie pierwszy mecz nie rozegrał a tu już kombinacje - Śledz?zastępstwo? - żygać się chce normalnie i w dupie mam taki sport i na mecz nie przyjde jak tak ma być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marze_na Re: Moc wariantów Atlasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 07:15 Wyluzuj chłopie. To tylko nędzne wypociny pana redaktorka. Odpowiedz Link Zgłoś