Gość: tojaryba IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.08, 14:48 Czy ktoś może wie gdzie przyjmuje dr R.Tuchendler (także prywatnie). Bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajakaga Re: dr Renata Tuchendler 20.04.08, 13:50 dr Tuhendler przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na weigla, jak sie nic nie zmieniło to w piątki i tylko dwie godziny, a prywatnie na przeciwko przychodni w instytucie, ale nie wiem czy mam jeszcze nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeba Re: dr Renata Tuchendler IP: *.gprs.plus.pl 11.08.08, 21:40 Jak można to poszukaj, proszę. W necie nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakmes Re: dr Renata Tuchendler IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.08, 09:04 Nr do rejestracji na Weigla: 071 766 03 57. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: dr Renata Tuchendler IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.08, 20:16 powiem ci tak dr.tuchendler to dobra specjalistka pracuje w swoim zawodzie juz sporo lat....ale uwaga nie daj sie pogonic nic niewiedzac o swojej chorobie bo wizyta trwa zaledwie 6 min max...a przy takim tepie wychodzisz ciemna ja dowiadywac sie musialam o wszystkim w necie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: dr Renata Tuchendler IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.08, 20:22 dr Renata Tuchendler przyjmuje prywatnie w instytucie imunologii na weigla w poniedzialki po godzinie 16 na parterze. a w czwartki od 8 rano przyjmuje w poliklinice. a to jest numer jej komorki pod ktory mozna do niej dzwonic i sie umawiac na wizyte 601780170. wizyta trwa maksymalnie 5 minut wchodzisz do gabinetu ona cos ci gada (trzeba jej dobrze sluchac bo na mojej pierwszej wizycie wyszlam z gabinetu i nie wiedzialam co ona do mnie powiedziala) no i zleca badania. powiem szczerze ze ja na poczatku bylam zalamana nie wiedzialam o co jej chodzi czasami jak jej cos nie podpasuje to tez potrafi opierniczyc czlowieka. bylam juz tak zalamana ze chcialam zmienic lekarza ale jakos powoli sie do niej przyzwyczailam i jezdze juz tam rok czasu i jestem zadowolona. najgorszy jest poczatek potem jest juz lepiej. pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota 24 24 Re: dr Renata Tuchendler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:37 taka nie mila baba i co pomogla wam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dr Renata Tuchendler IP: *.centertel.pl 13.01.10, 09:39 no sympatyczna może i nie jest ale jest swietnym lekarzem i pomogła mi bardzo lecze się u niej już 3 lata dzięki temu że wyrównała mi hormony zaszłam w ciążę i urodziłam szczęśliwie córkę Odpowiedz Link Zgłoś