nauta_ 21.04.08, 16:47 witam czy któraś z szanownych Forumowiczek może polecić mi dobrą i sprawdzoną (niekoniecznie drogą) kosmetyczkę we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dunia Re: kosmetyczka wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 18:26 Ale na co dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: kosmetyczka wrocław 21.04.08, 18:33 mam cerę mieszaną z problemami. Chciałabym ją oczyścić. Mam nadzieję, że dobra kosmetyczką doprowadzi ją do porządku i będę mieć gładką cerę. Myślę, że kosmetyczka sama będzie wiedziała jakie zabiegi są mi potrzebne. Może kawitacja? Może mikrodembrazja? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia Re: kosmetyczka wrocław 21.04.08, 18:57 ja polecam kobiete na drobnera 32. jako jedyna z wielu "kosmetyczek", ktore zaliczylam majac problemy z twarza ona jedna rozpoznala np. brodawki plaskie na twarzy i skierowala mnie najpierw do lekarza. Wrocilam po leczeniu do niej :-)) numer 071 322-55-03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksena To raczej niemożliwe u Ilu ?? byłaś dokładnie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 22:31 To schorzenie bardzo niebezpieczne dla samej kosmetyczki i kazda osoba z branży je rozpozna.Chyba że nie pracowała kilka lat albo nie chodziła do szkoły kosmetycznej czy na kurs.Po pierwszym peelingu i kosmetyczka i klientka doskonale zobaczą że zabieg był błędem.Myśle że cel tego postu jest raczej bardzo krypto reklamowy a nawet przesadnie krypto.Jeżeli naprawdę twoja polecana kosmetyczka jest Tak dobra to nie potrzebuje reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: To raczej niemożliwe u Ilu ?? byłaś dokładnie 21.04.08, 22:57 wlasnie jesli jest dobra potrzebuje reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksena Re: To raczej niemożliwe u Ilu ?? byłaś dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 08:22 Ale przykład z choroba naciagany...Moze jednak chodzić do dermatologa od razu bo skad niby wiadomo kosmetyczka drobnera zna sie na wszystkich chorobach?Kurzajki ok ale jest jeszcze trądzik różowaty i wiele innych pskudztw... Jezeli to towarzystwo kosmetyczne tak nie kumate to poco wogóle chodzić gdziekolwiek?I taniej i czasu wiecej można np obejrzeć telenowele. Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia Re: To raczej niemożliwe u Ilu ?? byłaś dokładnie 24.04.08, 23:19 kseniu, pozwolisz, ze nie bedziesz mi sugerowac ze kogos naciagam? Opowiadam jak bylo :-) moze Ci sie to podobac badz nie... ale nie mow, ze cos jest naciagane jak nie wiesz. No chyba, ze jestes z ukladu i wiesz wszystko! :D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaro2 Re: To raczej niemożliwe u Ilu ?? byłaś dokładnie 24.04.08, 14:34 ja rowniez korzystam z usług kosmetyczki na Drobnera (Pani Iga) i chwalę ją sobie baaardzo. Po oczyszczaniu twarzy u niej nie mam obaw, aby wyjść na ulice. Mam cerę z problemami i wizyty u niej bardzo mi dają. To ona wysłała mnie do dermatologa, nie naciąga, jest bardzo uprzejma,dokładnie tłumaczy co planuje robić i moge ją z czystym sumieniem polecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia Re: To raczej niemożliwe u Ilu ?? byłaś dokładnie 24.04.08, 23:17 bylam u 4 kosmetyczek i kazda byla "dobra" kosmetyczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kosmetyczka wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.08, 23:11 ja to polecam www.goldenlinespa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: kosmetyczka wrocław 22.04.08, 07:04 ale na goldenlinespa.pl nie ma cen, a wypadałoby podać. Odpowiedz Link Zgłoś
mzgosia Re: kosmetyczka wrocław 22.04.08, 18:37 Niewiem po co dziewczyny robią taki raban o to czy do kosmetyczki, czy do lekarza. Przecież skoro pytasz o kosmetyczkę to chyba wiesz co chcesz. Ja na oczyszczanie twarzy chodziłam do pani Agaty na osiedlu tym za Astrą na Legnickiej, na ul: Drzewieckiego, niestety posiałam dokładny adres, ale gabinet mieści się w lokalu u fryzjera w najwyższym budynku na tej ulicy, wejście jest od tyłu po schodkach do góry. Na wizytę umawiałam się telefonicznie pod numer 071/7845472, prosząc p.Agatę kosmetyczkę. Zabieg kosztował 100,- ale możliwe,że cena uległa zmianie, bo dawno niebyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: kosmetyczka wrocław 22.04.08, 21:36 dziękuję za namiar:) dzwoniłam dziś do kosmetyczki, którą poleciła mi dakusia. Cena za oczyszczanie klasyczne (Pani mówi, że nie boli, że są sposoby żeby nie bolało, że używa specjalnych środków) to 140 zł. Jeśli chciałabym do tego kawitację to łącznie 170. Jeśli chciałabym mikrodembrazję to 170 zł. Przyznam szczerze, że nieco mnie te ceny powaliły na kolana:( Dawno nie byłam u kosmetyczki, ale celowałam w cenę około 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah24 Re: kosmetyczka wrocław 22.04.08, 21:37 jelenia struga day spa, na swidnickiej, profesjonalnie, troche drogo ale warto, maja swietne kosmetyki, dobieraja zabiegi i kosmetyki indywidualnie do cery, polecam p.rafala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malazja nie ma jak kapiel w kwasie uhahahahahahahh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 22:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: nie ma jak kapiel w kwasie uhahahahahahahh IP: *.wroc.one.pl 23.04.08, 11:52 coż za inteligencja?!! Debil/ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: kosmetyczka wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:54 salon ada przy rejtana - polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaandraaa Re: kosmetyczka wrocław 23.04.08, 22:00 lila na kollataja. Jakis rok temu sie dowiadywalam - oczyszczanie ok. 50 zł. nr tel. 0713419740. Czynne maja chyba do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunia Re: kosmetyczka wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:58 A ja chodze wiele lat do Juwil-a na ul.Żeromskiego tel 325 19 17.Mają dobry sprzęt (i doświadczenie w jego uzyciu) a to trzeba brać pod uwagę.A co do popini poprzedniczki zabieg z mikrodermabrazją za 170 zł to tanio(też chodzę).Bo za 50 zł hm oczyszczanie jakimi preparatami? może to takie oczyszczanie z taką grzejąca sie maseczka na twarzy w oparach papki rumiankowej.(tak mogłobyć 10 lat temu a dzisiaj dobre kosmetyki są zwyczajnie drogie.Albo oczyszczanie oczyszczaniem a dopłaca sie za preparaty osobno? Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: kosmetyczka wrocław 24.04.08, 19:10 Jutro zadzwonie do Juwil:) Kosmetyczki na kołłątaja już nie ma, jest tylko fryzjer. Wstępnie się już umówiłam u kosmetyczki na Bacha 4, koło Jaracza. Na mikrodermabrazję jest już nieco za późno (w czerwcu jedziemy na wakacje) więc przełożylam jż na wrzesień/październik, a teraz zdecydowałam sie kawitację z maską za 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila_g Re: kosmetyczka wrocław IP: *.static.ip.netia.com.pl 05.04.15, 07:32 polecam panią Agnieszkę z www.beauty92.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrame Re: kosmetyczka wrocław 26.10.17, 17:04 Witam, polecam Panią Anię w gabinecie kosmetycznym w szpitalu na Brochowie. Profesjonalizm i konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
elizjum89 Re: kosmetyczka wrocław 19.02.18, 13:06 Zależy jakie zabiegi cię interesują bo ja na zabiegi odmładzające chodzę gdzie indziej, na paznokcie gdzie indziej, a na makijaż jeszcze gdzie indziej. Ciężko żeby w jednym salonie wszystko dobrze robili... Odpowiedz Link Zgłoś
magii89 Re: kosmetyczka wrocław 06.06.18, 13:06 Ja polecam Ci Gabinet Wyspa Piękna. Jest to mój ulubiony gabinet . Świetny i bardzo profesjonalny Gabinet Kosmetyczny ! Uwielbiam zabiegi u nich, są rewelacyjne wykonywane z najwyższą starannością i na świetnych kosmetykach. Tam zajmą się Toba jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś