Gość: MISIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 20:52 Gdzie szukać dobrej kwatery agro w okolicach Dusznik Zdroju? Podobno w Dańczowie jest gospodarstwo. misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duszek Re: Nocleg IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 22:02 Dańczów? To trochę daleko od Dusznik, ok. 20 km. Ale na pewno znajdziesz kilka/kilkanaście agro - propozycji noclegu, choćby w Zieleńcu, gdzie o tej porze roku jest przepięknie! A jakie grzyby! Moja znajoma też wynajmuje pokoje a nawet cały dom w tych okolicach, lecz z "agro" to tylko krowy u sąsiada, niestety. Kolejni znajomi są agro do szpiku kości - kur, kaczek, nalewek o nieznanym rodowodzie, własnego wyrobu u nich ci dostatek. Gdybyś sama miała problemy ze znalezieniem noclegu, daj znać - podam szczegóły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 17:53 Dzięki, już chyba się zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.m ZIELENIEC I OKOLICE 05.04.04, 23:54 Duszku , a może okolice Zieleńca, masz jakis sprawdzonych ludzi tu z agroturystyki? Najlepsza by była kwatera w Lasówce , troszeczkę dalej od drogi głównej, koniecznie tania i z wyżywieniem, przyjazna dla rowerzystów górskich. Daj znać na mojego emaila; misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lunis Re: ZIELENIEC I OKOLICE 25.05.04, 17:05 szczytna-hotel w parku www.relax.duszniki.pl/byłam,super Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Re: Noclegi w Kotlinie i nie tylko 07.06.04, 22:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=257&w=815522&a=959594 Odpowiedz Link Zgłoś