Gość: Kama Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 15.02.12, 20:21 Lubuska 82, profesjonalnie fryzjerki, zawsze wiedza co w "trawie piszczy" znają się na włosach i doradzą co i jak pasuje i będzie dobrze wyglądało, precyzyjnie i niedrogo, polecam Kama. Odpowiedz Link Zgłoś
dariawerna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 20.07.18, 11:57 Nareszcie udało mi się odnaleźć we Wrocławiu Salon Fryzjerski ze Stylistami którzy znają się na idealnie dobranej koloryzacji:)!!! Stylizację i koloryzację wykonała Pani Dominika ,która świetnie dobrała kolor, wszystko wyszło dokładnie tak jak sobie wymarzyłam:) dodam też,że Styliści pracują tam na najlepszych profesjonalnych produktach Loreal i Kerastase co ma bardzo duże znaczenie odnośnie jakości i trwałości koloru. W salonie Paszyński Studio panuje super atmosfera co pomaga w spędzeniu tam mile czasu:) Na pewno będę Was polecać:))) Dla zainteresowanych link do ich strony paszynskistudio.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.azart.pl 31.05.12, 19:07 Witam, polecam salon przy ul. Gagarina 5 Odpowiedz Link Zgłoś
kasilec1983 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 25.06.12, 12:43 witam mam do sprzedanai duzo prostownic bardzo dobrych firm vibe,babyliss,rusk i wiele innych po bardzo niskich cenach oraz posiadam tez lokowki i profesjonalne nozyczki fryzjerskie oraz wiele innych,moge wyslac na email zdjecia oraz ceny wszystko jest nowe i zapakowane.Wszystko kupione w Uk.prosze o kontakt na email kasilec21@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BALEYAGE Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 17.08.12, 11:31 Witam serdecznie Chciałabym wszystkich uprzedzić przed SŁONECZNYM STUDIEM NA HALLERA ! Mianowice byłam umówiona na baleyage 2 kolory, głównie chodziło o pokrycie zarostów banalnie prostym kolorem blond plus drugi ciut ciemniejszy , w skrócie siedziałam od 15.00 do 19.30 , tył został wcześniej zmyty wyszedł ok , za to przód i boki masakra wyszedł prawie biały , pasemka nie równe (jeżeli to można w ogóle nazwać pasemkami ) nic a nic nie widać z przodu drugiego koloru , wyszło jak "jajko ". Pani fryzjerka nie uprzejma , pomijam fakt że ciągle gdzieś wychodziła pomiędzy robieniem mi baleyage , obstrzygła jednego faceta a później jeszcze przyjęła jedną Panią do mycia i cięcia , gdzie wcale się nie spieszyła tylko sobie z nią cały czas gadoliła. Przez te 4,5h nawet mi nie zaproponowano w gorący dzień kubeczka wody, czystość w studiu słaba . Podsumowywując wyszłam ze łzami w oczach, Pani się oczywiście nie przyznała że za długo farba była trzymana, stwierdzając że chciałam jasne , tak owszem ale nie prawie białe i żółte! a ja wyszłam z efektem jakby ta fryzjerka pierwszy raz w życiu robiła baleyage Jeżeli ktoś chce wyglądać chociaż w miarę dobrze to odradzam tam wizytę i niszczenia włosów ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosssk_a Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 29.09.12, 15:31 Witam! ja z kolei chcialabym SZCZERZE przestrzec i odradzic pseudo "SALON" fryzjerski My Day na ulicy Orzechowej 35!!! zdziercy oszusci i naciagacze! nie wiem co mnie podkusilo (pewnie tymczasowy brak gotowki) by wykupić oferte na Grouponie (balayage+strzyzenie+maska+modelowanie), swoja droga za wcale nie male pieniadze! Pierwsze co to na miejscu kazano mi doplacic dodatkowo 40 zl! niby za dlugosc i objetosc włosów! po tym jak wyrazilam ogromne zdiwienie Pani ESTERA bodajze wlascicielka i pseudo wielka stylistka gwiazd (smiechu warte!)- tak sie opisuje w ofercie, powiedziala ze ewentualnie moze byc 30zl! to co w efekcie mam na glowie jest nie do opisania! dramat i jedna wielka masakra! mial byc balayage a jest jedno wielkie gó...o w stylu bazarowym!!! "pasemka" nie dosc ze grubosci 5cm to jeszcze zaczynajace sie z 3cm od glowy, obrzydliwie biale, a nie jak ma byc w balayagu lekko rozjasnione! dodatkowo dziewczyna ktora (dzieki Bogu!) TYLKO podcinala mi wlosy, robila to chyba po raz pierwszy i to do tego MASZYNKA DO GOLENIA (wlosy mam za ramiona!). jakas kpina! stan salonu, wyposazenie i czystosc, rowniez pozostawia wiele do zyczenia! ODRADZAM!!!! teraz jedyne co mi pozostaje to powrot ze spuszczona glowa i blaganie o ratunek, do jedynego wartego polecenia salonu, a mianowicie Saloniku na pl. Kosciuszki, do ktorego chodzilam wczesniej i zawsze wychodzilam zadowolona...cholera no co mnie podkusilo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.nat.tvk.wroc.pl 07.10.13, 19:50 Popieram wszystko co zostało napisane, NIE POLECAM SLONECZNEGO STUDIA !!!!! tragedia, i bylam tam jakies poltora roku temu i do dzis wysyłaja mi sms z ofetrta handlowa- beznadziejna zreszta, za darmo tam nie pojde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia kuki Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 23.01.14, 21:47 Jeśli szukacie fryzjera, który naprawdę słucha swoje klientki i robi z włosami dokładnie tego, czego oczekują, polecam Wam Tomasza z Salonu Michała Krzyszychy z ul.Kamiennej. Poza tym samo miejsce jest bardzo przytulne, jak i osoba tam pracujące. Ostatnio zrobiłam nanokeratyne- wygładzenie włosów....po prostu bajka. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inon Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 20:39 NIE POLECAM salonu Mariposa. Nic dziwnego, że próbują sprzedawać swoje żenującej jakości usługi na wszystkich mozliwych MyDealach, Grouponach, Okazikach itp. Ale uwaga, jeśli kupicie kupon to ostrzyknięta do bólu jakimś kolagenem pani 'recepcjonistka' obrażonym tonem wyjaśni Wam, że macie tego nie robić, bo bez kuponu zrobią Wam wszystko taniej, a nie będą musieli płacić prowizji. To na dzień dobry. Potem jeszcze gorzej. Robiłam balejaż, nie po raz pierwszy w tym salonie, ale na pewno ostatni. Fryzjerka, pani Basia od razu rozpoczęła wywód jaki to mam bez-na-dziej-ny balejaż. Zaraz przybiegła też pani, której rola w salonie jest mi nie znana, w każdym razie na imię jej Pati. Obydwie zjechały moje TRAGICZNIE zafarbowane i obcięte włosy, do tego koszmarnie zniszczone. Miny im z zrzedły, kiedy odpowiedziałam, zgodnie z prawdą, że wszystko to od dłuższego czasu robił ich kolega z tego samego salonu, pan Radosław:) Zmieniła się linia ataku: "to niemożliwe, przecież Radek tu tak długo nie pracuje", "pewnie już wcześniej było źle zrobione i NIE MIAŁ WYJŚCIA, musiał zrobic to samo". Masakra, ich krzyki na cały salon, reszta klientów patrzących na te babska i moje "tragiczne włosy". Pani Basia oczywiście też "MUSIAŁA" zrobić mi beznadziejny balejaż, nic innego "nie dało się". Powiedziałą też, że KONIECZNIE powinnam zrobić sobie u nich regenerację (też w promocji na Okaziku za stówę) - nooo cóż, po tym jak okazało się, że sami zrobili mi masakrę na włosach, to chyba powinni zaproponować taki zabieg gratis:) Widocznie pani podpadłam, bo po spłukaniu farby 'zapomniała' dać mi ręcznika, mokre włosy zamoczyły mi tył bluzki. Potem suszyła i czesała mi włosy bez peleryny, dzięki czemu miałam wyczesane włosy na ubraniach. Klasa:) Do tego dodam jeszcze, że w salonie jest trochę brudno, a do czytania Kropka.tv;) NIE POLECAM, nawet gdyby balejaż robili tam za 10 zł - NIGDY WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolina0s Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 80.55.55.* 16.04.13, 14:37 Dzisiaj byłam w salonie Mariposa właśnie u Pana Radka, jestem bardzo zadowolona. Dostałam w prezencie kupon z grouponu. Robiłam balejaż z dwóch kolorów i do tego ścięcie z modelowaniem. fachowe dobranie farb przez Pana Radka no i fryzura też bardzo mi się podoba. Zastanawiałam się czy skorzystać z tego kuponu bo czytałam opinie na temat tego salonu i powiem szczerze że warto było zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 22:36 Czy ktos wie gdzie sie podzial Witek z pasazu grunwaldzkiego czy macie moze jakis namiar na niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko romi z cesar Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.w90-24.abo.wanadoo.fr 16.01.13, 15:21 Z czystym sumieniem moge polecic p Marzenke z salonu M&M ul Boleslawiecka. Mila, sympatyczna i potrafi swietnie dobrac kolor i fryzure. Poprostu dokonuje cudow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.13, 10:42 Czy wie ktoś gdzie pracuje teraz Asia, która strzygła jeszcze w maju 2012 w pracowni D. Rymer? Niesłychanie zdolna kobieta, z dnia na dzień zakończyła pracę i niestety w salonie nie chciano mi podać namiarów na nią(żeby nie robić konkurencji),a nie znam nawet nazwiska.... Będę bardzo wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka21 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 13:22 ja sama ma bardzo długie włosy, i jak podcinać czy ścinać to tylko idę do najlepszych fryzjerów. Okazało się po kilku prubach i błędach, że najleszy fryzjer we Wrocławiu to LordValium. Na ich stronie www znajdziesz adres, gorąco polecam, Lordvalium.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małogisa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 13:24 Faktycznie, najleszy fryzjer we wrocławiu to LordValium, www.lordvalium.eu Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 18.04.13, 19:05 pozwolę się nie zgodzić. Nie będę opisywać swoich doświadczeń z tym salonem, bo nawet nie chce do tego wracać. Zainteresowanym polecam poczytać inne, niż autoreklama pani Małgosi, opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
babydragon Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 18.03.13, 13:26 Kilka lat temu poszłam do Ines (ul. Legnicka), żeby mnie uczesano na studniówkę. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia ile płaciłam, bo płaciła mama. Ale bardzo ładnie mnie uczesano. A stylizacja była nowoczesna. Studniówka też była udana :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.13, 14:22 Czy wie ktoś gdzie pracuje teraz fryzjerka Asia, która pracowała jeszcze w maju 2012 w pracowni D. Rymer na Hallera ? Niesłychanie zdolna kobieta, z dnia na dzień zakończyła pracę i niestety w salonie nie chciano mi podać namiarów na nią(żeby nie robić konkurencji),a nie znam nawet nazwiska.... Będę bardzo wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowlona z fryzu Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 29.03.13, 09:27 Ja polecam Sebastiana Grobelnego, ma swoje studio na ul.Zeromskiego, ja jestem super zadowolona, ma chlopak talent i jest na czasie, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.mm.pl 30.05.13, 22:39 ja również jestem bardzo zadowolona z fryzur Sebastiana Grobelnego, za każdym razem genialnie! tylko dlaczego od dwoch tygodni nie można się do niego dodzwonić? JA NIE CHCĘ SZUKAC INNEGO FRYZJERA!! chcę mieć zawsze świetnie ścięte włosy! czy ktoś może wie czy zmienił nr tel, czy jest na wakacjach czy co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz po urlopie Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.13, 21:14 już po urlopie, możesz do niego dzwonić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.13, 08:28 Witam, ja tez poszukuje ASi, czy moze cos udało sie Pani ustalsic, bedze wdzieczna za kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.13, 08:56 Pani Ewo, Od ponad roku czasu szukam Asi, i do tej pory cisza, jakby zapadła się pod ziemie. Poruszyłam już niebo i ziemie, ale to na nic. Bardzo żałuje, że będąc tyle razy w pracowni ( za jej czasów)nie zapytałam się na wszelki wypadek o numer . Może jakimś cudem uda się ustalić gdzie teraz strzyże, bo moim zdaniem nie ma zdolniejszej fryzjerki od Asi. Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAłgosia66 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 20:20 A ja polecam z czystym sumieniem i wielką przyjemnościa panią Agnieszkę z Placu Solnego 6/7. To się nazywa Victoria Beauty. Po prostu profesjonalistka. Nigdy nie miałam tak dobrze ściętych włosów.Gdyby ktoś szukał zaufanego fryzjera to podaje numer 607 064 710. Taka fryzjerka to skarb! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.14, 11:55 Czy ktoś ma kontakt do Asi z dawnej pracowni p. Doroty z Hallera? Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 28.04.13, 19:29 Jest nas dwóch. Ja oraz mój kuzyn z Kutna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 20:46 pod oplem w chrzanowicach jestem bardzo nie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
smoker-dar Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 19.08.13, 20:38 Czy ktoś wie gdzie się podziała Nela z salonu Essenza na Kamiennej? Szukam jej bez skutku od dłuższego czasu, a to jedyna fryzjerka, której mogłam bez reszty zaufać. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam,Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 10:37 Witam chcę oddać długie włosy do fundacji Rak&roll, z racji że będzie to bardzo radykalna zmiana fryzury, chciałabym trafić w dobre ręce, kogoś kto fajnie dobierze fryzurkę, profesjonalnie zabezpieczy włosy... kogo polecicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwas Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 15:36 Moja dziewczyna i ja strzyżemy się w salonie KESSARA w Rondzie Verona na Placu Powstańców Śląskich, Tomek jest najlepszy w strzyżeniu! Ona jeszcze dodatkowo sobie farbuje czasami i mówi że OK. kessara.pl/ To jest na I piętrze nad bankiem,Nie mylić tego salonu z tym co jest na dole od ulicy Poswstańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwas Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 15:41 Acha, i pracują na bardzo dobrej jakości kosmetykach ,narzeczona mi podpowiada. Drogich,włoskich, kupiła odżywke i olejek do domu, lubię ich zapach ,mmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.static.chello.pl 22.02.14, 10:26 Poszukuję pani Kasi z salonu Hair Company na Tęczowej a wcześniej z salonu Cesare. Szukam jej bez skutku. Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.static.chello.pl 24.02.14, 18:06 dodaję link ze zdjęciem pani Kasi ze strony salonu Hair Company- może ktoś ją widział będąc u fryzjera' undhair.pl/team.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.finemedia.pl 16.03.14, 16:31 Witam. Bardzo polecam panią Sylwię z Gallimore . Umie słuchać i przede wszystkim świetny fachowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 91.231.124.* 15.03.14, 16:01 Polecam pania Małgosię Lis pełen profesjonalizm dobrze mi doradziła przy wyborze koloru i strzyżenie wykonała bardzo fajnie , moje włosy jak nigdy same się układają polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna9 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 16:44 Ostatnio byłam w nowym punkcie w Galerii Centrum i powiem że bardzo się ciesze iż odważyłam się iść w ciemno. Planował całkiem zrobić z włosami, ale odradził mi pan Bartek i zasugerował coś w jego stylu... efekt kosmiczny. Polecam, mają super obsługę i co ważne doświadczoną. LeMonicue - adres. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanette90 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 23.06.14, 11:26 Ja miałam problem jeżeli chodzi o fryzjera, dopóki nie poszłam do p. Norberta. Przyjmuje na Łęczyckiej 12 a albo 14a już nie pamiętam, ale niestety tylko w czwartki, bo on z Oleśnicy jest. Doradzić na pewno doradzi jest stylistą, dość bezpośrednim, ale ja to w Nim lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.am.wroc.pl 16.07.14, 13:38 A ile kosztuje strzyżenie u P. Norberta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 16:24 ja od siebie polecam skorzystanie z www.dobryfryzjer.pl/wroclaw z mapą o wiele wygodniej coś sensownego wybrać dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieloletni bywalec Re: Salon Ines - Legnicka IP: *.e-wro.net.pl 24.02.15, 19:14 Z usług Salonu Ines korzystam od samego powstania i nie zgodzę się z powyższymi komentarzami. Oczywiście każdy ma prawo do własnych odczuć, ale ja wielu osobom poleciłam ten salon i wszyscy byli zadowoleni. Zdecydowanie firma się rozwija i podwyższa swój zakres usług i ich jakość. Trzeba mieć w sobie wiele złej energii by komentować czyjąś rodzinę, wypominać choroby itp. Świadczy to jedynie o niskim poziomie osoby się wypowiadającej w ten sposób. Przykre, że ludzie sięgają po takie argumenty :( Myślę, że Ci co od wielu lat korzystają z usług salonu są najlepszym przykładem, że salon ma swoja renomę i poziom. A niedojrzali pracownicy mieli, mają i niestety pewnie zawsze będą mieć wiele gorzkiego do opowiedzenia o złych stronach pracodawcy. Tak to już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Human-man Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 02.03.15, 10:59 Ciężko jest poradzić komuś fryzjera, jeśli nie znasz tej osoby. Najlepiej wybrać sobie samemu na podstawie własnych preferencji np. ze strony takiej jak ta Fryzjer Wrocław zawsze w takich sprawach samemu zrobić research. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Salon Ines - Legnicka IP: *.210.25.116.intelkom.eu 18.03.15, 15:55 Kpina i żart z tymi wypowiedziami. Daj spokój. Nikt Ci i tak nie uwierzy w te bzdury. Ludzie, którzy mieli do czynienia z tym salonem wiedzą na jak wysokim poziomie jest tam profesjonalizm fryzjerów i sprawność zarządzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Salon Ines - Legnicka IP: *.internetia.net.pl 14.04.15, 08:59 Salon Ines był kiedyś naprawdę dobry.W tej chwili po paru wizytach twierdzę ,że w Ines można obciąć włosy poprawnie , ale nie tak żeby być naprwdą zadowolonym czyli bez polotu i na jedno kopyto. Natomiast starsza Pani zachowuje się skandalicznie.Gdyby nie była z rodziny to pewnie w żadnej nawet podłej pracy nikt by ją nie zatrudnił.Fryzjerzy , którzy tam pracuja mają syndrom sztokcholmski , inaczej nie wytłumaczę czemu tam są. Natomiast ładnie koloryzują włosy. Co z tego jak trzeba patrzeć na mobbing i zawsze wychodzę stamtąd zdenerwowana Odpowiedz Link Zgłoś
kociniewolnik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 19.03.15, 17:51 Ja polecam Asię, ze SkyTower BrodwayCenter...jest po prostu świetna...może to mało powiedziane..rewelacyjna i zawsze szczyrze bardzo dokładnie, przykładając uwagę do każdego włosa. Od 3 lat nie zmieniam na nikogo innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arianka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.man.tk-internet.pl 20.03.15, 09:45 Polecam salon fryzjerski Pani Eli mieszczący sie w budynku polozonym ul.Gajowicka a rig Zaporowskiej , mieści sie w pomieszczeniu Solarium.Super fachowiec i stylista z Pani Eli,ceny przystępne emeryci,renciści,studenci ze zniżka 15% goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karme-litka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 14.05.15, 00:22 Osobiście we Wrocławiu cenię sobie najbardziej fachowość Natalii Kozłowskiej, od której zawsze wychodzę ze świetną fryzurą i kolorem dobraną do mojej urody i osobowości :) To fryzjerka z powołana, wciąż podnosi kwalifikacje, bo zawsze jak wyczytam o jakiejś nowince w gazecie i ją o to poproszę na swojej głowie, ona wie, o co mi chodzi. Czemu to tak cenię? Jakiś czas temu byłam u jakiegoś fryzjera niedaleko ulicy Grabiszyńskiej i jak poprosiłam o sombre patrzył na mnie jak na durnia i tłumaczył mi, że chyba chodzi mi o ombre :P Gdyby ktoś chciał kontakt, to proszę e-mail: n.p.kozlowska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamcia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.30.61.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.05.15, 00:28 byłam niedawno i potwierdzam że naprawdę świetna z niej stylistka fryzur. odradziła mi fryzurę której zdjęcie przyniosłam na co na poczatku byłam zła, ale zaproponowała mi inną i miała rację. nigdy tak dobrze nie czułam się ze swoimi włosami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irsc Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.play-internet.pl 21.06.15, 22:49 Ale jaki jak ma na imię i gdzie przyjmu6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.30.9.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.05.15, 23:46 Wygooglowałam sobie to nazwisko i trafiłam na ten wątek .Po co to zrobiłam ?Chciałam napisać o tym ,że mi życie uratowała ta fryzjerka .Farbowałam się sama w domu na kolor ,który na pudełku wyglądał przepięknie .Jakież było moje zdziwienie ,gdy zmyłam farbę z włosów i okazało się ,że zamiast przepięknego blondu mam jakiś kurczakowaty ,okropny kolor .Trafiłam do salonu ,w którym pracuje fryzjerka Natalia Kozłowska i zmieniła ten obleśny odcień na moich włosach na taki ładny ,jaki miał wyjść pierwotnie .I co dziwne moje włosy wcale nie były popalone ani zniszczone .Już nigdy żadnych farb drogeryjnych ,tylko taki profesjonalny fryzjer jak Natalia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królowa karolina Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.30.93.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.15, 20:39 dziewczyny,a może któraś z was ma numer do tej fryzjerki? Odpowiedz Link Zgłoś
karme-litka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 21.05.15, 21:54 Proszę numer Natalii Kozłowskiej: 509 964 814 :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocpedia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 14.04.15, 11:20 Prowadzisz zakład fryzjerki we Wrocławiu? Dodaj reklamę Twojego salonu fryzjerskiego w serwisie Wrocpedia.pl - daj się znaleźć Wrocławianom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia71 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.210.25.116.intelkom.eu 21.04.15, 11:43 właściwie to polecam ines (salonines.pl). zawsze wychodzę od nich zadowolona. z fryzjerów tamtejszych to małgosia i ania! byłam u jednej i drugiej i obie są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianderka Wrocław na prawdę dobry fryzjer 15.05.15, 17:03 Oj tak Brodway poszalał kiedyś u mnie na włosach, wyłam jak szłam do domu, tak że aż ludzie się a mną oglądali. Dzięku Bogu trafiłam na strasznie miłą i profesjonalną fryzjerkę, z całego serca polecam Natalię Kozłowską, mam do niej niestety e-mail tylko n.p.kozlowska@gmail.com, ale odpisuje zawsze. Hmm to jak potrzafi przyciąć włosy by się same układały to na prawdę kunszt a przetesowałam wielu. A sieciowe salony fryzjerskie od paru lat mijam szerokim łukiem. Polecam więc Natalię Kozłowską!!! Odpowiedz Link Zgłoś