Gość: endriu babcia chce zabrac wnuczke IP: *.238.80.2.ip.airbites.pl 20.05.08, 15:04 dziewczynka powinna zostac z matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewica paranoja IP: *.centertel.pl 20.05.08, 15:09 A dlaczego to nie może córka mieszkać z matką i jej partnerką?Może lepiej by było według babci,aby zamieszkała z mamą i jej partnerem,który mógłby się okazać zwyrodnialcem,pedofilem,katować obie a pózniej je zakatrupić jak to się słyszy w większości związków? Może babcia ma nierówno pod ,,sufitem,,?Gdzie była starucha jak córka potrzebowała pomocy matki kiedy walił jej się świat na głowę/ciąża,wychowywanie samotnie dziecka,gwałt/?Teraz stara jędza chce jej zabrać to co ma najdroższe?Pewnie chce zarobić na wnuczce,bo jako rodzina zastępcza dostałaby dosyć sporą kasę.Jeżeli skład sędziowski wezmie pod uwagę dobro dziecka to napewno zostawi je z matką,a nie z babcią,której pranie mózgu robią księża.Jesteśmy z Tobą Aniu!Nie daj się!Trzymaj się mocno!Argumenty w chwili obecnej stoją po Twojej stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: paranoja IP: *.uni.opole.pl 20.05.08, 17:00 zgadzam sie z Tobą. Tez zastanawiam sie gdzie byla ta starucha jak jej corka byla w rozterkach, jak potrzeboawła matczynej milosci, przytulenia do piersi, akceptacji tego jaka jest? nie bylo jej! Stąd to zalamanie nerwowe dziewczyny, fakt, ze babka małą wnuczka sie opiekowała, ale co miala zrobić Ania? Miala ją oddac do pogotowia opiekunczego? Tak stracilaby ja z pewnoscia, chciala dla swojego skarba lepiej wiec z dwojga zlego wybrala babcie. Trzymaj sie Aniu! wierze , ze wygrasz! Jestem z Tobą calym sercem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:29 zbokom się w głowach poprzewracało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Babka starucha IP: *.Red-80-38-24.staticIP.rima-tde.net 20.05.08, 16:32 zle wychowala corke a teraz jeszcze gorzej wychowa wnuczke. A na koniec umrze i dziewczynka postanie bez opieki. Kolejna sierota spoleczna. P.S. Psycholog i psychiatra niech zaczna diagnozy od siebie samych. Ciekaw jestem wynikow ich testow psychologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewica Re: Babka starucha IP: *.centertel.pl 20.05.08, 17:15 Jeżeli chcesz poznać wyniki testów psychologów i psychiatrów to zaśpiewaj sobie piosenkę:,,Mniej niż zero,,.Na pewno odpowiedz znajdziesz od razu.Przecież oni nieraz są durniejsi od swoich pacjentów.Niektórzy potrafią wyprowadzić ich pole lepiej niż myślisz.Masz przykład tego zwyrodnialca psychika co zakatował w Kamiennej Górze dziecko wraz z tą szmatą co ktoś nazywa MATKĄ.Jak widzisz trzeba brać poprawkę na te ich wyniki testów w stosunku do biednej Ani.Pozdrawiam wszystkich co trzymają stronę za Anią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji babki.. IP: *.generacja.pl 20.05.08, 17:45 badania przez biegłych polegały tylko i wyłącznie na niecałogodzinnym wywiadzie, najpierw babka była badana, Ani nie przebadano w czasie i przeniesiono jej badanie na 30 kwietnia (mimo tego że ich błagała żeby zrobili to przed rozprawą 29 kwietnia, że przyjedzie wszędzie gdzie będzie trzeba i o której będzie im pasowało, oni jej powiedzieli nie bo im za to nie zapłacą. Byli do Ani niemili, chamscy i traktowali ją przedmiotowo!! Teraz psycholog który po przeczytaniu całej opinii zadał pytanie "Ile matka Ani im zapłaciła?!?!" a inny adwokat stwierdził że przez to że ma w Ostrowie wysokie stanowisko to pociągnęła za sznurki znajomymi. I jej tą opinię załatwili. To wszystko co napisali negatywnego o Ani można dołączyć każdemu i 90 % społeczeństwa się pod tym podpisze. Jednak na pytanie "a skąd Państwo wnioskują takie tezy?" Oni odpowiedzieli po badaniu (rozmowie) która trwała 40 minut. Do tego jeszcze stwierdzili że jest Ania nastawiona na atak... A Wy jak bylibyście nastawieni po 1,5 rocznej walce o dziecko bezprawnie odebrane!?!?! i kto tu manipuluje??? Kto powiedział że dziewczynka była molestowana, żeby oczernić Anię i przedłużyć rozprawę, żeby mieć dziecko jak najdłużej przy sobie. Jeżeli ktoś tu jest chwiejny i niedojrzały emocjonalnie, egocentryczny i manipulujący otoczeniem to tylko i wyłącznie BABCIA KTORA BOI SIE SAMOTNEJ STAROSCI. ps. A jako rodzina zastępcza od państwa dostaje 1000-1200 zł miesięcznie na dziecko... Kto chciałby się pozbyć takiej kasy?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji ba IP: *.uni.opole.pl 20.05.08, 20:04 dokładnie, trzymam strone Ani, trzymajmy za nia kciuki niech wygra z tym starym grzmotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewica Re: odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji ba IP: *.centertel.pl 20.05.08, 20:22 Witam Cię ''stokrotko''!Widzę,że masz takie samo zdanie na ten temat jak ja.Chciałabym spotkać się osobiście z tą pseudo ''babcią''Popamiętała by mnie do końca życia tak bym jej nagadała.Zresztą mówią,że świni pluć w ryj to powie,że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:33 wniosek z powyższych wypowiedzi:homoseksualizm powoduje zwiększony poziom agresji - tacy maja wychowywać dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji ba IP: *.generacja.pl 20.05.08, 22:43 co??? ty chyba sobie żartujesz, to Anię wyzywali od śmieci, dziwek, kurew przy dziecku, to Anię wyrzucili z domu, to jej prawa pogwałcili... Ona cały czas walczy i jest spokojna mimo tego że żadna matka chyba nie przeżyła by tego co ona musi... A Ty mówisz, że homoseksualizm powoduje zwiększony poziom agresji?! Wcale nie dziwię się ludziom którzy obrażają babkę - dla mnie ona jest kawałem suki, a bynajmniej na pewno nie matką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewica Re: odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji ba IP: *.centertel.pl 21.05.08, 07:41 Przy takiej starej małpie jak ta niby babcia podejrzewam,że moja agresja by wzrosła chyba 100-krotnie a nie jestem lesbijką.To zachowanie tej staruchy wyzwala agresję a nie HOMOSEKSUALIZM!Puknij się w ten tępy łeb i poczytaj sobie o innych orientacjach seksualnych.Najlepiej nie zabieraj głosu,bo się ośmieszasz.Jesteś naprawdę LUX-usowo niedouczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: odnośnie biegłych, pieniędzy i manipulacji ba IP: *.uni.opole.pl 26.05.08, 20:18 o tak, zgadzam sie! ngdy homoseksualizm nie wzbudzal we mnie agresji i nie bedzie! To ta starucha z krzywą twarzą i haslami Rydzyka w notesiku denerwuje ludzi! to jej zachowanie wzgledem wlasnego dziecka! Matka powinna pomóc corce w tych trudnych chwilach, a nie zabierać światło jej zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg chora babcia moherowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 18:06 chora babcia jak całe plemie moherowe. Ubzdurała sobie, ze zabierze matce dziecko. tylko dlatego , że religijnie jej nie pasuje do czyjej d *py córka zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś