Dodaj do ulubionych

Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku!

28.05.08, 17:28
W życiu nie pójdę tego aquaparku!
Obserwuj wątek
    • Gość: polly Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 17:56
      a ja tam chodZe i faktycznie są tabliczki z informacją o kamerach. a jeżeli
      chodzi o sprzątanie to jest bardzo czysto. i tak jak wspomnial dyrektor, zawsze
      sie można do czegoś przyczepić jak nie do brudu to do nadgorliwości w sprzątaniu :(
      • Gość: :) Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.e-wro.net.pl 28.05.08, 18:16
        a patrzyałaś/eś czy nie ma już w internecie filmików z twoim
        udziałem? :)
      • Gość: ktoś Loś P. Kiniorski wyrzucił przy mnie dziennikarza który IP: *.centertel.pl 28.05.08, 22:46
        zadał pytanie czemu zjeżdżalnie są niezgodne z normami
        bezpieczeństwa PN 1069 np str 18, bo ktoś do niego zadzwonił
        mówiąc, że ma przetrącony kręgosup. Komedia ochrona rzuciła się na
        dziennikarza z Warszawy a on dzwonił po Policję. Ale komedia Warto
        na tych kamerach dłużej oko ABW, CBŚ, WSI zatrzymać i do Drozdy
        śmiechu Warte. A propos nie pójde taw bo może i Chloru oszczędzają a
        na gronkowca zmarł mój przyjaciel sam starosta
    • Gość: x Czepialstwo... IP: *.centertel.pl 28.05.08, 18:10
      To jest tylko cialo !!! Jak masz czlowieku jakies kompleksy albo poprostu tak
      strasznie lubisz sie kryc z czyms co jest NATURALNA sprawa to sie przebieraj w
      przeznaczonym dla takich jak ty miejscu - czyli zamykanych boksach. Robicie
      glupia antyreklame aquaparkowi - szkoda bo to bardzo nowoczesny i ciekawy
      obiekt. Atrakcja Wroclawia, ktora bardzo lubie i jestem czestym gosciem.

ps. proponuje przejsc sie do Sauny ;)
      • Gość: D. Re: Czepialstwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 09:43
        Ciekawe gdyby to facet wparował do damskiej szatni w celu sprzatania -
        gwarantuje ze po skardze jakiejkolwiek kobiety wylecial by z pracy. I to jest
        problem..
        • Gość: x Re: Czepialstwo... IP: *.centertel.pl 29.05.08, 11:05
          Przeciez jest zamykany box ? O co wam chodzi... typowo polskie "czepiac sie dla
          czepiania, marudzic dla marudzenia"
    • Gość: szalony_ivan Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 18:21
      Co za człowiek ! Facet możesz wypowiedzieć się w tym temacie ? Skoro miałeś
      odwagę i nie wstyd Ci, że piszesz o takich pierdołach. Wytłumacz nam jak Ty
      sobie wyobrażasz, że w szatni do i z której non-stop wchodzi i wychodzi ktoś, te
      kobiety mają posprzątać ? W Oleśnicy to zdarza się bardzo często i nikt nie ma
      pretensji. Powinieneś wszystkie kobiety z basenu wygonić, bo jesteś prawie nagi.
      A już kompletną tępotą wykazałeś się pisząc o tych kamerach. Gdyby okradli Ci
      szafkę, to zapewne napisałbyś skargę do dyrekcji, na Alert24, Trybunału
      Sprawiedliwości i Trybunału Praw Człowieka. Co za bezmózg! Wody sobie napuść do
      wanny i pływaj, a nie na basen...
      • Gość: grozny Re: IP: *.sprayadsl.telenor.se 28.05.08, 18:40
        A ty co , z ochrony? Lubisz sobie popatrzec? Coz za reakcja warta
        lepszej sprawy....
        • Gość: x Re: IP: *.centertel.pl 28.05.08, 18:57
          ale co zobaczysz w takiej kamerze przemyslowej ? one maja za niska
          rozdzielczosc by zobaczyc "szczegoly". Co za jelopy.... Polacy to jednak glupi
          narod - wszystko jest zle i do dupy !
          • Gość: sandal Re: IP: *.static.korbank.pl 29.05.08, 11:08
            ha ha ha, zobaczy i to bardzo dużo i bardzo szczegółowo, niską rozdzielczość to
            może kamery miały 10 lat temu, więc się nie ośmieszaj.

BTW w prawie każdym dużym aquaparku są kamery, jak komuś to przeszkadza to się
            może przebrać w boksie, nie?
      • Gość: N. Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: 195.136.151.* 28.05.08, 19:38
        Proszę bardzo, wypowiadam się - cały czas o basenie sportowym.
        Ad.1 Sprzątaczki - Na basenie jest informacja że w szatni możesz przebywać 20
        minut przed i po pełnej godzinie. Zostaje 20 minut na sprzątanie. Tyle chyba
        wystarczy biorąc pod uwagę że zawsze kończy się na spacerze i przeleceniu mopem
        kilku plam.
        Ad.2 Gdyby sprzątaczki były w szatni jak ja pływam to nie sądzę żeby ktoś mi
        okradł szafkę. Jak sądzę nie byłeś na tym basenie i nie wiesz że jest tam 1 albo
        2 przebieralnie i dla 50 osób w szatni to chyba jednak za mało.
        Żeby nie było, mam gdzieś czy ktoś mnie podgląda czy nie. Uważam że na drzwiach
        do szatni powinna wisieć duża kartka że są tam kamery - choćby prewencyjnie dla
        złodzieja i dla kobiet które niekoniecznie chcą być podziwiane nago.
        Ciekawe co byś napisał gdyby filmik z tej szatni z twoją matką w roli głównej
        wyciekł z tego aquaparku tak jak wyciekały filmy z rewizji w hipermarketach.
        Na innych basenach jakoś można sobie bez kamer poradzić.
        To wszystko, więcej nie odpowiadam, każdy ma swoje zdanie.
        N.
        • Gość: szalony_ivan Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.08, 14:56
          Tak jak już napisałem - wanna + ciepła woda i pływamy ! Wtedy nic Panu nie
          zagraża. Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: aquapark.wroclaw Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.08, 19:02
      Hej, tu jest forum dla gości aquaparku - wypowiadajcie sie!

aquapark.wroclaw.pl/forum
      moze bedzie mialo to jakis wplyw :)
      • Gość: jaaaa Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:44
        Pan który sie tak czepia był chyba w innym aquaparku! Jak we
        wrocławskim aquaparku można znaleźć czas kiedy klienci tylko
        pływają, skoro wejść można o dowolnej godzinie? a co za tym idzie
        nie wiadommo, kiedy którykolwiek z klientów właśnie nie będzie
        chciał skożystać z pryszniców!?
        Po drugie - gdzie ma Pan rozgraniczenie na męskie i damskie
        szatnie :o. Szatnie są wspóólne, dlatego są zamykane kabiny (pisząc
        kabiny mam na myśli kilka w każdym rzędzie szafek a nie jedna)!
        Moim zdaniem wszystko jest ok! Nie da się nic innego wymyślić!
    • Gość: Marcin <a href="http://aquapark.wroclaw.pl/forum" target="_blank">aqu IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.08, 19:04
      Hej, tu jest forum dla gości aquaparku - wypowiadajcie sie!

aquapark.wroclaw.pl/forum
      moze bedzie mialo to jakis wplyw :)
    • Gość: Dominik Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.magma-net.pl 28.05.08, 19:40
      Przejmujesz się - czasem gdy jedzie się na zawody sportowe trzeba się przebrać na parkingu to dopiero jest super miejsce ;).
    • Gość: hmmm Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: 195.68.232.* 28.05.08, 19:43
      jak się zorientowałam to pani w kasie mnie opierniczyła żę się nie przebieram w przebieralni tylko szatni. jak tłumów nie ma to można skorzystać ale jak juz jest kilka osób to trzeba czekac... a na wszystko jest 20 minut razem z prysznicem i suszeniem włosów... więc jak przewiduję kolejke to idę na inny basen...
      zastanawiam się tylko jak to jest rozwiązane w saunarium, bo w szatniach zauważyłam kamerki, nie miałam czasu sprawdzić czy oprócz szatni i hali basenowej monitorują też te sauny.
      pozostaje liczyć na to że nagrania nie beda udostępniane nieuprawnionym albo zmienić basen ;) jeszcze się waham ;)
      • Gość: ktoś Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: 212.2.101.* 28.05.08, 20:13
        Moja żona chodzi do klubu fitness dla kobiet, gdzie klientki nie
        życzyły sobie kamer w szatni.
        I któregoś dnia jej szafka została okradziona, zginęły pieniądze,
        wszystkie dokumenty, karty bankowe, kluczyki do samochodu i coś tam
        jeszcze.
        Trzeba było wymienić wszystkie zamki w samochodzie (ponad 1000 zł),
        spędzić kupę czasu w urzędach przy załatwianiu dokumentów, blokować
        karty i wyrabiać je na nowo oraz odżałować stratę innych rzeczy.
        Oczywiście sprawcy nie znaleziono.
        Nikomu takich doświadczeń nie życzę, ale myślę, że każdy, kogo coś
        takiego spotka, staje się wielkim zwolennikiem monitoringu.
    • Gość: Phantom Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.os3.kn.pl 28.05.08, 19:52
      Obiekt jest boski i cieszę się że słyszę opinię takie że ktoś mówi że nie
      pójdzie. Będzie więcej swobody dla mnie do pływania ;D

G... prawda a nie problemy z kamerami! Przebrać można się bez problemu w
      odizolowanych pomieszczeniach, a to że kamera może mnie nagrać przed szafką mnie
      zgrzewa. To nawet lepiej, jakbym zgubił transponder i jakaś menda by mi szafkę
      obrabowała - byłoby widać twarz przestępcy.
    • Gość: gość Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.08, 21:08
      to jest jakaś totalna bzdura! ludzie z czego wy robicie problem??!?!! jak się
      nie podoba to nadal spędzajcie wolny czas w supermarketach i narzekajcie, że sie
      nic w mieście nie dzieje. i pielęgnujcie te swoje polskie fobie! szlag może
      trafić. ja chodzę i lubię i cięszę, się bardzo, że jest taki fajny, czysty basen!
    • Gość: Andrzej Re: Uwaga na złodziei co najwyżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 21:12
      cyt.: "Może jestem czepialski"

tak, jesteś mega-czepialski...
      i w czym ci przeszkadza że przechodzi sprzątaczka gdy bierzesz prysznic (mam
      nadzieję że nago, a nie jak idiota w kąpielówkach), no w czym?? :)

Polacy... naród w którym jedni kradną (monitoring jest potrzebny!), a inni żyją
      w ciemnocie (z sauny też korzystasz w bieliźnie?). Oby większość była normalna.
      • Gość: jerzy Re: Uwaga na złodziei co najwyżej IP: *.media4.pl 28.05.08, 21:40
        także uważam że to bzdury co pisze ten człowiek - akwapark to fajny nowoczesny i
        naprawdę wart uwagi obiekt. Ludzie zacznijcie doceniać to co macie a nie plujcie
        na to. aquapark jest ok. polecam. jest fajnie
      • Gość: anty-exhibicjonist Re: Uwaga na złodziei co najwyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 02:50
        > (mam nadzieję że nago, a nie jak idiota w kąpielówkach)

Wypraszam sobie takie komentarze i wyzwiska - nie jestem idiotą a
        kąpię się pod prysznicem w publicznym miejscu właśnie w
        kąpielówkach. Exhibicjonizm to zboczenie ... mnie osobiście wkurza
        jak widzę innych facetów paradujących nago pod prysznicami - nie mam
        ochoty na takie "pokazy". Może to właśnie idioci się obnażają?
        • Gość: yago A jak myjesz to, co pod kąpielówkami? IP: *.lanet.net.pl 29.05.08, 11:16
          Jak mają to robić panie w jednoczęściowych strojach? Większość ludzi nie jest brudasami i przychodzą na basen względnie czyści, a prysznic po pływaniu służy im głównie do zmycia z siebie chloru i innych środków uzdatniania wody, które mają specyficzny zapach i wysuszają skórę. Niestety, przesiąknięty chlorowaną wodą strój natychmiast niszczy cały efekt mycia i po wyjściu spod prysznica nadal śmierdzi się chlorem, dlatego jedyne rozsądne rozwiązanie to mycie się nago i przechodzenie do szatni w ręczniku. Jak ktoś ma kompleksy, to niech je leczy, a nie wyzywa innych od zboczeńców...
        • Gość: mi Re: Uwaga na złodziei co najwyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 15:28
          masz jakieś kompleksy?? i jak widzisz kolesia nago to zazdrościsz mu czegoś??

kurcze, co za problem umyć się przy sprzątaczce (chyba lepsze to niż mycie się w
          brudzie?)? albo przebranie przy kamerze?
    • Gość: Normalny Ja mam w nosie kamery :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 21:55
      Przebieram się w szatni i do sauny idę bez gaci.Osobiście nie przeszkadza, że
      obok w saunie siedzi pani bez stroju i z piersiątkami na wierzchu czy z
      muszelką. Czy ma duże piersi czy potężne czy śladowe to tylko ciało. Szlak mnie
      trafia jedynie jak siada jeden z drugim bez ręcznika w gaciach i pot sie leje na
      deski. A jak zwrócę delikatnie uwagę to obraza majestatu. I więcej normalności a
      będzie milej.
    • Gość: ba Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 22:03
      ha
    • Gość: minio Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 22:04
      skandal
    • Gość: miks Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.08, 22:04
      skandal!!
    • Gość: kobieta Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: *.adm.uni.wroc.pl 29.05.08, 07:22
      Byłam niedawno na zwykłym basenie w Monachium. Nie ma tam oddzielnych szatni dla
      panów i pań. Nikt nie widzi w tym nic dziwnego. Za to na dwie szafki wypada
      jedna kabina do przebierania. Na Wrocławskim basenie AZS u są za to 2 szatnie
      damskie które maja po 2 kabiny do przebierania. Myslę, że zamiast tylu ścianek
      działowych lepiej postawic wiecej kabin do przebierania wtedy kamery w szatni
      nastawione na szafki nikomu przeszkadzać nie będą.
    • Gość: x Polacy to najglupszy narod na swiecie ! IP: *.centertel.pl 29.05.08, 11:10
      Nie bylo Aquaparku - Źle !
      Jest Aquapark - Źle !

Brak ochrony w obiektach użyteczności publicznej, ale za to wieksza prywatność -
      Źle !
      Jest ochrona - też k... Źle...

wszystko jest do d... i Źle - nawet jak jest dobrze to jest Źle !

MALKONTENCI ! W porównaniu do ludzi żyjących w Afryce czy dalekiej Azji - to
      wasze głupie problemy są nic nie znaczącymi bzdetami ! Zajmijcie się lepiej
      własnym rozwojem - poza tępym ćwiczeniem na siłowni i pstrykaniem od kanału TV
      do kanału TV. Zróbcie sobie wycieczke gdzieś dalej w świat. WSTYD - prymitywny i
      szczekający na wszystko mały naród o zapędach niewiadomo kogo...
      • Gość: chris Re: Polacy to najglupszy narod na swiecie ! IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.08, 20:21
        masz racje podzielam opinie
        • Gość: mmm Re: Polacy to najglupszy narod na swiecie ! IP: *.whirlpool.com 06.08.08, 15:11
          niestety muszę się zgodzić z przedmówcą.
          Poza tym jak już wczesniej pisano nie ma obowiązku chodzenia do
          aquaparku. Jak sie komus nie podoba niech nie chodzi nikt go w końcu
          do tego nie zmusza. A poza tym jeszcze chyba nie zbudowano takiego
          obiekty, który podoba się wszystkim - ile ludzi tyle opinii, fobii i
          innych upodobań.
          Czasami po prostu lepiej schować się ze swoimi uwagami niż wszczynać
          głupie dyskusje.
          A wszystkim którym sie nasz wrockowy aquapark podoba życze udanych
          kąpieli:)
    • Gość: kasia Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! IP: 193.0.242.* 29.05.08, 15:52
      z tym sprzątaniem "na okrągol" to duża przesada-bylam w czymś o
      nazwie "tropicalislands" w Niemczech, obiekt o wiele wiele wiekszy
      od wrocławskiego aquaparku, a nie widzialam nigdzie plączących sie
      pań sprzatających, choć wszędzie było czysto.
    • Gość: K Impreza IP: *.171.244.70.static.crowley.pl 23.10.08, 21:08
      25.10-26.10.2008 mnóstwo nagród do wygrania w konkursach dla całych rodzin,
      piwko, grille, turniej w piłkarzyki o puchar- cenne nagrody.
      Muzyka na żywo Dj- warto zobaczyć........
    • Gość: 69*5*-+69 Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku!,3+6+ IP: 87.204.123.* 12.11.08, 17:02

ten aqua park
      jest zarobisty
      a kamery no f
      akt jest minus
      al;e to dla nas
      zego bezpieczenstwa
      • patrice7 Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku!,3+6 27.05.09, 19:12
        Czyli kamery sa w sztniach??
    • aaadddaaa83 Re: Uwaga na kamery we wrocławskim aquaparku! 27.05.09, 23:44
      Słabo mi jak ten artykuł czytam.
      Nikt nie każe ci tyłkiem świecić między szafkami - wystarczy okręcić się
      ręcznikiem, zdjąć kąpielówki i włożyć gacie.
      Chodzę tam raz w tygodniu z małym dzieckiem, zawsze przebieramy się przy
      szafkach, a nie w przebieralni, przy pierwszej wizycie zauważyłam, że są kamery
      i ucieszyłam się, bo to dla mojego bezpieczeństwa.
      Sprzątające panie też mi nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie, przynajmniej
      sama widzę i mam dowód, że JEST TAM CZĘSTO SPRZĄTANE.
      A Ty jak się ludzi boisz i wstydzisz to siedź zamknięty w domu, tam Cię nikt nie
      dojrzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka