Dodaj do ulubionych

do max'a ...

IP: *.acn.waw.pl 28.09.01, 00:03
max, skad ty sie urwales, ze masz prawo do generalnej oceny calego kieleckiego
spoleczenstwa? Po twoich wypowiedziach mniemam, ze nie pochodzisz z Kielc.
Swoje cenne zyciowe uwagi zachowaj wiec dla siebie i swojego podworka. Z
pewnoscia twoje miasto, gdzie mieszkasz nie jest splamione glupota,
nietolerancja, krotkowidztwem i bieda. Dlatego tez twoje wypowiedzi tryskaja
szczesciem, madroscia i jezykowa oglada. Odchrzan sie od tego forum!
Bye!
Obserwuj wątek
    • Gość: Hamster Re: do max'a ... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 14:22
      Gość portalu: maam napisał(a):

> max, skad ty sie urwales, ze masz prawo do generalnej oceny calego kieleckiego
      > spoleczenstwa? Po twoich wypowiedziach mniemam, ze nie pochodzisz z Kielc.
      > Swoje cenne zyciowe uwagi zachowaj wiec dla siebie i swojego podworka. Z
      > pewnoscia twoje miasto, gdzie mieszkasz nie jest splamione glupota,
      > nietolerancja, krotkowidztwem i bieda. Dlatego tez twoje wypowiedzi tryskaja
      > szczesciem, madroscia i jezykowa oglada. Odchrzan sie od tego forum!
      > Bye!

Maam popieram w całej rozciągłości. Przez takich jak max nasze forum zeszło na
      psy. Pamiętasz jeszcze 2 miesiące temu jak przyjemnie się pisało i rozmawiało z
      ludźmi na forum a teraz... wygryźli Never-a inni też przestali się udzielać bo
      zawsze znajdą się jakieś małe oszołomki i dupki którym nic nie pasuje i do
      wszystjiego potrafią się dopierdolić. Sorry za wyrażenie ale już mam dość i ja
      też chyba przestanę tu zaglądać.
      • Gość: Leninus Re: do max'a ... IP: 217.97.156.* 29.09.01, 14:38
        Gość portalu: Hamster napisał(a):

>
        > Maam popieram w całej rozciągłości. Przez takich jak max nasze forum zeszło na
        > psy. Pamiętasz jeszcze 2 miesiące temu jak przyjemnie się pisało i rozmawiało z
        >
        > ludźmi na forum a teraz... wygryźli Never-a inni też przestali się udzielać bo
        > zawsze znajdą się jakieś małe oszołomki i dupki którym nic nie pasuje i do
        > wszystjiego potrafią się dopierdolić. Sorry za wyrażenie ale już mam dość i ja
        > też chyba przestanę tu zaglądać.
        Janse - bardzo Ci brakuje Frontu Jedności Narodowej - wszyscy się lubili,
        wazelinka etc. A tu ktoś brzydki krytykuje! Komuś się nie podoba! Dawniej było to
        nie do pomyślenia! I frekwencja wyborcza wnosiła 95%! Natomiast te plugawe
        oszołomki - wszytko psują!! Tak było pięknie gdy partia była tylko jedna, jeden
        pogląd na świat ach rozmarzyłem się....
        • Gość: maam Re: do max'a ... IP: *.acn.waw.pl 01.10.01, 00:38
          Chodzilo mi o to, ze ktos kto krytykuje wszystko bez zastanowienia, na dodatek
          porownujac Kielce z NY, to chyba nie wszystko ma w glowie dobrze poukladane,
          albo jest niedojrzaly emocjonalnie. My tu w Polsce jestesmy jeszcze
          na "dorobku" i tematy, ktorymi sie zajmujemy wydaja sie bardzo egzotyczne
          dla "normalnego" Amerykanina (?) max'a i ludzi jemu podobnych. Rozumiem, ze
          stan naszego biednego kraju niektorym sie nie podobal, dlatego spierniczyli na
          zachod. Tylko teraz nie rozumiem co chca osiagnac produkujac posty o burakach i
          prostakach. Czyzby jakis kompleks emigranta ???
    • Gość: msz Re: do max'a ... IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 01.10.01, 08:16
      Coś się max na dobre zerwał z naszego forum. Ale jeszcze został Leninus i jest
      się z kim pokłócić.
      Puk, puk, panie Leninus, czy nadal się panu KCK nie podoba?
      Czy gdyby zaczęli go budować w 1990 i miał taką samą formę architektoniczną też
      by go pan krytykował?
    • Gość: lobudu re IP: 10.1.1.* / *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 16:18
      Popieram!!!
      Wolność słowa nie polega na wypominaniu komuś jego pochodzenia, obrażaniu
      całych społeczności z której ów osobnik się wywodzi, nawet jeśli ten ktoś ma
      zaściankowe poglądy typu wymordować wszystkich arabów, bo zniszczyli WTC. Swoją
      drogą max upodobnił się do gościa, który właśnie rozpoczął naszą lokalną wojnę
      na forum głosząc swoje INNE poglądy. max chętnie by poległ w wojnie z
      terrorystami mszcząc się za cały narod amerkański, chociaż nie zna wartości na
      jakich teoretycznie zbudowany jest ten kraj, czyli m.in. wolność słowa oraz
      nietykalność osobista. max naruszył nietykalność osobistą całegych Kielc bo nie
      odpowiadają mu przekonania gościa (zresztą mi też się nie podobają, ale go
      olałem a nie zwywyzywałem).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka